跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創DVDRIP][吸血鬼騎士][粵日雙語][X264-10bit][720p][更新第一集重壓]

kwanyeung 发布于2011-7-16 21:36 3016 次浏览 57 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chrisrex 发表于 2011-8-22 10:12:22 | 显示全部楼层
用HDTV比較仲唔夠咩?? 大眾都覺得HDTV清過DVD㗎啦。仲使乜用原DVD比較。。( N1 V8 h7 z$ ~7 m+ n4 W7 P: v
kwanyeung 发表于 2011/8/22 10:08 AM
" t/ z, g; H& {. m$ ?
9 M0 g3 D( e& @' h
0 Y! \! K  I4 c; S0 B; [" z
    睇下8bit同10bit嘅区别嘛

kwanyeung 发表于 2011-8-22 10:13:23 | 显示全部楼层
睇下8bit同10bit嘅区别嘛
3 y0 ~, U8 Y  Cchrisrex 发表于 2011-8-22 10:12
# r9 i, S( {. c6 w0 Y( q* j
之前我壓嗰個係裸壓,根本比較唔到。。想睇8 bit 同10 bit 比較圖網上已經好多人做咗測試。

chrisrex 发表于 2011-8-22 10:17:10 | 显示全部楼层
之前我壓嗰個係裸壓,根本比較唔到。。想睇8 bit 同10 bit 比較圖網上已經好多人做咗測試。
2 z' r- L3 S! X. Ukwanyeung 发表于 2011/8/22 10:13 AM
4 p9 B/ b7 @. z) H5 _  m
5 m8 y0 r8 Z( c- y- g. B

' Q. V/ a5 `) ^    - -挂住讲,开咗mu成年都唔记得down- -

kwanyeung 发表于 2011-8-22 10:18:24 | 显示全部楼层
- -挂住讲,开咗mu成年都唔记得down- -0 t3 x- m* p  d  Q% E3 c- I# A
chrisrex 发表于 2011-8-22 10:17
7 K5 I# N( J, l- q
有冇再誇啲呀你

chrisrex 发表于 2011-8-22 10:21:00 | 显示全部楼层
有冇再誇啲呀你
2 U* B& E! S' d# Z/ ^2 J8 wkwanyeung 发表于 2011/8/22 10:18 AM
9 f8 t2 T; W* D2 z9 {# c, p+ p* E
- j% }4 s2 y  N  ^% Z8 t9 ]
% o! M5 w0 B" h* \
    最诚实呢次㗎了- -

kwanyeung 发表于 2011-8-22 10:35:16 | 显示全部楼层
最诚实呢次㗎了- -
7 B. B  }5 Q: O7 I( Achrisrex 发表于 2011-8-22 10:21
. C  i. D0 ]- A
噉即係以後你講嘅嘢打個1折就係事實。

sha1b18 发表于 2011-8-22 10:36:31 | 显示全部楼层
點解會得一集咁少?

kwanyeung 发表于 2011-8-22 10:39:14 | 显示全部楼层
點解會得一集咁少?; ~3 V+ }0 \1 [+ t8 D7 w' r* E
sha1b18 发表于 2011-8-22 10:36
) F, _( w9 F; ^
因為我未整好,整得好一集。畀你哋睇睇效果。冇人要就廢事上傳慳返。

chrisrex 发表于 2011-8-22 10:41:00 | 显示全部楼层
因為我未整好,整得好一集。畀你哋睇睇效果。冇人要就廢事上傳慳返。
4 }. k8 A/ V3 A5 F; hkwanyeung 发表于 2011/8/22 10:39 AM

% B1 U6 ~4 q/ u! {( l1 c6 p" e' F8 \/ \2 o9 m# N& S3 k: ^

/ N; R4 s8 ^8 A    要,100个要,打1折即係10个要- -

sha1b18 发表于 2011-8-22 10:50:40 | 显示全部楼层
因為我未整好,整得好一集。畀你哋睇睇效果。冇人要就廢事上傳慳返。, D7 Q% [1 n9 l. I( R' W* f4 @5 B5 i
kwanyeung 发表于 2011-8-22 10:39
; L$ p* S3 V- |8 ]7 q9 d
, G8 [, p: D: Y/ \0 r
多數得一集就好少人要,不過如果係成套就會好多人下載家啦