跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [秒傳][Tales of the Abyss][深淵傳奇][日語聲英語字幕][BDRIP-720P][X264-MKV]

kwanyeung 发布于2011-7-11 09:00 1365 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
: A" y, r: E; V1 F
- \. U2 ]$ ~5 P【片  名】Tales of the Abyss
: X1 P* {- Q, d. }9 J/ X" D【集  數】共26集
6 o1 \* V3 h6 y* M: g) j
影片格式】mkv& {* A* k0 T4 j" _
【視頻編碼】x264
4 n9 b9 z$ q& N+ l$ C
【大       小】500-650MB
! [' R& @1 b, E! J( {2 q: d; P* X8 x【死檔日期】2年無人下載
5 u! w# A2 w1 }3 I【語言字幕】日語    內掛英語字幕
& @5 h" O' ]$ q1 i9 g1 Y; m7 X
【儲存空間】MU

- R( ^6 B% r3 R
$ Y5 }; D0 X* @6 {1 N$ ?9 @# ^
1 @$ E) j* j# X  p: E6 d
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
, L5 D* x! H: I8 M9 i/ }
$ V( r. f7 [! x5 T. t; L

已有(16)人评论

inber 发表于 2011-7-11 09:05:20 | 显示全部楼层
繼續支持 天使ky

dante0727 发表于 2011-7-11 09:06:33 | 显示全部楼层
正啊!呢部几好睇架~~

kwanyeung 发表于 2011-7-11 09:13:46 | 显示全部楼层
繼續支持 天使ky4 j' c6 I! E. N
inber 发表于 2011-7-11 09:05
0 I2 f' T$ L' Z7 v! j: U
咪又幫我亂改花名。

inber 发表于 2011-7-11 09:18:47 | 显示全部楼层
咪又幫我亂改花名。
' R$ l, N) L/ G- H7 lkwanyeung 发表于 2011-7-11 09:13
9 i, B4 t2 Z5 |) j" l" Y4 `! u

9 o) R# ], O# E3 R0 i* l/ a3 K, _4 t9 o
廢事比你話我小氣嘛

kwanyeung 发表于 2011-7-11 09:19:51 | 显示全部楼层
廢事比你話我小氣嘛* C- @. }; {9 y% X
inber 发表于 2011-7-11 09:18

0 t" g5 Y8 b( s9 _# X1 l( Z係你覺得我認為你小氣。你自己又認。真係善變你。

inber 发表于 2011-7-11 09:21:55 | 显示全部楼层
係你覺得我認為你小氣。你自己又認。真係善變你。8 R! y7 H: O' o" l) Z
kwanyeung 发表于 2011-7-11 09:19

/ r* f% G. }% V9 k9 z! ~1 P8 o3 A, Q) S4 S  o# b
* N9 q/ Z6 H- E2 j, ?6 ^0 A
你唔好讚我啦

chrisrex 发表于 2011-7-11 09:41:24 | 显示全部楼层
深渊传说都有?

kental 发表于 2011-7-11 10:14:47 | 显示全部楼层
原来呢部系深渊传说哇;未睇过;超三流晒鼻血甘开心噶

qumjl 发表于 2011-7-11 13:43:29 | 显示全部楼层
其实秒传即系点解? 打波咁嘎妙传啊....

丞相 发表于 2011-7-11 14:12:15 | 显示全部楼层
有看過這部的漫版
  v6 m$ X( i- P7 G9 r感覺不錯好看~~

inber 发表于 2011-7-11 17:53:50 | 显示全部楼层
回复 1# kwanyeung
) A7 t$ X$ K. ]; Q5 }
* T$ Z* Q( W0 J( f: J" H7 k# `# l; ~- A2 U& W& y& D3 q- u
點解你啲鏈結次序咁亂嘅2 m9 U7 _' q- n9 W# j' t
(以上只系回覆的借口,下面才是我想說的)- d+ v' b; U' v8 L8 m* k- b

7 t* @" N5 J3 y- }! Aky兄雖然講唔曬甲乙隻方的論點$ }( o: i% l. ]1 Y" n! h
但系講得好中立(相當滿意),你系講野方面都幾叻( R) ]7 y0 ]: D9 v, n
你咁講唔會得罪任何一方,所以覺得你好犀利

12下一页