跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [秒傳][笨蛋, 測驗, 召喚獸][日語聲英語字幕][BDRIP-720P][X264-MKV]

kwanyeung 发布于2011-7-10 08:38 1227 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-7-11 08:26 编辑 7 r% |# e* u3 ?7 M& }' O" Y7 H4 Z

. q$ ^! ?& ^; B( i$ n; r2 I  y【片  名】バカとテストと召喚獣 (baka to test to shoukanjuu)
) Q$ u' U3 h# @! y( V8 w【集  數】共13集" h7 v: t5 P5 n' }% k9 Y' O* d
影片格式】mkv, V1 A/ G1 b' H* l! p
【視頻編碼】x264( j+ o' x: B0 s: i( {
【大       小】300-500MB
9 f& s! W) \) o5 O4 K3 r7 G【死檔日期】2年無人下載
3 |! P# ?2 S  u5 o0 F3 ~8 X4 y【語言字幕】日語    內掛英語字幕
3 X! ^, F3 e- F& j
【儲存空間】MU
# a2 L3 N" a* ], j! S) n, Q( a
+ e- \/ \7 i5 S
1080p : http://www.dreamxt.net/bbs/thread-76007-1-1.html
. ~7 w8 q# D) [  ^
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(17)人评论

inber 发表于 2011-7-10 08:52:51 | 显示全部楼层
繼續撐場(太過得閒而己)
3 P% ?" M) a! ~! s9 V頭幾張好似打幾咁,幾得意

chrisrex 发表于 2011-7-10 09:28:20 | 显示全部楼层
木下秀吉嘅性别竟然系秀吉?

kwanyeung 发表于 2011-7-10 09:34:14 | 显示全部楼层
木下秀吉嘅性别竟然系秀吉?5 ?3 V+ v5 `; u/ `& q
chrisrex 发表于 2011-7-10 09:28

\, ~" K- A- D2 sGAG嚟。佢係男仔不過冇人當佢係男仔。就搞到多咗一個性別出嚟。

kental 发表于 2011-7-10 10:47:41 | 显示全部楼层
呵呵,差D以为第二季甘快就出左BD添;不过楼主近来真系好中意英文字幕喔,唔通想深造英语水平!

chrisrex 发表于 2011-7-10 11:00:03 | 显示全部楼层
GAG嚟。佢係男仔不過冇人當佢係男仔。就搞到多咗一個性別出嚟。
8 L0 v# h7 P9 @* Wkwanyeung 发表于 2011/7/10 09:34 AM
$ D3 I# v' N* V  e) l. E3 W2 e

1 h" [& ]4 {) W/ _# W6 C8 t3 ]
0 U) n+ ~( W" P5 T- r' h    咩叫gag?.......好烂嗰只?........

kwanyeung 发表于 2011-7-10 11:38:26 | 显示全部楼层
咩叫gag?.......好烂嗰只?........& \6 C9 X2 h+ k! X9 g* Z
chrisrex 发表于 2011-7-10 11:00

8 Q5 S+ \$ W/ i6 Y% q, B( |9 p爛gag 就好爛嗰個。gag 你可以當普通笑話嚟理解。3 t% K5 L9 M0 M7 q8 R2 c, K, A

0 d* N' g0 Q7 z( H6 j1 d/ vhttp://evchk.wikia.com/wiki/Gag

telyfox 发表于 2011-7-10 13:01:21 | 显示全部楼层
鼻血喷了满屏幕地说

cuterinoa 发表于 2011-7-10 13:14:39 | 显示全部楼层
我英文唔系好掂~!!

kwanyeung 发表于 2011-7-10 13:27:19 | 显示全部楼层
我英文唔系好掂~!!
2 H( ~' T* ^. Y* x) P  a5 s, _cuterinoa 发表于 2011-7-10 13:14

6 W# a: w+ N+ g- y你個簽名寫住English 喎。同埋點解啲語言名串錯晒嘅。

kwanyeung 发表于 2011-7-10 13:29:44 | 显示全部楼层
呵呵,差D以为第二季甘快就出左BD添;不过楼主近来真系好中意英文字幕喔,唔通想深造英语水平!
4 ^- r: Z3 @8 U' A/ Lkental 发表于 2011-7-10 10:47
; a5 U: [4 Q8 W5 J- c5 l
唔係近期,係不嬲都睇開英文字幕。不過依排發晒啲嘢出嚟。你哋中意當片源又好睇又好點都好唔理。

cuterinoa 发表于 2011-7-10 13:42:13 | 显示全部楼层
你個簽名寫住English 喎。同埋點解啲語言名串錯晒嘅。
9 q, N9 \3 C' Kkwanyeung 发表于 10-7-2011 13:27

' i" W/ T* i0 g1 P* M
- X0 u; S6 N& Y, |我系为 粤漫社 打广告...
( w7 s# q: v# u7 T# K1 |1 o其实我英文好麻麻噶扎~!!

12下一页