跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [秒傳][戰場女武神][BDRIP-1080P][日語英語字幕][X264][1-26集完]

kwanyeung 发布于2011-8-6 19:29 1414 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-8-6 19:36 编辑 0 ?) [: ]7 q+ y/ C9 J/ f  O

$ B! G% f  k: h! k/ C5 G
【片  名】戰場女武神
2 T+ N) i" O8 S1 v1 A【集  數】共26集
4 l3 H* x9 l" V5 m9 K' e
影片格式】mkv
& \+ Z' M! o9 ~& E【視頻編碼】x264. O$ z; y' @0 q$ H$ D: @
【大       小】~500MB
/ _8 l4 j' C$ f【死檔日期】2年無人下載
, P- j2 @7 a4 {9 e【語言字幕】日語內掛英語字幕: n: V& m# ~- [' p+ o) q  \& d6 x
【音  頻】FLAC
, i3 i2 f6 T4 X0 U% `) ~; v
【儲存空間】MU9 O7 j# z: v3 _5 T+ @1 a

) \- s% w- u- K. W6 m0 |5 X- WCOALGIRLS 版" C2 K! u% l; r; N, Q' }7 t5 [
& S5 Y: U( C  i. R
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
' [/ L* ?  G$ D) Q

1 y% R( \# O; g6 q ) ^$ U* o' Y, |, w, g0 l

已有(18)人评论

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:33:44 | 显示全部楼层
话说你发咁多秒传我都未支持过,今次坐沙发先得

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:33:56 | 显示全部楼层
咁快就到1080了,ky究竟有几多网速

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:36:08 | 显示全部楼层
话说你发咁多秒传我都未支持过,今次坐沙发先得
1 d( `' G+ e, m; Z- }kevinchan 发表于 2011/8/6 07:33 PM
/ Y9 y7 t. J6 P

, T5 K' k' H; U9 L$ z( O, g% ]
    以为实食冇黐牙添

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:37:38 | 显示全部楼层
咁快就到1080了,ky究竟有几多网速1 U, U2 n: G! M! L7 j
chrisrex 发表于 2011-8-6 19:33

4 |2 ]4 {: {$ ]10M共享網速而已。。。成日覺得慢到嘔電。
4 n; W' _3 T" y- U+ c- o7 G+ `- C依套1080P細,始終BDBOX嘅好極有限。不過我覺得依套BDBOX質素唔錯幾滿意。

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:50:12 | 显示全部楼层
10M共享網速而已。。。成日覺得慢到嘔電。
. `. ~, A. X" J) H依套1080P細,始終BDBOX嘅好極有限。不過我覺得依套BDBOX質素 ...$ H; O; o3 c" L& g' _; c
kwanyeung 发表于 2011/8/6 07:37 PM
% A& U6 y- [' A* h- v

$ m% P  o6 y) y+ S2 `6 Z% B$ |( Z7 C: @; z3 \3 \+ u8 K, A" c
    咁都话慢,2m路过 .............% ~/ u' t3 [' V) U7 ~  h6 l
最中意高压fullhd......有200m嗰啲仲好- -

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:54:19 | 显示全部楼层
咁都话慢,2m路过 .............
4 z/ a5 _  v7 \4 q9 L7 ?2 A最中意高压fullhd......有200m嗰啲仲好- -
! R5 `, a; V: `% C& n8 p! Uchrisrex 发表于 2011-8-6 19:50
6 N' V" J4 @* o" B! Q* N" e
下720p 版。300MB一集同你要求差唔多。) T9 u9 ]; r  m4 l. ^
2M咁慢我忍受唔到。短期仲可以長期嘅話點生存。

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:57:07 | 显示全部楼层
下720p 版。300MB一集同你要求差唔多。# ~# x. p# j. O& n
2M咁慢我忍受唔到。短期仲可以長期嘅話點生存。6 n) z5 y& M9 q& g
kwanyeung 发表于 2011/8/6 07:54 PM

" ^$ w' f0 t. g# X! I6 i) A5 j
8 s) }! B  r! }" h! e! U0 D: x* ~9 f8 P% W9 N" Z$ l: D# t# n8 @
    720P接受唔到- -都系500m算了 - -

aubert22 发表于 2011-8-6 19:57:36 | 显示全部楼层
上次720,今次就1080~仲有几多秒啊?~

kwanyeung 发表于 2011-8-6 20:17:35 | 显示全部楼层
720P接受唔到- -都系500m算了 - -
: z" x: ?% V3 k! ^chrisrex 发表于 2011-8-6 19:57

! {: {* W1 T5 o/ ^6 P6 h3 h& {$ S" m其實我想講720p 喺低碼率會靚過1080p。你又要1080p 又要低碼率遲早悲劇。

基拉杰特 发表于 2011-8-6 20:32:25 | 显示全部楼层
1M的路过

lkm337490 发表于 2011-8-6 20:34:02 | 显示全部楼层
機有打過~ 但唔知好唔好睇呢? 先收下了

12下一页