跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [自傳][侵略!烏賊娘][侵略!イカ娘][日語, 英語字幕][BDRIP-720P][x264-MKV]

kwanyeung 发布于2011-7-9 13:35 1689 次浏览 35 位用户参与讨论     [复制分享主题]
8 \+ R; T" Y6 m( P. |( U9 A1 }9 @/ \2 Y" f5 i9 H9 Q6 `' w' Z
【片  名】侵略!イカ娘 (Shinryaku! Ika musume)3 A; P% V7 C( V9 G. @; S
【集  數】共12集5 W! ?7 G' u% P
影片格式】mkv/ H4 s% k6 D, {5 T* r; a
【視頻編碼】x264
, J7 q' r$ I! f2 U3 f
【大       小】400-500MB
( l. A3 z, R& z! |, i, q; ~【死檔日期】2年無人下載
& J4 G* T1 R2 S# M) C! L【語言字幕】日語   英語字幕
+ u; Z! v( ^7 d  D
【儲存空間】MU
5 F0 q$ L7 {  u6 @% O3 }

z+ Q' O0 C- L( L' E" l  A% X! z藍光高音質FLAC完全保留+ ?5 V6 A2 e  {- n- x

" t, U0 @. b1 `* z+ j7 R
# y7 z0 J8 [* u. z  G1 t( P+ W
由Coalgirl rip, h0 X2 B" s/ Q( \2 j

7 h4 t- ?5 ?, p. p% A2 o

2 Y5 P5 h" R* W% E2 R& |$ c1 _ abbr_2d4a0f118a6db38e504fd84c449f7a74.png : E( m5 `3 U2 r$ K
: e$ V$ R1 ~: t/ ^
9 x) x  K6 D2 A) [, E9 k/ q

1 R& B. F" a' `) b0 K6 J
5 W/ V; M7 A" `5 C& }! [$ k. [+ q' _2 s, V

5 @2 _& v. d+ }- u9 W- S8 _5 g9 o0 x) Y. P, W
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

漫步雲端 + 4 + 64 + 1 精品文章

已有(35)人评论

kental 发表于 2011-7-9 13:40:37 | 显示全部楼层
过来睇ika musume噶;好搞笑噶;等紧距十月份噶第二季噶

漫步雲端 发表于 2011-7-9 13:44:11 | 显示全部楼层
傳多個1080p嘛

kwanyeung 发表于 2011-7-9 13:48:26 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-7-9 13:57 编辑 9 F, `2 j8 P; s9 S2 y9 W+ j: P
傳多個1080p嘛- |2 v" i, }1 O! z; J
漫步雲端 发表于 2011-7-9 13:44

6 P/ t; l! s2 I4 _, N- R" t8 v1 Z其實我唔諗住你加分,執到,1080p 我冇下喎。

漫步雲端 发表于 2011-7-9 13:57:49 | 显示全部楼层
其實我唔諗住你加分,執到,1080p 我冇下喎。不過依套幾好睇值得收藏都可以下1080p嘅,上唔上傳就 ...  l0 |6 S" [8 s' T4 F. Y; p
kwanyeung 发表于 2011-7-9 13:48
2 f9 ]# E6 s+ d6 P- ^

1 J, Y& B- D- W1 W1 C  z8 p  Q7 @* a- U1 F6 z* Y3 p. h
    ! ~1 Y9 N* p- Y$ x% o# |5 r
凡系 原創/自傳/分流 都有分加噶啦 轉帖一般就冇
4 \" e7 K9 o' s6 S: j呢套野好似有個U2RIP版本 貌似畫質幾好1080p的 全集14GB

inber 发表于 2011-7-9 14:00:51 | 显示全部楼层
加分一般都系漫步黎
6 `& s. c  j- K: q. k佢心情好就加,唔好就...

kwanyeung 发表于 2011-7-9 14:00:57 | 显示全部楼层
凡系 原創/自傳/分流 都有分加噶啦 轉帖一般就冇 ; |" F/ R& T8 w! c: |7 G
呢套野好似有個U2RIP版本 貌似畫質幾 ...
5 B' j  H; X1 o2 X% S1 i5 l漫步雲端 发表于 2011-7-9 13:57
# G, b/ a' ~; B! @
其實我想講,差唔多全部都係秒傳,得一兩集我自己傳。* i0 S/ v$ X3 e: k& e5 E- u6 E
1080p 我見到有都係coalgirls 嘅,通常coalgirls都有720p 同1080p,不過我冇下姐。5 h& y* q1 q& o0 {% R
其實BDRip 720p 都好清如果你壓得好嘅話,再加上套套都收1080p HD好快冇位。
! i  i" Q1 w- x3 Y' h6 f使唔使下個U2個1080p 比較下。

murphy 发表于 2011-7-9 14:13:45 | 显示全部楼层
求中文字幕

inber 发表于 2011-7-9 14:32:47 | 显示全部楼层
凡系 原創/自傳/分流 都有分加噶啦 轉帖一般就冇
1 B/ M, m% y7 W* b/ x/ t呢套野好似有個U2RIP版本 貌似畫質幾 ...5 U, t  T( l& ]$ F2 r+ ]
漫步雲端 发表于 2011-7-9 13:57

4 p5 Z5 ^" H8 K- Z8 {9 R& S1 `. ?# w1 e. \/ b- P; y2 c

( v: \+ y1 T( S# k. e! v/ @/ `系啊
; i/ |7 @4 e# F; s" U  Rky秒傳嘅,佢唔會寫明的
. t5 U- o2 r7 u& |# k6 Q所以呢張帖加少少就夠

chrisrex 发表于 2011-7-9 14:36:02 | 显示全部楼层
bd可以考虑下........有冇英文字幕打包?........

漫步雲端 发表于 2011-7-9 14:53:15 | 显示全部楼层
其實我想講,差唔多全部都係秒傳,得一兩集我自己傳。& Q9 u; C8 {: r5 b  O" U6 G: N# r1 k
1080p 我見到有都係coalgirls 嘅,通常coa ...2 P0 K! c" f4 N3 X& R% @! Y/ o% J
kwanyeung 发表于 2011-7-9 14:00
0 b1 l6 `* I; B, _  p
6 C2 h' q5 c( P% J8 |
8 T, B$ v& C) n7 m
秒傳 下次要問清楚了 不過加左嘅分我系絕對唔收返 (特殊情況例外)
0 j9 H8 [( S/ p6 \: p, ~+ g3 l1 v. l沒HD咪買囖 如果一套動畫有1080p同720p 肯定我只會收1080果個...
$ Z  d5 j& t- ]你想對比下U2個畫質 沒問題反正個種子免費唔計流量 你可以隨便下載

漫步雲端 发表于 2011-7-9 14:55:29 | 显示全部楼层
加分一般都系漫步黎
+ r, T4 j" H- O  f. Q* d佢心情好就加,唔好就...6 j2 c1 s3 N$ c# d8 Z) ^+ f
inber 发表于 2011-7-9 14:00
: [2 k. r, O5 [' x) r* ?
/ S7 V. o4 v7 M- m' a7 V/ Z

9 }' S2 X8 M. A9 V2 Y( @; }你又知道我心情好就加?

123下一页