跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創DVDRIP][吸血鬼騎士][粵日雙語][X264-10bit][720p][更新第一集重壓]

kwanyeung 发布于2011-7-16 21:36 3023 次浏览 57 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:52:42 | 显示全部楼层
天才一定有合! g; w. b; U2 l" w9 Q
(DVDrip同HDTVrip)/ S; k$ u5 V2 G& r5 P( M% S5 Y
其他人就唔清楚了7 G) P( g. f4 P, P& f/ a
0 ^: i  b# @* U( L2 U) g$ y
補充:剛搜尋了,原來劍心兄都有合,重系我加分 ...
% X2 f2 M5 W9 [) _8 k, e  J( y6 Rinber 发表于 2011-7-16 21:51
' k7 i4 ~2 o+ h7 M( m: w
都冇話我自己合,撞你個鬼。

kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:53:51 | 显示全部楼层
6 b& F, w0 n' y& c3 q3 \
記憶中佢重有坑未填
" b% r+ {9 I2 r. v' Ainber 发表于 2011-7-16 21:49

7 q, D* t, k8 |6 l8 a& E一個坑姐,好多呀。使唔使一個坑就認定我係千古罪人。

漫步雲端 发表于 2011-7-16 21:54:23 | 显示全部楼层
睇死我會坑,你自己都坑唔小。6 C7 L. o3 g+ d1 Y! F, [
kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:50
6 _6 u) \7 W* N0 f, P
4 q" e6 k1 J' e* T2 u. F
( j7 o- ]5 f" y/ Z+ ^6 S6 v. j5 O

# q% x- }0 t) s( Y我就海贼王/銀河醒目女兩套) H+ E! Y* a! ?) e9 N$ r1 f
$ `6 u% L+ _5 x: c$ J9 ~
相比起你 我拍馬追不上

inber 发表于 2011-7-16 21:55:55 | 显示全部楼层
一個坑姐,好多呀。使唔使一個坑就認定我係千古罪人。8 J; z" E* m3 {/ N; L0 Z
kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:53
9 P4 q1 m  q( V1 y

$ Q4 \; @4 K0 n! t& V0 e  R) ^" s; `" @* ]/ F/ L+ v4 u- y4 R: j7 U
其實漫步都唔系好多坑

kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:56:28 | 显示全部楼层
我就海贼王/銀河醒目女兩套: ], L+ ?6 P) M$ Y. U

* S- z& @7 Z! F- s1 i& G3 a相比起你 我拍馬追不上
' n/ A* f! W4 R漫步雲端 发表于 2011-7-16 21:54
) y- X) x. W9 H
2套,我夠係2套。管家同魔法騎士。冇啦。我同你一樣炸喎。又想屈我。

kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:56:59 | 显示全部楼层
其實漫步都唔系好多坑5 ^. q, U! F7 e
inber 发表于 2011-7-16 21:55
/ D/ S' F/ S& E$ Z# D) \
知你哋2個夾埋,廢事同你哋講。3 b/ d; r7 P# Z% s6 V" w! q
索性坑埋依個算。

inber 发表于 2011-7-16 21:58:27 | 显示全部楼层
都冇話我自己合,撞你個鬼。
" l- {3 Q* G, A6 B# M+ O3 q/ N1 ikwanyeung 发表于 2011-7-16 21:52
. q; G* K+ T( z4 i) ~+ Q
" W/ b' k' M; G, J- E

, p# |' z. ~* r) W我啲毛病又嚟啦
+ t0 t6 T: \3 F- H$ Y成日唔睇清楚內文就亂講野

lovepx 发表于 2011-7-16 21:58:36 | 显示全部楼层
2套,我夠係2套。管家同魔法騎士。冇啦。我同你一樣炸喎。又想屈我。
* n2 L, W5 ?+ w( c8 q& m- @0 y/ Zkwanyeung 发表于 2011-7-16 21:56

& h0 w$ u5 C# N# u4 [( f1 K8 g/ J# ~* z" Y- d# S! l
- ^" F. Q+ W, _) W0 o$ l
    但系漫步片多...比重5同

inber 发表于 2011-7-16 21:59:53 | 显示全部楼层
2套,我夠係2套。管家同魔法騎士。冇啦。我同你一樣炸喎。又想屈我。8 O! ~+ J% S  h# q% Z4 a. [" w; E
kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:56

0 ~2 d# b9 `( N9 z. J1 M+ d7 ^' d% q2 M. b, A0 t) F, d

: k1 n  h; P8 w# x+ F% A( p你之前話一個坑啵
" g: G5 B; T  R6 V一個坑有兩套嘢系入面?

漫步雲端 发表于 2011-7-16 22:00:42 | 显示全部楼层
% I; f  G% C/ [3 U3 D% d( qkwanyeung 发表于 2011-7-16 21:56

& C. t  T" J# P. |" e8 S$ j- x+ m4 M
/ ]. K2 z% ^6 F1 S( k1 ]7 |2 B
幸運女神...印象你仲有鋼煉FA 惡搞學園
4 ?* D  d; G! n6 v) n. F0 j系都要人踢爆你嘅

kwanyeung 发表于 2011-7-16 22:03:02 | 显示全部楼层
幸運女神...印象你仲有鋼煉FA 惡搞學園. e5 M3 |/ r5 T" T
系都要人踢爆你嘅
% I* B7 ^* }, i3 I3 f漫步雲端 发表于 2011-7-16 22:00
* Z6 L1 N8 L/ Y+ F- Z3 w
幸運女神同惡搞學園冇合過。FA當你啱。其餘咪屈得就屈。

kwanyeung 发表于 2011-7-16 22:04:08 | 显示全部楼层
但系漫步片多...比重5同
, C: L4 O% [0 `4 C" _: M4 @2 Ulovepx 发表于 2011-7-16 21:58

% a7 j" ^  c0 t9 s2 d( g% d, z我自己都壓咗唔小DVDRIP。嗰啲唔計囉。/ a( z  N+ b, U! U0 [

5 r# M' _, D* k9 C' V# s- q算啦,個個都認為我有罪㗎啦。唔差在多你一個。