[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 11074 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2011-6-28 21:17:43 | 显示全部楼层
其實我呢d二打六你幫我宣傳都沒乜用,當我沒講過吧
2 f/ j+ y( u8 }2 M3 o! q漫步雲端 发表于 2011-6-28 21:11

$ C, p. q# O/ R7 Q3 g+ u$ J
* W& T; o) `; o7 b* Q4 {! E9 [% r& E2 J; u  D- G6 B1 D
    你有冇封过人ID啊?!快去封条佬ID..BTW,举报贴入面快啲加我分

huang 发表于 2011-6-28 22:45:28 | 显示全部楼层
树林大了就什么鸟都有,MHK不必过于执着,
* O9 d2 a: d# {4 U- p/ V有些08,90后思想系自私的了,对于那些人讲多" V/ ?& P8 c4 r- x% W) D, T
都晒气,不必过于介怀,理解你的人大有人在,

maplep 发表于 2011-6-28 23:28:33 | 显示全部楼层
路过。。。我没得下MAN兄的片,我一直忙工作

漫步雲端 发表于 2011-6-28 23:49:06 | 显示全部楼层
你有冇封过人ID啊?!快去封条佬ID..BTW,举报贴入面快啲加我分4 `. I% }! o; D
lovepx 发表于 2011-6-28 21:17

1 G: c4 P4 y0 p! R4 u0 U5 h5 V$ f' \2 K/ d$ c

L8 _6 x1 O8 [   
; R# O0 Q$ f+ X& \搞掂啦

最爱粤语 发表于 2011-6-28 23:50:00 | 显示全部楼层
呢度的大部分的人都试过  。没事的,如果你的贴 有加分的话 ,就证明组织认同你

FeTale 发表于 2011-6-28 23:53:39 | 显示全部楼层
有那么严重?我觉得如果一时无聊了,放着也行啊……

aaron81 发表于 2011-6-28 23:55:48 | 显示全部楼层
LZ不要太界怀,网上乜人都有(打理人讲乜~)
9 x* ?8 D6 [, K" n自己做自己的~5 h% _+ U. W9 ]6 M0 b4 L$ a
觉得作品被盗连,就提高下载权限!

kwanyeung 发表于 2011-6-29 02:48:51 | 显示全部楼层
1 d/ D- x/ K0 W; }: T* k: i! W+ |
其實我呢d二打六你幫我宣傳都沒乜用,當我沒講過吧
0 s# b) v. y3 S% P$ m4 c$ Z) z5 D漫步雲端 发表于 2011-6-28 21:11

1 D% L7 U8 R* O7 A( @6 F9 C* L不如我同你宣傳啦,效果唔錯㗎。
1 h0 s4 G! ~9 i7 {! t2 d( l% F% o! a* m我係真心嘅,所以唔使同我客氣。回報返你默默付出。

kwanyeung 发表于 2011-6-29 02:51:17 | 显示全部楼层
你點可以而家先黎話唔玩嫁
$ k$ U' ^2 A( Q( g我同你有咩似?
: W  A0 `8 f1 \& n0 D7 B1 j9 s  d我同你都咁多野講9 q2 C" t9 @* f  y* C
咁中意講人3 [) }7 h  ?$ y, k, L
頭像同簽名本來我 .../ o) C! _+ Z2 g' L2 r) K3 S) y4 ^
inber 发表于 2011-6-28 15:08
9 W( \, P, F# U# Y" a- |7 H3 o" U
我寧願你不如100%恨我啦。我唱你唱得出晒命殺手,又爆你暗號。又搞到你改埋名。
4 f! K1 K1 q+ l% b你好應該恨我,我唔介意。

inber 发表于 2011-6-29 06:03:52 | 显示全部楼层
我寧願你不如100%恨我啦。我唱你唱得出晒命殺手,又爆你暗號。又搞到你改埋名。 + ]7 y- m2 }9 Y+ O' O% q6 [, c
你好應該恨我, ...* [  S9 {& x: {  Y0 X
kwanyeung 发表于 2011-6-29 02:51

$ p& R$ V3 F- {$ k% O! ~5 ?& ~* ~, ~3 P( h
9 \  a. t2 X2 Y3 a) i" E  V. Q
雖然系咁
  B6 ?+ M! y# k但你系呢道系第一做咁做! f( }, p9 K) m
所以你好特別,我對咁特別嘅你產生左興趣

kwanyeung 发表于 2011-6-29 06:12:47 | 显示全部楼层
雖然系咁. C2 C) T' z7 \/ v
但你系呢道系第一做咁做
+ R9 ]: p0 S9 O4 A2 V5 U所以你好特別,我對咁特別嘅你產生左興趣- y/ ^( u, H2 y6 ^9 U
inber 发表于 2011-6-29 06:03

R. I5 h5 h9 J0 j一啲都唔特別。    a, J- ^: m, N% e/ O( _3 t
青雲兄對你咁好,又教你合成,又幫你搵片源。8 n0 m- H5 x" o* P0 ^  D
你好應該幫佢宣傳而唔係幫我,你噉樣青雲兄好傷心。

inber 发表于 2011-6-29 06:15:56 | 显示全部楼层
一啲都唔特別。  
. t2 m8 l' ^6 C2 s青雲兄對你咁好,又教你合成,又幫你搵片源。
. d! s3 K% n% V& w) \, n你好應該幫佢宣傳而唔係幫我,你 ...) @0 m' a( _+ p3 d5 B
kwanyeung 发表于 2011-6-29 06:12
5 @) Y3 E! J2 R. G# C4 U. Z2 d4 t

" e, _. F/ X+ u; j: o" c8 k- x2 d7 a- c. T* O, Z
你都查都好多野下啵8 \, u, F( }  X
你重話你唔系中意左我?