[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 11012 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-6-28 19:16:35 | 显示全部楼层
你都唔系真心的,唔洗了
/ `( s3 I. x0 }  U; i, H2 L: f; a漫步雲端 发表于 2011-6-28 18:02
2 H2 `& M% F) h& h: W4 H3 S

3 u8 x$ T; x6 x4 m+ W/ t4 }% h) s! N% z  m! f' M
咁下次我真心咁幫你宣傳囉

asd123456 发表于 2011-6-28 20:10:29 | 显示全部楼层
我要开心简单来做我,.....~!

Hatsuki 发表于 2011-6-28 20:29:55 | 显示全部楼层
哩個年頭發佈者真係唔易做=="

漫步雲端 发表于 2011-6-28 20:37:57 | 显示全部楼层
咁下次我真心咁幫你宣傳囉
* t& I" [1 [' V5 uinber 发表于 2011-6-28 19:16

) {- |" ?' g4 y+ @; ]# D* M, f# t- a. _
$ B% Z, C9 I7 D6 Q3 e

7 v; F2 _( |% m$ ` 有下次再算

inber 发表于 2011-6-28 20:39:20 | 显示全部楼层
有下次再算
, ?( G& ~/ p7 S漫步雲端 发表于 2011-6-28 20:37

% s0 _. c. \/ L6 m- L4 x8 R: v6 u0 [$ M

( G- w0 m1 u1 V 咁洗唔洗系我啲帖道0 X7 f6 M& ?2 ^/ ^' N
將某人變成你
- F- Z& s0 ]+ U  Y7 w( h3 c0 Q* x7 i0 i8 {+ p: D& \9 M# U
咁米有宣傳嘅效果囉

漫步雲端 发表于 2011-6-28 20:42:58 | 显示全部楼层
咁洗唔洗系我啲帖道
! ^" l/ ^- I/ |$ ~% M將某人變成你  j0 k9 t: q/ ^) {0 q+ y- Z
+ F9 h( Q1 J+ O1 _8 c2 ~* Y5 l5 D
咁米有宣傳嘅效果囉: O. f2 w4 h1 q% I9 U( O5 K
inber 发表于 2011-6-28 20:39

" |& T/ o/ D& \2 K# d
- n, C; I) B$ Z0 K1 r6 j+ |
7 G) {% ~1 P" e" c1 F    : A( y: A& z5 u# M7 ^, `, s
唔好啦,費事麻煩到你啦 你咁多帖

inber 发表于 2011-6-28 20:44:19 | 显示全部楼层
唔好啦,費事麻煩到你啦 你咁多帖
0 ?% ^8 k  j+ Z漫步雲端 发表于 2011-6-28 20:42

# S4 m( V& D4 c2 `
8 C5 Y" c+ y8 Q/ e
* U) z+ h' {4 v. r5 q) w7 h6 V我得四張合成7 @$ `* ]3 l8 S# {4 O! g& \, }
三張關於你的
; z% O% Y7 D. ~. L8 M0 ]$ S! f所以計落唔系好煩姐

漫步雲端 发表于 2011-6-28 20:52:30 | 显示全部楼层
我得四張合成
7 D6 T) \3 _: ]0 d三張關於你的  q, a( S! _9 k, g
所以計落唔系好煩姐
8 H. c+ Q4 }, Finber 发表于 2011-6-28 20:44
/ L7 Q6 I- r  `0 Z7 X; e

( t5 B# b1 x: l
5 n) G# w: U3 F( o8 Y8 {4 F9 V3 v4 d   
6 |  R8 y3 A6 T: q- ?繼續用某人可以 大家會知道那個某人是誰

inber 发表于 2011-6-28 20:55:58 | 显示全部楼层
繼續用某人可以 大家會知道那個某人是誰
) N, ^* o& W6 g+ Y: l漫步雲端 发表于 2011-6-28 20:52

6 f. D/ ~; B* X* i# l' |
# ]7 B$ K  I# v/ Q. Y3 m9 s/ w9 g
2 Z3 E* `* b& A8 P* L  \+ J2 s 咁你又話我無幫你宣傳
  |4 f& Z6 {" q$ O! h$ `* J1 }  ]2 Y系我幫左你宣傳
  @: L; B5 G5 o2 `5 N' N: ^. Q  r+ N6 x你都唔知咋

tandong 发表于 2011-6-28 20:59:02 | 显示全部楼层
确实有好多拿人野還大聲過人嘎LJ,楼主也不要太介意呢D人!建議社长邀请码注册!

漫步雲端 发表于 2011-6-28 21:11:04 | 显示全部楼层
咁你又話我無幫你宣傳* z4 [6 F# S$ S0 l1 a) w* u$ n
系我幫左你宣傳
# d4 W1 k; ]) {. q你都唔知咋& o0 `! h: F' Q
inber 发表于 2011-6-28 20:55

, \- p& [7 K! i0 D0 Y6 o
/ \) L! w5 w8 }
) M) \. ~0 @9 b5 E1 z, |$ g  @   
( H8 t5 B& R+ x- u6 J其實我呢d二打六你幫我宣傳都沒乜用,當我沒講過吧

lovepx 发表于 2011-6-28 21:16:38 | 显示全部楼层
封距号以解心头之愤吧~`~7 D' i; s/ [6 G. x
Kiver 发表于 2011-6-28 12:43
) o" p3 X2 \6 ]5 c& s" O. W
, v% P( t: s8 Q

* W# _' Y7 f0 e5 n( }7 q    嘛~其实我想问点解宜家都未封佢号╮(╯_╰)╭
' n  f4 @2 g# E. Y4 r系咪觉得开放注册然后封号会搞到有人捣乱?!其实多啲人就密啲手..见一个封一个..树立威信之后应该就冇人敢乱来
7 S0 _" N. b+ W* N) W$ y于是建议版主们狼死一啲..好似老虎咁