[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 10924 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:19:56 | 显示全部楼层
樓主幾多人支持...唔好走啦

漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:26:02 | 显示全部楼层
你點可以而家先黎話唔玩嫁) J7 K) t3 c4 ^" W3 r4 F* Q# ~: X
我同你有咩似?
$ e5 o. l2 q- O5 \0 Z我同你都咁多野講+ A7 p" V- |/ k# U2 o
咁中意講人
" ~+ F" m* g- m& X0 S8 b頭像同簽名本來我 ...- m# g3 E/ \9 i6 `
inber 发表于 2011-6-28 15:08

1 r( @4 |* s. z
, `2 q7 q2 E3 c: b- ^9 ]+ i
# {& ^0 A. h% v' }: B  ~3 e2 b    + B. r% h+ H+ r8 j$ m2 U
你地兩個玩曬啦

inber 发表于 2011-6-28 17:37:40 | 显示全部楼层
你地兩個玩曬啦7 c3 W  D' o! ?4 X
漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:26
, n  t6 t9 t/ j* X5 g
; h) n' @$ c; l
* j$ U! F! a4 m  m9 ^1 {
ky兄好玩得  R. f# |& D/ C2 d! z
好開心可以識到佢
/ C: d/ K0 z5 J+ i佢好特別

漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:44:59 | 显示全部楼层
ky兄好玩得( e0 K+ E# u2 ^4 i. }
好開心可以識到佢$ R* c- R( t7 t, S5 p
佢好特別* F- O9 F/ y) d  G( h, v+ f
inber 发表于 2011-6-28 17:37
4 \- O" D9 L3 m9 G. w2 K, Q
3 v0 t& t; e# c9 T: U

9 t2 ?; t) y" w( {0 N. x& D    & M" _8 J; l% v" E# s* ^8 `
呢句野暗藏殺氣啵!!連簽名圖都一樣的

inber 发表于 2011-6-28 17:46:14 | 显示全部楼层
呢句野暗藏殺氣啵!!連簽名圖都一樣的
! ^) G# G% D' ^8 @0 e漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:44
+ K) ^) o. q7 K+ K- J4 }

7 r4 E2 ^) u$ r6 E2 ]$ ^" r/ S6 Z) s! `/ t
你昨日又話見到空白一片嘅
3 I! z6 t( o1 g6 t4 s9 G而家終於見到頭像拿% l; w2 c+ [/ s

b2 e+ b, |0 M9 F) k, u我系想幫佢宣傳下姐
# k6 ~7 P" \" Q5 u7 x0 M佢默默的付出,都辛苦了

漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:52:38 | 显示全部楼层
你昨日又話見到空白一片嘅
% Y7 q4 b3 K- v而家終於見到頭像拿
! l$ n' W; j  g6 J
; |5 a( ]( }$ }4 \, S  G我系想幫佢宣傳下姐& w/ g$ O  y8 }6 e5 y
佢默默的付出,都辛苦 ...
; D; ]& @2 T$ p) Y1 f- v$ Sinber 发表于 2011-6-28 17:46

# M. ?' g3 N, p. d( z, R
* }4 c/ N/ }9 x8 |) a& g4 s; \' m" y0 j- e0 t# D( j

I* x, @" ^9 R- q# ]; e! y我都有默默付出,又唔見你幫我宣傳下!! N: l+ C" Y( ?4 k
你太偏心了

inber 发表于 2011-6-28 17:53:32 | 显示全部楼层
我都有默默付出,又唔見你幫我宣傳下!
0 G. R, `0 c& F; @' v你太偏心了" r7 ?) H7 p) L. k) d8 V) U! m
漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:52
! _8 |1 h, }) N4 A
* A7 E' M, N$ R  W. `
4 M5 s: r) j: ]0 J+ Q* o0 Y
系唔系真系想先(奸笑中)

漫步雲端 发表于 2011-6-28 18:02:51 | 显示全部楼层
系唔系真系想先(奸笑中)- g3 S0 ^( R+ V: J1 ?: _; c
inber 发表于 2011-6-28 17:53
4 Z8 o* J  x5 ~' A2 z" ]; h6 R7 C

) v( }2 ^7 f" {0 t2 J, O  w0 w; M& |: G3 q, l: e% F5 ?2 R( V

; P' _' }) {8 \* }6 _你都唔系真心的,唔洗了

老威 发表于 2011-6-28 18:29:09 | 显示全部楼层
沉默是金啊LZ

ET0-0 发表于 2011-6-28 18:43:51 | 显示全部楼层
我也受过,了解MANGHK的想法,都是那群人害的,害群之马,尤其是115三人众,免费午餐还诸多要求7 d  k  _6 x! m* c3 o0 @) q
基拉杰特 发表于 2011-6-28 12:02

, e8 J5 c  e  c7 l2 h( ^4 f
% H- e, }/ o- \: y/ u. S8 M+ M8 f' K6 I! l  E9 v
    115三人众 系边个好想知道  可以报一下名字吗

inber 发表于 2011-6-28 19:08:46 | 显示全部楼层
115三人众 系边个好想知道  可以报一下名字吗
; E, L3 \* x# z8 J+ O( U! d/ D& _ET0-0 发表于 2011-6-28 18:43
" ?9 x. B0 R3 U! Y8 n

1 x; v; c7 \3 h4 S4 z/ ]
3 B# W; Z+ m0 X% H7 K& B說不定你是其中之一

ET0-0 发表于 2011-6-28 19:15:27 | 显示全部楼层
回复 59# inber
0 o4 \! D  D1 A3 v& Z! s0 T( \: _- a- V7 F% C
) ?6 C" j# p* y0 }* R$ R8 U
    你唔好吹啦 我早期的贴全部MU 后来先转115 大部分系原创 合成  好少下载本站资源 我只下载过3部片