[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 11075 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-6-29 08:52:30 | 显示全部楼层
依啲嘢唔使打聽都有人自動爆料。你知你係紅人嚟㗎啦,使鬼我問呀。
7 _8 d5 c8 A: t; N1 F; e真係唔水,你做版主喺 .... x4 E) `4 @: M  {( m! |+ q6 F
kwanyeung 发表于 2011-6-29 08:42
  p  h2 f2 q* L

0 E3 a- f1 E) w" ]3 d自動有人報料!?8 c7 e8 M7 ?5 i4 O* G
揾鬼信

QQ车 发表于 2011-6-29 10:10:41 | 显示全部楼层
每个地方都会有些无耻之徒的,但还是有很多人支持你的,不要放弃我们啊!其实清与不清不是最重要,重要的是你发的资源珍贵难求啊,有很多高手是很有用的。

netasa 发表于 2011-6-29 10:22:21 | 显示全部楼层
我也受过,了解MANGHK的想法,都是那群人害的,害群之马,尤其是115三人众,免费午餐还诸多要求# B3 O& L, m% y+ G) h' X" s
基拉杰特 发表于 2011-6-28 12:02
( C2 S" k. F9 F% r, A6 A2 N
% ^& \1 T! U" P9 i5 ]6 u
( q/ B, r- r' Y' r% \8 W
    边度嘅115三人众阿,等我都认识下先,米使到时乃嘢都唔知。 某些出口就伤人嘅人大家一齐BACK.LIST拒地,我都时毛一下讲番句洋文先。

kwanyeung 发表于 2011-6-29 11:43:09 | 显示全部楼层
边度嘅115三人众阿,等我都认识下先,米使到时乃嘢都唔知。 某些出口就伤人嘅人大家一齐BACK.LIS ...
+ w4 {3 I2 g* v  M4 e+ [# V1 f0 Snetasa 发表于 2011-6-29 10:22
! ?$ |0 s$ ^2 p
black list至啱唔解釋。

基拉杰特 发表于 2011-6-29 11:57:22 | 显示全部楼层
边度嘅115三人众阿,等我都认识下先,米使到时乃嘢都唔知。 某些出口就伤人嘅人大家一齐BACK.LIS ...4 S$ l' g& U/ r7 o7 t0 }
netasa 发表于 2011-6-29 10:22

4 d/ X: x5 y  p0 L3 l' G
. d: b! ?: X5 S+ y& e# R/ n
: k/ _. u3 l, G) [    我都是不在这里爆佢地了,免得到时又腥风血雨,反正泛指那几个出口嚣张没品的人

ET0-0 发表于 2011-6-29 15:34:56 | 显示全部楼层
我都是不在这里爆佢地了,免得到时又腥风血雨,反正泛指那几个出口嚣张没品的人* y) q  W. r! g
基拉杰特 发表于 2011-6-29 11:57
, Y* V$ Q$ |0 `  C
7 W: I+ ]& d3 c3 X/ P8 Q
8 f. d+ j: S/ ]7 z" ~* W+ K3 s
    我出口都级嚣张喔 22.gif 你要指我

ET0-0 发表于 2011-6-29 15:38:30 | 显示全部楼层
搞掂啦
7 ^3 u) D$ ~* e4 r  w) a) q漫步雲端 发表于 2011-6-28 23:49

7 Z. g6 C6 p# K( N8 J2 x8 m9 j  u0 w0 T. N  E/ F$ i

8 K1 y! k9 n8 h# Z' }9 D* t, U* H    过黎八下咩事 个ID做佐咩也

ET0-0 发表于 2011-6-29 15:41:56 | 显示全部楼层
嘛~其实我想问点解宜家都未封佢号╮(╯_╰)╭) p! r+ R/ `) n, z
系咪觉得开放注册然后封号会搞到有人捣乱?!其实多 ...5 W. o7 y! \& [% j
lovepx 发表于 2011-6-28 21:16

8 d' r7 y5 K) K: j
9 ]6 w2 {. l% k  z
1 N- E9 h/ I" l+ v" |: k! l    甘依D封号工作交比你做

ET0-0 发表于 2011-6-29 15:44:09 | 显示全部楼层
呢度的大部分的人都试过  。没事的,如果你的贴 有加分的话 ,就证明组织认同你
  N" y3 _& c% v$ X, N4 h最爱粤语 发表于 2011-6-28 23:50

" w. {, N4 y; y! d# T6 _. P
2 e; U& M  B2 |- N. y( ~% J7 o' U4 c组织认同你 “组织”....

基拉杰特 发表于 2011-6-29 15:57:56 | 显示全部楼层
我出口都级嚣张喔 你要指我6 m6 S5 q4 q; T( N8 N0 H! O* g
ET0-0 发表于 2011-6-29 15:34

$ B4 }- {) I" z( T# ~8 L1 h, f' c0 `4 S% L0 ]
9 D3 [7 l8 e8 h7 X& v
    如果你想的话我不介意

ET0-0 发表于 2011-6-29 16:08:31 | 显示全部楼层
如果你想的话我不介意1 z# q( d7 f/ O0 \
基拉杰特 发表于 2011-6-29 15:57

* K( A: Y; C3 C* }) b
- y# [) M7 D& h0 L/ j1 I- ^5 T+ f
    哈哈 对号入座

漫步雲端 发表于 2011-6-29 18:00:44 | 显示全部楼层
不如我同你宣傳啦,效果唔錯㗎。7 R6 T: c, u7 I* r2 _3 ?
我係真心嘅,所以唔使同我客氣。回報返你默默付出。[em265 ...
4 B' j  H, G( G+ E6 V) _+ Gkwanyeung 发表于 2011-6-29 02:48
& Y5 o0 x( n6 \" S. m$ m% q

) B) }. R- |& S) y) }
4 }  w+ p0 P/ p& J你嘅好意我心領了,受唔起!