[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 11099 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-6-29 06:19:37 | 显示全部楼层
你都查都好多野下啵
) E& T' P' V4 S5 B1 Z0 M' ?你重話你唔系中意左我?
/ u% n* ~" c" C- n- qinber 发表于 2011-6-29 06:15
9 k* L# R, D0 F- q
依啲嘢唔使查都知,你同佢咁出名係人都知啦依啲嘢。 0 m" w+ [: E2 X# `
噉個個都中意咗你囉。

inber 发表于 2011-6-29 06:22:07 | 显示全部楼层
依啲嘢唔使查都知,你同佢咁出名係人都知啦依啲嘢。
) _* N2 V9 I  H2 g' V噉個個都中意咗你囉。
7 ~  f' W8 u3 B5 o+ e, mkwanyeung 发表于 2011-6-29 06:19
% l8 l* b0 }- l. ]
" D5 y% t! j: a% l6 [. k. @! s0 k
) p) v. k- c' q1 A: \* x# p
系咩/ x, D. G6 v& ~4 U
我就唔覺系人都知啦+ O. z; s) L  [/ r6 _; \
你唔洗再掩飾你對我嘅愛啦

kwanyeung 发表于 2011-6-29 06:37:54 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-6-29 06:39 编辑 5 ?! M, H; Y4 }# ]7 O
系咩2 J3 h; s! |) A4 B, E# u
我就唔覺系人都知啦
) l9 p( x9 `9 }8 l你唔洗再掩飾你對我嘅愛啦
3 L# Z: d7 a  R  `inber 发表于 2011-6-29 06:22
' t, M( k$ l' j# u
使唔使我舉幾個例子邊個知我頭先講啲嘢呀。
. s2 F4 e  S0 j5 D) f+ m- K/ i算,唔水。依到水冇水賺,你真係衰版主都帶頭水。叫漫步咬死你。

inber 发表于 2011-6-29 06:39:33 | 显示全部楼层
& u! P. N" v6 R  V
使唔使我舉幾個例子邊個知我頭先講啲嘢呀。' v* I( T2 A3 N: W. I
kwanyeung 发表于 2011-6-29 06:37
1 l/ I+ d( K  h+ H& U
6 Q) S0 @+ q4 Y" Q% V
1 I- X" y/ ]! r2 K6 E
你揾個三唔識七識嘅新手啦. k9 }. t5 d2 |9 o* l" O/ m
睇下佢知唔知# f* J9 [0 b- i! e* L
唔好出術啊) d3 X# v# Q+ F2 S( S. h* H' [

, C5 v$ F& Z4 t/ X* k& s, a9 c我系水區版主7 \1 Z* j# C) {" h) T! \+ t1 P
帶頭吹水好正常

kwanyeung 发表于 2011-6-29 06:40:59 | 显示全部楼层
你揾個三唔識七識新手啦, k! q: q# ~! K* ~# z: R4 i8 Z
睇下佢知唔知( Y8 T) t6 x, K7 U1 K5 ?9 K
唔好出術啊
, R! m, w+ B' F( a* A! W. p) |inber 发表于 2011-6-29 06:39

* h- X* Q% q! Q$ U8 {% \2 G1 O( q8 c車,你搵笨呀,新手。梗係搵返同我差唔多級數先公平㗎啦。噉咪知係咪個個都中意你啦。
1 n: {7 d* j1 H- r叫我搵新手即係你默認屈我同唔公平姐。做版主唔公平聽炒魷。

inber 发表于 2011-6-29 06:47:02 | 显示全部楼层
車,你搵笨呀,新手。梗係搵返同我差唔多級數先公平㗎啦。噉咪知係咪個個都中意你啦。 ( T& R9 J; @; {& `
叫 ...3 C9 I' w/ D  z& S1 `1 X
kwanyeung 发表于 2011-6-29 06:40
% x' R) p* o9 f5 k/ ]! @+ m
$ R& Y7 c& }! v0 n# F" ~
; _- E! w2 l% B8 Z# c! M
果啲當然知5 o8 }1 }, l5 `. q# g
當時我唱通街嘛
. L. P9 N7 o/ A
, C' S' K* r: C+ N% L你又話系人都知
, t- D' O& b0 m7 p7 k唔通你覺得新手就唔系人
" B9 F$ |2 e) U1 X" |% _  x, k你好絕啊

kwanyeung 发表于 2011-6-29 06:59:53 | 显示全部楼层
果啲當然知+ j1 S8 [; y* C
當時我唱通街嘛
; r# m: K2 F* o- s; A8 K' J' ^9 P5 T. c& Y0 t
你又話系人都知5 Y1 T" W+ X0 Y- o  G. s
唔通你覺得新手就唔系人
# B1 ?4 D9 t9 F你好絕啊, `: P" l% w% b
inber 发表于 2011-6-29 06:47
$ V! E, B. b* ~) p/ `
你又屈人,你都講咗個原因啦,你嗰時唱通街。之後佢哋知噉我咪知囉。
6 h1 N8 H  H2 _$ g& H! d. E4 G不打自招啦你。

inber 发表于 2011-6-29 07:19:54 | 显示全部楼层
你又屈人,你都講咗個原因啦,你嗰時唱通街。之後佢哋知噉我咪知囉。1 F. [& D. ~5 N* w
不打自招啦你。
$ F) n: l& h3 O3 A" y- ?kwanyeung 发表于 2011-6-29 06:59

0 y1 a, u: H) t7 A# F- X. m% W: [" X. J
+ t+ C8 v+ I$ p3 ^3 h- ~
但當時你唔系度啊
7 B+ {8 j! s3 X, `0 J你系後期先浮返上黎

kwanyeung 发表于 2011-6-29 08:16:10 | 显示全部楼层
但當時你唔系度啊$ o2 K) E1 e$ `- \! y% q- ?
你系後期先浮返上黎! l4 `) B( o& |0 ]+ {( z* T( G
inber 发表于 2011-6-29 07:19
, h1 L" t1 E; ~, r( U- [* H
有人報料畀我聽㗎嘛。

inber 发表于 2011-6-29 08:36:03 | 显示全部楼层
有人報料畀我聽㗎嘛。
7 l2 D5 j" |2 g: d! V' nkwanyeung 发表于 2011-6-29 08:16
# @4 P5 h: l$ f! e3 t: I& Y6 e

6 u7 ~7 h6 Y5 b& h1 @$ I3 y" Z$ x
重話唔系中意我  s+ L$ ^& }. i& |0 E
如果唔系你點會向人打聽我嘅野

kwanyeung 发表于 2011-6-29 08:42:30 | 显示全部楼层
重話唔系中意我
9 M" i$ w$ l6 R1 l+ a如果唔系你點會向人打聽我嘅野% r' @7 P# e. l$ t9 t" O& d4 R2 M: d
inber 发表于 2011-6-29 08:36
9 V5 ]/ i2 W  k
依啲嘢唔使打聽都有人自動爆料。你知你係紅人嚟㗎啦,使鬼我問呀。 5 b! ^, ]' d/ a4 e$ o- D# U
真係唔水,你做版主喺到水聽畀咬。我咩都唔知 要咬咬inber 唔關我事。

shadowlxl 发表于 2011-6-29 08:46:52 | 显示全部楼层
呢个真系限制唔到...WELL,既然LZ退会,我唯有惋惜,其实版主方面应该都惩罚下啲咁嘅人,无论你系边个都好,下人地嘢就米咁多要求啦,家阵又无收你钱,搞到好似要睇你面色咁,我同样系至憎呢种人