[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 11013 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-6-28 12:13:41 | 显示全部楼层
你想增加我的工作量2 T/ w$ F( C- ?8 q; i: _4 c/ [# v
你又唔系版主,啲版規話加就加咩2 O/ ^6 x, W9 _% x$ q' {5 E
. ?# m4 |1 T: b$ S5 [
你諗下執行嗰個啦( s: p- s( W9 i0 O" _. ]
"怨言"呢樣野好主觀
$ U% N9 U* P$ O% u: n2 ~6 ~7 H; A無可 ...
( {( n! x7 i( ginber 发表于 2011-6-28 12:06
% J/ _, I$ Q. h) h& a$ W2 s4 a- a
我就係唔係版主。你係呀嘛。6 S- ^& q6 B) ]7 |* n2 v2 {
噉你實預咗有人嘈,之前一排都有人嘈你對佢唔客氣。) b0 {# K7 V3 w: p2 `% u) O) U
算啦,當我冇講過。

marcofeng 发表于 2011-6-28 12:19:48 | 显示全部楼层
粵漫社是一個八、九十後的網站,請求退會。9 R0 C8 ]# F, G/ @( c, b" ~
manghk 发表于 2011-6-28 11:40

3 P2 B* N8 Z1 d+ S: g; w8 }, q* v! X7 g. T
3 U8 E4 Y/ ?3 d1 K2 f& E
同意你的讲法。不过认识到你真系好开心,你有冇Q号?可以加你为好友吗?3 N/ z( N2 K8 Q  Z; D& {) {! Z
我系40615743

inber 发表于 2011-6-28 12:22:04 | 显示全部楼层
我就係唔係版主。你係呀嘛。; S1 M6 @- {6 f" Z( E
噉你實預咗有人嘈,之前一排都有人嘈你對佢唔客氣。
" J2 _9 g1 n- N; J4 g- o算啦,當我冇講過。
$ b" j& h; ~% X8 y5 w8 _kwanyeung 发表于 2011-6-28 12:13

$ C% c, P8 a: q  N* I  }/ @  t; v2 w7 B. v4 X' E' o

* q0 Q1 v* t+ ?! Y0 }& Z' h之前嗰嗰唔系因為佢唔滿意我的工作,而嘈
- Q3 z! z2 b) a8 `而系我見到佢咁寸,忍唔住同佢嘈! W0 v4 |( n) m+ h

, R) S7 A* L! B, ~9 \你講到我好中意嘈咁
' J5 T: ~* _+ K8 `$ `. Q8 P0 r. f不如你做版主
3 b* z3 u  R7 H, Y; m$ z等你等佢地嘈
; ?% F3 f9 V' y  H# L) d! v反正你近排都威啦

Kiver 发表于 2011-6-28 12:27:47 | 显示全部楼层
不用开一个认证专区吧

wulove 发表于 2011-6-28 12:29:20 | 显示全部楼层
回复 7# 基拉杰特 9 T6 y# d$ h, H) k5 ^
; u6 V/ w: u% R9 E  i; B

) W0 B+ W# b  j# x: K0 w" d" W    115三人众 係咪指本人=.=

kevinchan 发表于 2011-6-28 12:29:41 | 显示全部楼层
其实大部分人还是对你很尊重的

inber 发表于 2011-6-28 12:32:01 | 显示全部楼层
.....不明事由~
6 j* B; N* E6 b; @Kiver 发表于 2011-6-28 11:42
$ y7 a3 u: N' E& y+ p5 o
3 X5 w' Y  u6 L
想知原因就去呢張帖睇下吧
$ o& f: ?9 V3 }) {2 ^0 w(某會員真系好寸)
& K# H- B4 N0 m- P2 ]! Y$ w* q$ ]http://www.dreamxt.net/bbs/thread-75787-1-1.html

凹凸不平 发表于 2011-6-28 12:32:11 | 显示全部楼层
~好好混吧~别理别人的闲言闲语

基拉杰特 发表于 2011-6-28 12:36:03 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特 2 O5 S9 A, S) T) a% q& x! E, ?  |

G4 I4 g$ S5 C9 D) p: v/ \3 g8 |1 s. ~2 Y3 ^
    115三人众 係咪指本人=.=5 L! _, [7 W7 j1 ~# K5 {' o
wulove 发表于 2011-6-28 12:29

$ x7 O. L: T! t1 o0 @
0 A& Z  I1 I- B
; p, N! g# q7 x. y" j/ T- b+ _  D+ N    乜你都做过这种事咩!不包括你,你是分流有注明的。http://www.dreamxt.net/bbs/thread-75787-1-1.html  嘟佢

kwanyeung 发表于 2011-6-28 12:38:35 | 显示全部楼层
之前嗰嗰唔系因為佢唔滿意我的工作,而嘈
* A2 \; F( {0 w: }/ [$ R! \而系我見到佢咁寸,忍唔住同佢嘈  }( r4 Y* T/ @* }
: z; J& `0 ~- U4 d4 F& |
你講到我好中意嘈咁
8 Q5 r( h6 j7 J+ ~4 V  B5 i不 ...
6 G/ b5 t. h- n0 a2 Ninber 发表于 2011-6-28 12:22

5 s, a: H9 T6 A( }4 _% y唔係話你中意嘈,只係實有鈖爭姐。你哋2個最後都和解囉,我舉依個做正面教材姐。
* @) X. P, q7 }$ {" y7 N; ~. ?唔講啦,廢事你又話我好話你。

inber 发表于 2011-6-28 12:41:41 | 显示全部楼层
唔係話你中意嘈,只係實有鈖爭姐。你哋2個最後都和解囉,我舉依個做正面教材姐。% R2 [7 p  c  D) f, \- |6 A( D* d
唔講啦,廢事你又話我好 ...
! U! `8 d; g9 |7 V) y- qkwanyeung 发表于 2011-6-28 12:38

+ L) D. X$ \4 b- E; g2 E2 ~5 p' T$ Z5 j/ F; M4 O) H1 w  l
, a% C0 G6 e) ?5 d6 E3 G  s
咩你都知我介意你話我咩
( h7 n5 D- m3 u0 W% A之前就介意
1 v, w3 A0 L& x" d/ z2 _不過而家唔介意了
) L! x! Y/ D4 @7 J反正比你搞到我出曬名
. i% c) o6 `. ]; b7 q# T: |" `, n而家咁都幾好' ^) l! |# \: u! p. X- L5 `
唔洗再怕人地話我
+ d% Y) n) t1 ]3 t只有人地怕我話佢

Kiver 发表于 2011-6-28 12:43:11 | 显示全部楼层
想知原因就去呢張帖睇下吧3 a# E" {' R) k6 R& p5 C$ W4 F
(某會員真系好寸)
) Q9 h6 t: @7 \& b& E' Hinber 发表于 2011-6-28 12:32

8 ~) D: i$ _& n1 L
0 t4 N9 D1 d% n
) a! U) ~- P3 g5 K3 o    封距号以解心头之愤吧~`~