跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][小魔女doremi][TVB粵日雙語合成版][WMV9-MKV][1-51集全集更新完畢+音頻]

kwanyeung 发布于2009-4-12 16:25 18279 次浏览 200 位用户参与讨论     [复制分享主题]
huang 发表于 2009-4-12 23:34:11 | 显示全部楼层
这个版本都差,不过好似没有第一部

kwanyeung 发表于 2009-4-13 00:53:43 | 显示全部楼层
第一部我DL左3個版本啦- -5 @7 p% [+ v& Q

5 k' B7 [3 J. G  Q% M! O% V& \一個就係你話MP4版本。1 c/ t/ ?* u6 @  p) B! E0 D
一個就DIVX版本。. c0 F" W7 K8 {  A: ~$ z! O
一個就WMV9版本。, B' \; W/ f9 T4 Q+ \1 C! c4 G8 f

7 p4 o5 `+ H2 x! jMP4版本始終係TVRIP。所以會有好多雜字同水印。
* o8 Y0 }' d! i% C) V! g, U5 JDIVX版本覺得色彩唔夠鮮豔。- M+ M  @3 t& P9 z# @, A0 o. i

. U, D# w: s, \9 \) \9 x2 ?% O我個人覺得WMV9最好- -

huang 发表于 2009-4-13 00:58:18 | 显示全部楼层
(アニメ) も~っと!おジャ魔女どれみ 第07話 「おかえり!ハナちゃん」(DVD 960x720 x264 AAC)
0 b! m: p4 ^8 k" \6 S呢部吾知系第几部了,目前下载ING,WMV摆在硬盘成半年有多,没时间DO,, X" K- f; ?* u+ @
请提供音频

kwanyeung 发表于 2009-4-13 01:05:34 | 显示全部楼层
(アニメ) も~っと!おジャ魔女どれみ 第07話 「おかえり!ハナちゃん」(DVD 960x720 x264 AAC)/ e' [: c- G7 z3 Z7 o' f6 ?# ~- R
依個一睇就係第三輯= = 唔係第一輯- -1 H! ]( `8 D; h- A  k
你睇清楚你個WMV9係第幾輯我先上傳音頻啦。

huang 发表于 2009-4-13 01:16:20 | 显示全部楼层
(アニメ) も~っと!おジャ魔女どれみ 第07話 「おかえり!ハナちゃん」(DVD 960x720 x264 AAC), _% X, _, o* H
依個一睇就係第三輯= = 唔係第一輯- -  r! g9 `8 w. t
你睇清楚你個WMV9係第幾輯我先上傳音頻啦。, n6 |/ ?+ ~, F/ |
kwanyeung 发表于 2009-4-13 01:05

- C1 G* y6 c; [% T* r$ C1 E小魔女1-4部+OVA+剧场版+音乐集+一系列杂物老早下全了$ q; Y* O4 D9 U8 B2 C
近70G,啃死人,同美战一样,恶啃

kwanyeung 发表于 2009-4-13 02:00:06 | 显示全部楼层
用WINNY下㗎?- - 咁真係要好有耐性- -。。
1 Y7 C* q7 v, R  E! c. r/ F6 Y我用SHARE掛DOREMI第一季只係用左2日- -
7 P3 J% w4 l- q$ Z: Y  U2 ?WINNY用左2個星期先掛左10集。
3 c: P6 J) Z$ {1 p
7 N9 ~% [9 b1 {, h7 H4 F2 n真係希望識用SHARE- -

熊猫仔 发表于 2009-4-13 08:23:48 | 显示全部楼层
之前已经收左全集,不过画质肯定唔咁好啦。。。搞到我又心旭旭添!!!' z% i7 {. c( v; M/ a! W+ x" P' `
太多野要down啦。。。%>_<%。。。

kwanyeung 发表于 2009-4-13 08:30:20 | 显示全部楼层
依個畫質比錄影版好好多&#13774;。又有OP同ED中文字幕^^
3 `# V+ p, u: I5 U* V% }5 L4 z同埋依個係你嘅最愛,梗係要收藏DVDRIP版啦XDD (其實想收你星夢

熊猫仔 发表于 2009-4-13 08:44:54 | 显示全部楼层
有无第2-4辑啊???有无2个ova同一个特别版???

kwanyeung 发表于 2009-4-13 09:13:03 | 显示全部楼层
唉吔= = 邊有合得咁快啊= =
- E, E/ J) N1 q/ F1 \+ r7 h* \  y& q成201集&#13774;- - 係合都一輯一輯嚟啦- -
' Y( ]: \( N% |$ u! K3 Z
' S  t( t3 R* l0 [. Q6 ]好似美少女戰士都係一輯一輯整啦- -

hikaruyin 发表于 2009-4-13 09:34:32 | 显示全部楼层
小魔女1-4部+OVA+剧场版+音乐集+一系列杂物老早下全了
( Y7 y2 i2 B4 e! {$ y近70G,啃死人,同美战一样,恶啃7 D4 i' q1 q- \* O0 v4 N
huang 发表于 2009-4-13 01:16
7 R3 z; r* n8 Y5 k7 Y0 r4 o
順帶一提,係我同h大叔互補下載先下得整,唔係都幾難下...呵呵; F) i, O% j; s8 Q( T2 `. p
所以小魔女1-4部+OVA+劇場版+音樂集+一系列杂物我都有齊...呵

kwanyeung 发表于 2009-4-13 09:59:10 | 显示全部楼层
咁好- - 咁不如你同我一齊合啦。。
7 q+ m# o5 V$ _% j& w8 ]5 S' c我會冇咁辛苦- - 2 F, J7 w" Z% {7 G% p
我本身都諗住放棄下載- -因為WINNY真係好煩- -成日DL下停下咁- -
4 l0 M+ c9 c, o/ M+ p2 M2 I
& K9 G; z# u/ s! C2 J點知唔覺意用SHARE 搵到DOREMI第一輯合集。15GB。最快有成1Mb/S。所以2日就下完啦。/ E% ?; V* ]: Y0 l8 S; @7 K* m
咁先決定合依套。。