[粤漫动画] 【转载】横山光輝 三国志 粵日雙語 47集

klozepyj 发布于2023-9-15 19:58 3734 次浏览 482 位用户参与讨论   [复制分享主题]
adhk 发表于 2024-5-8 03:01:01 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-7 19:25
1 i# H7 l6 T" J9 [, H2 L" |  ~: N仲占咗好多资源去起楼 所以zf唔会俾楼价降落嚟

" m2 |+ @4 E9 H& {- e但係而家明顯樓價下跌, 網上報到東北代債送樓, 北京更買1送1 喎

adhk 发表于 2024-5-8 03:03:37 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-7 19:261 R+ H& T( K5 {1 F, p+ y/ ~4 G
夜晚山上就唔好留了 趁日落前要翻出嚟

& w. l' L% `8 N' T/ n) c3 ^所以早上山就會可以進退都方便好多, 同埋唔好一個人行, 唔係有起事就無人照應到

klozepyj 发表于 2024-5-8 08:37:45 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-8 03:038 ?  X9 }. _" |( ~6 A
所以早上山就會可以進退都方便好多, 同埋唔好一個人行, 唔係有起事就無人照應到  ...

9 K7 @- [( X' ^4 H呢个真,有照应好好多,毕竟唔是公园

klozepyj 发表于 2024-5-8 08:39:25 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-8 03:012 O: T" t* ]7 x4 ?0 d% u/ A
但係而家明顯樓價下跌, 網上報到東北代債送樓, 北京更買1送1 喎
$ z  B4 H/ T8 `4 C0 W: u5 [
北京真是好大,如果真是买一送一就唔喺普通偏远既地方了

adhk 发表于 2024-5-8 13:32:47 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-8 08:37
# d2 Z+ x( A* s6 m* @/ ]呢个真,有照应好好多,毕竟唔是公园

0 Q8 \2 f* j  C1 v% Z4 C6 Y有係警察, 有係行山專家同健將行西貢啲山一單獨都出咗事

adhk 发表于 2024-5-8 13:35:06 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-8 08:39) J2 v6 B5 y6 D" M1 w' s
北京真是好大,如果真是买一送一就唔喺普通偏远既地方了
6 b: I& d! J; h8 n! l+ D
會唔會廣州樓價會企得穩啲呢

klozepyj 发表于 2024-5-8 22:18:54 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-8 13:35) j$ d6 ~3 o- W7 a0 N
會唔會廣州樓價會企得穩啲呢

( S/ L3 j- x( Y: s2 s% ~! ]一线城市既市中心肯定都比较稳定 仲有少少上浮 所以有优惠大可能都是地产文学

klozepyj 发表于 2024-5-8 22:20:11 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-8 13:32( }) j  Y3 s( ]$ {/ K: i
有係警察, 有係行山專家同健將行西貢啲山一單獨都出咗事

0 p8 V( Q' ?& q) [) m8 i其实好似心脑血管类既问题 的确日常是检测唔到 所以都是有个伴好啲

adhk 发表于 2024-5-9 03:01:20 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-8 22:18
& `9 Q  z3 x3 h6 p一线城市既市中心肯定都比较稳定 仲有少少上浮 所以有优惠大可能都是地产文学 ...
+ @. r5 `7 w& {$ X/ x% O
網上睇到深圳珠海中山東莞啲樓都跌咗一半價, 咁同廣州樓價唔係距離好大囉

adhk 发表于 2024-5-9 03:05:07 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-8 22:20
( v% F) d$ R1 T" M1 b( }& ^其实好似心脑血管类既问题 的确日常是检测唔到 所以都是有个伴好啲
0 P3 g6 V. _& M
之前就係有個行山領隊, 行行下覺得佢自己唔舒服, 竟然叫其他人先行, 佢會隨後趕上, 點知咁就永別啦

klozepyj 发表于 2024-5-9 21:13:18 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-9 03:01
4 s6 k; m  H- e) P# G網上睇到深圳珠海中山東莞啲樓都跌咗一半價, 咁同廣州樓價唔係距離好大囉 ...
1 P, I5 f- d# P# ?- G: |
中山东莞会有少少 深圳嗰啲好地段都好坚挺噶 深圳平均楼价都比广州高噶 所以网上可能讲既是某啲区域 真是要 fact check下

klozepyj 发表于 2024-5-9 21:14:08 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-9 03:051 L5 ~( Q) ]2 i% h2 _( V
之前就係有個行山領隊, 行行下覺得佢自己唔舒服, 竟然叫其他人先行, 佢會隨後趕上, 點知咁就永別啦  ...

8 S# K! V7 {% }9 {! q阴功 睇嚟行山要带埋救心丹先得