[每日闲聊] 360借条,什么7%利息,统统是骗人的

Kiver 发布于2021-9-10 21:21 7906 次浏览 77 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2021-9-19 22:27:34 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:24
* s( F4 h8 D( j! i: J+ P* d未,佢话英国菜,我英国都未去过

0 [* W/ K( R; }! ]& ]# S' N( F' {* d乜讲到去英国了?
- D; _. K: {' I( X$ e& x3 Y
1 }, m4 k% I8 F- Y! {我国门都还没有出过啊

勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:30:17 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-19 22:27
, J; |: q) e5 y, Z: E, z8 J2 i乜讲到去英国了?' U6 p2 e$ K- ]$ i# n$ ?

& U- [/ a3 D- T, N9 q  D3 [; I2 F我国门都还没有出过啊
& @; @* E$ }4 ?) V& _! ^# E
《仰望星空》,英国菜名

Kiver 发表于 2021-9-19 22:32:17 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:30: ^6 j& b! K% W* ~
《仰望星空》,英国菜名

5 |" D$ ]: h5 U* Y我完全吾知!!!+ }& ~  s9 {) {+ U+ X1 x
5 i0 w9 R& t+ s+ z. E+ `+ k5 I7 ?* p
孤陋寡闻. @4 s5 C* Z) A: m

, o- J: f- _0 N% C$ d

大島優子 发表于 2021-9-19 22:44:46 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:24
5 g0 Q. K  }7 B4 x5 N2 J2 R: w未,佢话英国菜,我英国都未去过
  p9 A$ @9 c- ^  ^( H
你可以去英國餐廳

勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:50:56 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-19 22:32
% ^4 t5 H. O0 m3 |我完全吾知!!!+ [% z* K( d8 h
* j( J+ y8 I; i* S; u" u- D1 J# H
孤陋寡闻

. `7 o, u2 k. g0 K/ R4 |% e9 w我之前都唔知,睇漫画见到有,个作者又话现实有,查左先知5 A% Z# N; ]+ v- {: T$ n& v6 J) n, T
https://baike.baidu.com/item/%E4 ... 13034466?fr=aladdin

勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:51:50 | 显示全部楼层
大島優子 发表于 2021-9-19 22:44$ J8 P. f/ i) B* o2 g
你可以去英國餐廳

# Y  `  m0 Z8 K% m- P3 J人地未必会整

大島優子 发表于 2021-9-19 22:52:28 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:51* R$ c! U. p, R% N. m/ ?& ~+ d2 u
人地未必会整

& h7 H) b$ d6 ^6 L, [7 S% X你話我自己搞入廚房搞掂

勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:55:54 | 显示全部楼层
大島優子 发表于 2021-9-19 22:52
# d) ]8 I2 W6 l, X% v' e5 X你話我自己搞入廚房搞掂
% T% s8 H2 ~2 o% a/ o6 Y4 G/ E
可能佢当我搞破坏,俾唔我入餐厅添

大島優子 发表于 2021-9-19 23:43:50 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:55- A2 I: t5 H! G1 t
可能佢当我搞破坏,俾唔我入餐厅添

2 B) C0 \# X- n, P7 K7 Z& Q你唔試下點知呢 哈哈哈 可能當你係廚師

ggking 发表于 2021-9-23 16:01:10 | 显示全部楼层
一大堆借贷骗你钱

joncark 发表于 2021-9-25 11:18:28 | 显示全部楼层
网贷都系唔好随便用

Kiver 发表于 2021-9-25 11:20:44 | 显示全部楼层
joncark 发表于 2021-9-25 11:18
  s  k$ f: I6 X2 U# P& w网贷都系唔好随便用

: a$ h8 {6 _% U; o$ [0 [经常短信告诉你多少额度可以用