[每日闲聊] 360借条,什么7%利息,统统是骗人的

Kiver 发布于2021-9-10 21:21 7909 次浏览 77 位用户参与讨论   [复制分享主题]
大島優子 发表于 2021-9-13 10:03:22 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-13 07:35
! ?6 V+ r6 X* l5 X. z' m1 V我依家望住D硬盘都好头痛
* T5 N' T# P; Z# Y' [
我成日整理硬盘不过整到一半就算!又乱翻

Kiver 发表于 2021-9-13 10:18:11 | 显示全部楼层
大島優子 发表于 2021-9-13 10:03. _, e& H: G) A  ?
我成日整理硬盘不过整到一半就算!又乱翻
" b& x: W' z( j/ W2 P1 o/ j
整吾到一半就没有心机
; l1 ~# e! e$ {4 h& X+ T
8 R4 ^6 F( J$ |6 {始终是太乱了

大島優子 发表于 2021-9-13 11:48:24 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-13 10:18( t/ A) d( `' s" D9 i) q
整吾到一半就没有心机
# c7 l9 r" \! k# V( _
2 A2 B! A8 o3 k( H始终是太乱了
: c+ c+ }' Y- O( F' a
但系唔执又唔得!唔得我今晚要搞搞距

Kiver 发表于 2021-9-13 13:34:55 | 显示全部楼层
大島優子 发表于 2021-9-13 11:48
8 o5 s5 d  o$ ]6 f0 C但系唔执又唔得!唔得我今晚要搞搞距

+ D% Q# `2 n7 C" a1 e3 d- n暂时没有心机搞搞佢  o+ F, l* R" V! }, }
太多野排住队要做/ C3 }6 z% u% c( g. y
% ~: N5 Y0 n- B2 c1 U
时间吾够用
- v! x9 @5 D! X

大島優子 发表于 2021-9-13 14:24:20 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-13 13:34+ F4 J/ J, R  m# z" x* g7 @
暂时没有心机搞搞佢6 X! ?  {7 Z5 c7 }
太多野排住队要做
5 D" U- D  q4 j- Q2 C: ^! b
卑你讲讲下 我都唔想搞住

Kiver 发表于 2021-9-13 14:30:44 | 显示全部楼层
大島優子 发表于 2021-9-13 14:247 J* m1 R' T. [) T+ k1 k
卑你讲讲下 我都唔想搞住

7 ^# o9 |1 G& U硬盘爆再一次开工
- V/ A) O4 q& _7 a! ~3 v( n那是被迫出来的动力: _- A6 A+ Z8 l9 {  _& A

大島優子 发表于 2021-9-13 15:35:51 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-13 14:30
/ J. L. ~9 G: t2 i! X6 x硬盘爆再一次开工
/ l/ B+ S2 [: y8 I) w1 j' g! G" t7 f那是被迫出来的动力
$ I, I, Y1 ^$ B2 R) A* o
我就系爆左 618买左个移动硬盘

Kiver 发表于 2021-9-13 15:41:53 | 显示全部楼层
大島優子 发表于 2021-9-13 15:35
+ M; r! d  T( _4 {我就系爆左 618买左个移动硬盘
! Y+ \: w5 f$ D# Y3 |% o
依家买贵价野,可以等的都等618或双11才能落手! }, b2 m; R  c) Y" v; o) s
2 e& Z/ Y4 _) ~2 l% E
但那个月要还的账单又前所未有的恐怖!!

大島優子 发表于 2021-9-13 16:53:55 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-13 15:41! n/ P# d- m9 g4 b1 g
依家买贵价野,可以等的都等618或双11才能落手6 v/ N- z4 C0 t
/ W' h0 D1 S' d0 [( h/ z
但那个月要还的账单又前所未有的恐怖!! ...
4 @( W/ T6 T  p4 Q8 d$ M! r) `
系啊!而且我又用花呗添先死!个移动硬盘我都系三期免息先搞得距掂

bingojerry 发表于 2021-9-15 09:00:11 | 显示全部楼层
大島優子 发表于 2021-9-10 21:329 q+ p5 `" X4 ~- Z: v7 u* _
琴晚我朋友发左条link卑我我点入去手机中左毒都唔知 距清空左我手机相册 打电话卑我话你唔卑钱我将你d衰也 ...
4 l$ t  u& U6 v! e2 l
唔报个警备个案先?

大島優子 发表于 2021-9-15 21:14:35 | 显示全部楼层
bingojerry 发表于 2021-9-15 09:00
  X0 N% s( k- W7 s& @3 h" z唔报个警备个案先?
# y* l% D; J4 S8 O/ U* i% x
冇啊 我同距讲话报左跟住距冇骚扰我了 甘由距啦

bingojerry 发表于 2021-9-16 08:43:55 | 显示全部楼层
大島優子 发表于 2021-9-15 21:14
4 J" k( j) @/ A2 V: n) U- ?冇啊 我同距讲话报左跟住距冇骚扰我了 甘由距啦

1 w8 l/ I! H+ Q6 I3 ~  q难免有日突然醒起你来了