[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2875 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2021-4-3 12:22:31 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 11:01$ \  G- T. \8 I9 B4 R8 Y
所以先問究竟點樣才任務成功啊
" Z; @9 |% U; B# P( N# C
今天在弄粤漫云台机子的维护!!! U& L$ ]+ a- \; v4 T" {! ^  P' u2 E

6 r( f" W9 D7 P2 v3 ]+ k7 K所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务

vyea11 发表于 2021-4-3 12:44:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 12:226 X, y/ P' d5 C" p' t( ?
今天在弄粤漫云台机子的维护!!
2 _2 A& l; M: L1 J9 k- v; z) \2 v, ]$ ^. W
所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务 ...
$ K3 {& ~( t$ W; g
噢,唔該你解答,我會再努力多一段時間,真係唔得的話,到時再找你啊

vyea11 发表于 2021-4-3 17:20:42 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-3 00:44* c+ V+ Y9 m! X& ]  `3 c6 a
你要俾D信心自己
$ i: W) }0 s- \) e1 ]
聽講你成功完成好友任務,過程是點樣架,是否一定要用道具咭啊

勇者罗兰 发表于 2021-4-3 19:37:50 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 17:20
, G6 ~  ~1 l: g" R聽講你成功完成好友任務,過程是點樣架,是否一定要用道具咭啊
1 }3 |+ g( n7 l6 Z
唔记得了,11年噶事了

vyea11 发表于 2021-4-7 21:50:46 | 显示全部楼层
  [; z" |2 {, j
Kiver 发表于 2021-4-3 12:22
4 `+ k( {( p/ p; ?1 j今天在弄粤漫云台机子的维护!!1 ^% ~% w) u7 r, K3 w

. m+ ], W  ~6 ]: A* C  |8 A所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务 ...

/ E- q7 N7 B7 ]) M; c  }: u  |4 N我已經很努力,目前6位有和我等級一樣的人加入好友,超過任務指定的好友數,但係好友任務依然維持0%,難道真是可能要用三次道具先得,覺得好唔值得,更怕用咗都無法完成好友任務,會白白浪費啊

评分

Kiver + 16 提供BUG

Kiver 发表于 2021-4-7 22:17:44 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-7 21:50
' y- {; v* Y9 h6 F+ A9 r/ ~! B我已經很努力,目前6位有和我等級一樣的人加入好友,超過任務指定的好友數,但係好友任務依然維持0%,難道 ...

( Q- C( B& ~8 p  r重新建立一个新的加好友任务,旧的可能是配置错误了
% P( y+ a1 v- w# s2 @1 T* X
2 Q! [: k& J- QSORRY!!

vyea11 发表于 2021-4-7 22:43:09 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-7 22:17  `; L% ]0 ~* B$ N
重新建立一个新的加好友任务,旧的可能是配置错误了9 e0 y; u* L& Q* r1 W4 C: o- o8 ^9 a
4 q# q( z2 L8 s! T3 n6 O! P
SORRY!!
, i" t$ y$ K2 u1 d' b
想問意思是否系統推薦不同等級的人(包括社長你)加入都可以計哩好友任務中?
5 |4 l6 N6 p5 m' e' j9 c1 c亦即我不需要咁麻煩要解除好友之後重新加入好友,我這樣理解是否對嗎?

Kiver 发表于 2021-4-7 22:43:52 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-7 22:43
& q; j; }* P! U( c/ f1 u  l想問意思是否系統推薦不同等級的人(包括社長你)加入都可以計哩好友任務中?" R) E8 h/ ?% p" Y! S
亦即我不需要咁麻煩要解除好 ...
* s( k+ y- J4 J. z$ d9 K
正常应该是!!

vyea11 发表于 2021-4-9 20:43:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-7 22:43+ f. [7 b5 F4 }. V  a2 }1 R# V
正常应该是!!
5 I8 `: d6 z8 V( k
咁就好啦,我就依家開始做好友任務,希望能夠成功啦

vyea11 发表于 2021-4-9 20:48:54 | 显示全部楼层
7 U; c% h0 W+ J. P
Kiver 发表于 2021-4-7 22:43$ v4 \- z% E4 o: Z# `0 m# Z
正常应该是!!

% E' Q+ d4 Q" }- N好消息啊,任務一申請後即刻成功,看來系統承認我之前的努力,同時証明社長你已經修復bug啦

Kiver 发表于 2021-4-9 21:50:00 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-9 20:48# f5 E( v. i* K) P  N! |
好消息啊,任務一申請後即刻成功,看來系統承認我之前的努力,同時証明社長你已經修復bug啦 ...
) C; c2 I8 u4 I9 w4 q: U4 U7 p* |5 s
原来之前的操作都计数~~

vyea11 发表于 2021-4-9 22:27:46 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-9 21:50' @( d/ g: g4 t* M0 Z5 ~
原来之前的操作都计数~~
, j" t, k' u1 u- c+ n- M+ M; }2 R
係啊,我仲以為又要重新來過,可能要花時間才完成,所以等到今天才開始做,點知一下就完成啦