[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2871 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
bingott 发表于 2021-4-2 22:52:04 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 22:51
0 P5 @! n( U, q. q% H無記錯的話,加咗會有消息通知
1 B* J, v8 }( O- R2 M( l
系會有消息通知我 不過我加咗好多人 先有一個通過- Q7 ~* [0 u7 p* B* C- j1 X* b5 q
$ G$ \( B; V/ O" S- F; N
可能人地唔知點會無啦啦加佢

mkdi 发表于 2021-4-2 23:02:58 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 22:238 P& w! I1 z; y& r% T  w# f& j
你试试才知道~~  t9 S9 v; T9 U$ i" z
/ E% |! p% D; c% r$ c) \* q
我也答不了你

* `! w0 Z5 m, i6 H5 [其實,理論上可以。不過,為咗做任務而解除好友有違加好友嘅道義

mkdi 发表于 2021-4-2 23:03:38 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 22:44
6 b5 D0 i; }, p. Q" K' ^' [% M. O) z+ R我加人家唔知人家會唔會加我

1 c8 ^$ ^" N+ y; D: ?: C呢個,要等人哋得閒先加得到嘅

bingott 发表于 2021-4-2 23:11:56 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:03/ z- ~4 I" t, J; R6 i& o
呢個,要等人哋得閒先加得到嘅
/ a7 r% h, H% u% R
希望可以完成任務

vyea11 发表于 2021-4-2 23:18:07 | 显示全部楼层
本帖最后由 vyea11 于 2021-4-2 23:19 编辑 9 q% z7 ^* K; q: D; i! @' E2 u
mkdi 发表于 2021-4-2 23:02
! ?. [+ Q5 h3 k) ]其實,理論上可以。不過,為咗做任務而解除好友有違加好友嘅道義
+ p6 I1 j4 H/ @2 i! o/ y% v+ K
無所謂,老實講,當初為咗完成任務才加好友,點知最後任務失敗,早知我應該先集中完成加友任務,成功後才做吹水任務,依家我等級比較高,都唔知道可唔可以成功

mkdi 发表于 2021-4-2 23:25:02 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 23:11
; h' z) M2 Y0 O, ?6 y1 g希望可以完成任務

5 y$ h' T% ~! z7 V8 Z7 k表示,希望你會成功啦!

mkdi 发表于 2021-4-2 23:25:34 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 23:18
6 H3 n: U9 a9 n無所謂,老實講,當初為咗完成任務才加好友,點知最後任務失敗,早知我應該先集中完成加友任務,成功後才 ...

+ L& w) p* }' X/ P你無所謂啫!咁樣,之前嘅壇友又會點樣諗呢!?

vyea11 发表于 2021-4-2 23:36:57 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:25
5 i& i4 B& ^# p7 ^你無所謂啫!咁樣,之前嘅壇友又會點樣諗呢!?
7 l5 E+ [* i& w, l9 s& U, Q! A# T  D
我相信他們會體諒我,因為如果係我的話,我會唔介意,並希望他們能夠成功完成好友任務

bingott 发表于 2021-4-2 23:42:02 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:25
- N" e& n2 z1 ~8 i2 ?表示,希望你會成功啦!

0 E* z6 I* `1 o0 J6 Z/ z# ]6 T其實點先算等級相近
" _& s0 n" _7 l* O$ A4 {0 m( @, v) |7 C. X: ]
加咗人但係任務進度無郁過
- g9 g0 @' T  Q6 O* h- Z  ~
/ Q. L/ n' E2 o* P  B0 I4 u! _9 c要好似我咁低等級的新人
6 u; W% P/ o1 d6 ~' X# w6 X+ `. W, @( O+ s( g
好似好少哦

mkdi 发表于 2021-4-2 23:44:23 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 23:42% N9 O7 i6 U1 }+ g" Y, N( R
其實點先算等級相近
; u5 o6 e; J' S9 L
" _6 ^+ ^% e, s* }" z- V+ M# S/ A加咗人但係任務進度無郁過

$ f# ^, t" f. L* f6 _, P/ T, n" \我都回答唔到你架!呢個任務,或者先留空佢先搵到更多同自己等級有關嘅壇友先加啦

mkdi 发表于 2021-4-2 23:44:50 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 23:36" K4 Z# f" Q2 c; l1 L
我相信他們會體諒我,因為如果係我的話,我會唔介意,並希望他們能夠成功完成好友任務 ...
% H" u- k; k5 [1 H. g
咁樣,你即管試下啦!

bingott 发表于 2021-4-2 23:46:56 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:44
3 [/ Z* m& q2 Q9 a0 `我都回答唔到你架!呢個任務,或者先留空佢先搵到更多同自己等級有關嘅壇友先加啦 ...
" U- P  Q; U4 v: K4 l# C
好吧 我放棄了 哈哈