[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2872 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
mkdi 发表于 2021-4-2 23:53:43 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 23:462 S% ?! s9 m- J& O& e! U
好吧 我放棄了 哈哈

5 I" N2 l$ r4 i& v其實,我都係留空佢唔做住架!

vyea11 发表于 2021-4-2 23:56:01 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:445 k, L7 v6 _3 g0 }
咁樣,你即管試下啦!
5 P. ~" r0 a  C# S+ Q
噢,我會嘗試下

vyea11 发表于 2021-4-2 23:57:34 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:53
/ {/ e, Q! S" l' S其實,我都係留空佢唔做住架!

8 d2 }$ t- S' N) [& ]無法啦,你的等級是街長,很難找到和你等級的人1

bingott 发表于 2021-4-3 00:24:44 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:53
+ Z" f" D% X) K' a, r% C其實,我都係留空佢唔做住架!

! G) w/ b' r3 ?2 V3 |不過我已經接了
6 p) t6 ~1 G8 k$ `- l& d; n) {7 ^6 u7 b
但是完成唔到

勇者罗兰 发表于 2021-4-3 00:44:23 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 22:44
# }8 C  {" f1 k: y! N我加人家唔知人家會唔會加我
; n  n7 K4 j5 L* ]. ^
你要俾D信心自己

vyea11 发表于 2021-4-3 07:36:29 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 22:23
; s% N4 t8 r9 L; o5 `( W! J9 `2 a& W你试试才知道~~: d/ c1 r) H# w/ {

: Q5 i  ~2 H0 H! S, l# K9 l) q: c我也答不了你

' ~6 t& O- i7 R' c! o/ C8 E又有新問題,申請時,我見到如下,$ g6 \& [3 Z# ^  z" e/ f" L
        从申请任务开始计时,使用 3 次道具。
! O! B+ ?0 ?4 v0 W您可以在帖子页面、日志页面、图片页面等使用道具,3 R* g& N9 e% q, H, w

& _& g2 [2 Q6 y5 R3 S1 [3 M" S意思是否唔用三次道具咭,就唔能任務成功啊?

Kiver 发表于 2021-4-3 09:34:15 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 07:36" o+ I* f; R% x8 T( j  U% i: R
又有新問題,申請時,我見到如下,
9 a" B7 |* s1 ]$ W) x* }: K, H' F& ^        从申请任务开始计时,使用 3 次道具。: \$ c: v: d- |) F. F2 X# N
您可以在帖子页面、日志 ...
; m, [' K, F+ b; h/ B
你申请左边个任务??

vyea11 发表于 2021-4-3 09:59:34 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 09:34
- w! s, |( M) J! ?8 \, E; h, h3 U你申请左边个任务??
- j% [! B3 Y# h. p% [+ f* \. e5 |% ?
我申請是至F好友,剛查咗,暫時有三位加入,等級唔係同級,分別是我的上個一級和下個一級,但詢查任務依然0%啊,唔係話等級相近就得咩啊?很奇怪啊。

Kiver 发表于 2021-4-3 10:44:18 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 09:593 G: P: N' }. y% T2 r, F9 Q& X, r, n
我申請是至F好友,剛查咗,暫時有三位加入,等級唔係同級,分別是我的上個一級和下個一級,但詢查任務依 ...

1 u8 q2 A) k# {$ O) y) N* Z2 `6 R7 L2 y吾通个任务发傻的!!!。。。。对方确定通过你了?

Kiver 发表于 2021-4-3 10:44:49 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 09:594 y* ]9 ^* G) v  I
我申請是至F好友,剛查咗,暫時有三位加入,等級唔係同級,分別是我的上個一級和下個一級,但詢查任務依 ...

! C+ C6 |$ c% f6 V* i9 A你的好友数又的确是3了

评分

pusacg.org + 10 我在3月已將樓主拉入黑名單

vyea11 发表于 2021-4-3 11:00:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 10:44
/ |2 R3 B. O& ?3 x* O! j吾通个任务发傻的!!!。。。。对方确定通过你了?

, n& I' h/ v# s3 [: F: ]我確定是先解除全部好友,再登出,又登入,跟著申請任務,然後開始請求好友啊,唔通一定要用3次道具咭先得啊,咁的條件好奇怪啊
回复 支持 0 反对 1

vyea11 发表于 2021-4-3 11:01:27 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 10:44
' e+ u- N4 b; T* y& c* G/ }你的好友数又的确是3了
2 J* W: N# |, ^) O* C
所以先問究竟點樣才任務成功啊