[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2832 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
完成前是否應該解除全部好友啊?
1 B; x$ H5 @# L2 Q7 K) v尋找等級相近的好友的意思可否更具體舉例令我更加明白嗎?. e; Z% P- v, g& B9 @

已有(50)人评论

vyea11 发表于 2021-4-3 11:00:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 10:443 z6 @4 x# m8 a: E  l# a" u
吾通个任务发傻的!!!。。。。对方确定通过你了?
* X" w8 @; m, F! A
我確定是先解除全部好友,再登出,又登入,跟著申請任務,然後開始請求好友啊,唔通一定要用3次道具咭先得啊,咁的條件好奇怪啊
回复 支持 0 反对 1

Kiver 发表于 2021-4-2 10:12:05 | 显示全部楼层
限时内加够好友数吗?

Kiver 发表于 2021-4-2 10:12:31 | 显示全部楼层
你添加,也要别人同意才计数的

vyea11 发表于 2021-4-2 13:02:39 | 显示全部楼层
本帖最后由 vyea11 于 2021-4-2 13:03 编辑 - r( Q- ]6 A! z7 f' u2 s# q
Kiver 发表于 2021-4-2 10:122 z) ~5 U6 @6 P- m
限时内加够好友数吗?

% F% N5 v1 D: l' }9 z' D% m是限時,所以解除全部好友,之後申請任務再重新加好友,咁樣得唔得啊?& [  ]+ {6 z) d/ q) U, Z7 i
唔明白等級相近是咩意思?2 Z, }: H! u8 B7 F# X
看自己等級?
" j! ]( z6 n5 A6 L( m必須連續加入相等級級的朋友?

vyea11 发表于 2021-4-2 13:03:04 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 10:12
# }1 @7 Z( ]9 S1 f# a你添加,也要别人同意才计数的

% v+ p  @% y7 W" E3 o" O依個我當然明白

Kiver 发表于 2021-4-2 13:05:40 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 13:02( ~/ K( Q+ h. Y9 v9 G  P0 k! E
是限時,所以解除全部好友,之後申請任務再重新加好友,咁樣得唔得啊?
7 v5 l% _8 j: i% C2 U/ r唔明白等級相近是咩意思?
6 I2 `- Q! u  t, L9 _, J, I, t- K看自己等 ...
7 s9 Y- ~/ V  R" y# y
其实这样写,只是大家等级接近,对方容易通过你而已3 M2 n9 I1 w- O1 X

- N4 l) T7 a  I6 [6 n我已经解除了任务的限时设置# ]6 k  W7 l# e% {8 a4 L8 E
5 X1 [# I" H$ j" B
加够就可以领

shiraishi 发表于 2021-4-2 20:18:19 | 显示全部楼层
其实我都唔知如何任务

vyea11 发表于 2021-4-2 21:16:23 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 13:05
6 M/ U9 _, \) N# Q8 S  v其实这样写,只是大家等级接近,对方容易通过你而已
. P  y* _; p2 [9 D
& a9 t; O% i% L我已经解除了任务的限时设置
& b7 k& T% P- k
但我的等級己經很少人有,  h; w& {0 p2 f% }! \: f
為了增加成功率,解除全部好友後,5 H/ _) K' ]- l8 V7 l# v
跟著申請任務後再請求好友,9 p9 Y$ p: [% W6 N4 g1 j
咁樣做可唔可以啊?

Kiver 发表于 2021-4-2 22:23:43 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 21:16
: P3 a, Y$ w2 S+ x' X3 r但我的等級己經很少人有,, A* s. l7 z$ z
為了增加成功率,解除全部好友後,
( x0 y* d" V2 R, Y$ H跟著申請任務後再請求好友,
/ Y3 N1 K! T# z# s3 ]% s3 J, a; P
你试试才知道~~' X# b( O' W7 ~
5 |5 f+ {, Z4 i8 W
我也答不了你

vyea11 发表于 2021-4-2 22:28:59 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 22:233 }2 D. D% s% H
你试试才知道~~; G/ P# l" z4 K( a* g( V

# h' S* i# x# Q3 f5 `$ |我也答不了你
& R: I8 r9 u  ?2 V% U* d: L& t
多謝回覆,咁我就試下啦

bingott 发表于 2021-4-2 22:44:06 | 显示全部楼层
我加人家唔知人家會唔會加我

vyea11 发表于 2021-4-2 22:51:07 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 22:44
$ x7 e1 B/ Q/ v4 Y+ P  t+ D4 M' H我加人家唔知人家會唔會加我

& I5 U2 P( B6 J8 u/ V# N/ j無記錯的話,加咗會有消息通知

12345下一页