[迅雷快传] +115礼包]遊戲王怪獸之決鬥ATV粤语音频(对应DVDrip)001-224(完)

天才不二 发布于2011-9-25 09:34 16217 次浏览 125 位用户参与讨论     [复制分享主题]
samamtha 发表于 2011-9-25 19:03:17 | 显示全部楼层
邊度找到的.......# {9 T- i0 G) K& ~9 V
好清

timaousi 发表于 2011-9-25 20:07:07 | 显示全部楼层
支持啊~搞到又想重睇一次~

153153153 发表于 2011-9-25 20:42:34 | 显示全部楼层
游戏王一定要支持一下啊!!!!!!!!!!!

伯爵。 发表于 2011-9-25 20:48:30 | 显示全部楼层
来支持下,期待连载完毕

grostcar 发表于 2011-9-25 20:58:20 | 显示全部楼层
遊戲王啊, DVD版啊, 好清啊

inber 发表于 2011-9-25 21:17:18 | 显示全部楼层
求!" X/ S5 g0 S3 u! a  }. h
求!% K6 L2 M5 W! R. f7 H* w0 F7 w% K
求!
' r- W0 T" M7 t( C/ K0 C. S/ e% x/ W$ s0 Z; q# y) L
有沒有人可以把MU片源轉到115 空間!!( ^. ~% Y7 M( O. n* R4 A% M- f* R
我可以提供MU地址!!!" r: v4 G: F- G- a* D
wulove 发表于 2011-9-25 18:39
( M, n- W+ y: e6 H$ @- Z
# z$ m4 f( s- r
3 ^, i: S+ C$ W! j
你分流吧- x) z0 S% E( a& E8 q' C5 q
" A1 B. I# `+ V7 O8 Y$ r/ I
話說不二兄無視我第一個回覆

天才不二 发表于 2011-9-25 21:32:33 | 显示全部楼层
回复 42# inber - c, c/ t* V/ u4 T  r
" D% P# C) y' p9 E% k- z0 r* [7 v
唔好意思 啉住咁样设个图标好睇D

inber 发表于 2011-9-25 22:00:31 | 显示全部楼层
回复  inber
8 e1 V2 @2 w- n! n' w* @, {3 M: E% b* Z; `+ ]# a
唔好意思 啉住咁样设个图标好睇D
% {  v  x/ T5 K3 \8 r* j4 P天才不二 发表于 2011-9-25 21:32
) D6 a( W3 k7 J$ o

V. ?9 g3 N9 i- v加番個"購買"會唔會好啲呢,好似7樓講嘅咁
, X$ b; g  I- C  c2 I; S因為一般會員沒購買嘅,是下載唔到的5 k4 U4 X: x& ?, `

天才不二 发表于 2011-9-25 22:24:34 | 显示全部楼层
回复 44# inber
4 r, D! y0 Z/ @
9 Z, s' a% J* G! V2 K
& p. r9 G1 T" I! E8 L心声咨询台的附件无“购买”哩个选项 ,点下载就自动转去比钱页面

inber 发表于 2011-9-25 22:34:59 | 显示全部楼层
本帖最后由 inber 于 2011-9-25 22:40 编辑 1 v$ T; x( ]( R  ^3 V- n
回复  inber
) d$ C7 _, Q+ E3 @$ F# F$ E- l' E/ M* W" o

3 F& e" Q. @* B' f心声咨询台的附件无“购买”哩个选项 ,点下载就自动转去比钱页面
8 C) X% Q% P5 ~9 D9 L天才不二 发表于 2011-9-25 22:24
) g  q; w" J$ \

+ k' d9 W8 c/ S! `+ G後補:再次理解過你的回覆後
8 J/ B4 x/ q8 e0 Y$ H" j先知原來系咁"購買"的,剛剛買了,得左
5 y8 |+ {) A5 F- F2 A% ?9 w3 F所以無視下面內容吧 ! |; Y: Y" N. t' A4 t6 h
* u' G  f8 \9 q
" q" q5 ]. P5 F& ?9 s( i7 O

( f8 n) l# X, c7 Q- M, X
會唔會因為你系附件嘅"主人"所以先見唔到"購買"% h" m. Y' w( v
你去下面睇下見唔見到購買(圖片系我登出後截的圖)5 V* W# G# d( `9 x6 N: y, x
http://www.dreamxt.net/bbs/redir ... 9&fromuid=92365
# [3 m- t4 d* r, m9 L( @ QQ截图未命名.jpg

天才不二 发表于 2011-9-25 22:56:32 | 显示全部楼层
回复 46# inber
" v  P1 a( _# K* Y; w: {/ v+ @
) r6 k0 {' V! J: \. K
8 c4 {) A/ q1 I& K% _嗯,原来发附件的人自己睇唔到,学习了

小c 发表于 2011-9-25 22:59:49 | 显示全部楼层
不二兄发呢个大作,呢个坑不敢恭维~~~!!!