[粤语动画] 求超人迪加之最終決戰【DVD粵語版先要】

月牙 发布于2011-8-29 14:59 1679 次浏览 9 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
30社区币
" k0 [$ A, ]- U% A
: W- S2 x7 T, G3 Y6 c% e% }3 j求超人迪加之最終決戰【DVD粵語版先要】說了DVD粵語版,音頻當然是比VCD音質好,要從DVD直接提取,其他不要。: l6 q* I$ c: f( P# i7 ~
有IDX+SUB字幕更好,加多2星夢。(日文字幕我已有) [20110810-2318541].JPG

已有(9)人评论

235795561 发表于 2011-8-29 15:04:49 | 显示全部楼层
vcd同dvd音质差唔多咋嘛

bobo0755 发表于 2011-8-29 15:07:04 | 显示全部楼层
自已去买张咪好咯

lwj23 发表于 2011-8-29 15:07:16 | 显示全部楼层
我无。。。。。。。。4 i( n, I+ t5 k% W5 {# V2 k1 K
等人分享~~~~~

李嘉明 发表于 2011-8-29 15:12:42 | 显示全部楼层
回复 2# 235795561
6 i. x7 l# u1 |5 w( N差好多!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!本人對音頻有點嚴(之前發佈的超人Ace 15的某段中,有一句隱隱約約聽到之前說過的對白)

asd123456 发表于 2011-8-29 17:22:58 | 显示全部楼层
冇,幫你唔到

manghk 发表于 2011-8-29 18:26:54 | 显示全部楼层
VCD同 DVD音頻是一樣沒有變,其實你可已張音頻轉成MP3 190KB已上做合成,其實有DVD還想合成?

李嘉明 发表于 2011-8-29 19:01:47 | 显示全部楼层
回复 7# manghk
& Q/ _; R1 e" S: Z6 W6 o7 |2 J7 u5 d+ Y我始終覺得日版的DVD比港版好。日本都會出修復版DVD,但港版唔會。(而且VCD同DVD有分別)

manghk 发表于 2011-8-29 23:02:55 | 显示全部楼层
回复  manghk ) X! W) R" M$ P1 Z4 L/ S4 D
我始終覺得日版的DVD比港版好。日本都會出修復版DVD,但港版唔會。(而且VCD同DVD有分別)
; |5 t, B+ C9 c3 O* y. Y李嘉明 发表于 2011-8-29 19:01

8 @; r/ {" U8 b* F4 r& m% Q8 l/ U+ Q3 E0 D- h/ q" r8 d

# I4 S! @& y% c    第一要再買版權,第二多唔多人買,香港市場最多出幾千隻(比多…好像我們班衰仔下載多過買),日本單起隻眼都要出十幾萬隻碟,所以連音效都比多D錢做,香港最多造到5.1,同樣香港造隻DVD連碟面三色(一千隻都是$3左右,我幫人製作過,最後日本版碟有粵語我都會買。

ciciv 发表于 2011-9-4 21:02:55 | 显示全部楼层
我也想要啊,等等吧.........