[115空间] 下載 超人Ace 第15話「大蟹超獸」過期,已刪除共享

月牙 发布于2011-8-21 21:55 1876 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
李嘉明 发表于 2011-8-21 22:59:41 | 显示全部楼层
回复 10# エツクス
4 ]& ^- w4 l* ^# @- V( t& `( w% b全部用心製作!連預告無粵語,我都會用OST重新剪輯!

エツクス 发表于 2011-8-21 23:06:06 | 显示全部楼层
回复  エツクス   I* X9 ]6 T4 I1 Y
全部用心製作!連預告無粵語,我都會用OST重新剪輯!# N1 v: X. N. ?0 A
李嘉明 发表于 2011-8-21 10:59 PM
! [: i8 ]. I  @/ \+ o9 [
3 z. ^' C# E: K5 _4 s; h
) D5 n5 `  c! g( t$ \. u3 |+ I
    咁样就係我哋两个嘅取向唔同啫,我整片同人分享都係求开心,有几多回报就唔係好介意....不过你咁用心去整,想要番相应嘅回报都好应该嘅,只係差其他人觉得值唔值得而已...

manghk 发表于 2011-8-21 23:35:23 | 显示全部楼层
好貴…直唔直…不過我比左…我放野都唔收錢…不過沒有在粵漫放。

李嘉明 发表于 2011-8-21 23:49:54 | 显示全部楼层
回复 15# manghk
  z# q' a0 O- A" T2 e: |9 q/ m) d其實都係娛樂,無使咁認真。下次舉辦次回答比賽,答贏了送星夢!

leafir 发表于 2011-8-22 00:03:54 | 显示全部楼层
想下手,不过看到40这个字眼,还是缩手了,纯路过了

maplep 发表于 2011-8-22 00:51:38 | 显示全部楼层
想下手,不过看到40这个字眼,还是缩手了,纯路过了4 ]* X7 Y8 q1 i& f
leafir 发表于 2011-8-22 00:03

' D5 S$ \  W# Z& a% X8 G/ g6 a5 F  B9 P

( G/ g; W+ D1 I6 h& `    反而是发布者看到你的四位数星梦不敢缩手了。。。

kental 发表于 2011-8-22 02:16:09 | 显示全部楼层
奥特曼系列未林过收齐噶;所以路过睇下算啦!

漫步雲端 发表于 2011-8-22 22:39:27 | 显示全部楼层
回复 1# 李嘉明 & M8 K; H+ f) n, f

7 H8 v, l* A# O+ J) \- H( i0 o) K8 a+ p) ]8 }' X
咁快刪除 系咪 唔再更新噶啦?

李嘉明 发表于 2011-8-22 22:52:04 | 显示全部楼层
8 Z- B, S4 H1 K8 S
) H$ q5 J* K% p+ `# b, r. @& T# ~回复 20# 漫步雲端 2 ~, S$ l  Y, ^/ O: J
更新16,23~24。暂时只有这些不过我还有其他系列,上传了很久那些……还没发布的(4月份合成的超人高斯 34 TVB粤语的还没发布呢!)