跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [至愛阿V系列][不思議遊戲 Fushigi_Yuugi][DVDrip][外挂音軌][TV+外傳 全集完]

mcnynbajay 发布于2011-8-17 20:41 5319 次浏览 51 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lwj23 发表于 2011-8-19 00:40:56 | 显示全部楼层
唔好意思~~~封裝版,唔打算提供了!自行封裝吧!
+ h- T! C' S( u8 {% q. \mcnynbajay 发表于 2011-8-19 00:28

$ b( T  K% F$ X  h
) V" p: @) z$ Q7 M7 o8 F+ u( q0 g9 j( d! s) o( h( w" h
    唔紧要,已经非常好啦~~

ksisibi 发表于 2011-8-19 06:10:56 | 显示全部楼层
爱子系列好经典,以前买过很多碟~~太怀念了

fub64 发表于 2011-8-19 13:07:26 | 显示全部楼层
thanks for sharing the audio

unclehans 发表于 2011-8-20 11:38:59 | 显示全部楼层
好怀念的动漫啊

平常心 发表于 2011-8-20 11:57:19 | 显示全部楼层
老傑,你一次過合哂佢,吾好吾合,

inber 发表于 2011-8-20 19:45:28 | 显示全部楼层
老傑,你一次過合哂佢,吾好吾合,- F* |/ s9 A$ Y) r; u6 o) N1 O- o
平常心 发表于 2011-8-20 11:57
! ^: ?# Y% \! \) k3 Q
$ A) G# r3 h* p0 M6 K7 ?% J: e

9 w2 |# m7 g' l佢唔系一早合曬啦咩7 f. B7 U1 l' |3 W! q
佢系你回覆之前己經更新好了
9 ]. W0 `. Y% u3 h( Q所以我才加分的

mcnynbajay 发表于 2011-8-21 19:08:49 | 显示全部楼层
佢唔系一早合曬啦咩: s' i/ |; i' p7 p& j! M- K
佢系你回覆之前己經更新好了# D6 N; V9 b, b9 D% W! l
所以我才加分的1 X4 M3 r/ D5 k# ^7 q9 m
inber 发表于 2011-8-20 19:45

- @9 N1 `6 I6 v$ O- Z4 k
# h9 t5 S: g( f6 Z" H
+ X* W2 a) J; P9 n: N    平常心系指封裝版了~~我就系回覆佢哩樣喇嘛……睇來,你唔多細心喔!

inber 发表于 2011-8-21 19:28:14 | 显示全部楼层
平常心系指封裝版了~~我就系回覆佢哩樣喇嘛……睇來,你唔多細心喔!
7 {+ @: O) ~4 ?. g5 x8 umcnynbajay 发表于 2011-8-21 19:08
4 ?1 q% U( g) J" X0 l1 u! w

; l* i. S. F+ I2 Q0 |1 t3 {: w嗯我的確唔夠細心" M+ u2 U8 c# q+ `/ Z
佢唔按引用,我唔睇前文,搞到誤會了 6 _- F3 I/ t4 A# |. l) b0 ^( `

2 w* {' \  M% _* M
一時忘記左~~已補上!請自行選擇JS或MU空間了!" {1 `8 l$ z' @

: V1 U. }1 l" g" G1 ~/ Z+ b2 S* O* Z  `7 X- b+ S
封裝版,決定取消!對唔住,封裝WMV格式的初 .... e# Y. r( M/ B+ ]+ g8 ]. p& v
mcnynbajay 发表于 2011-8-19 00:27

h2o2 发表于 2011-8-21 19:55:50 | 显示全部楼层
勉强支持一下啦

a910776313 发表于 2011-8-21 20:17:37 | 显示全部楼层
啊 啊 。。好想玩啊。。。。

allenspc 发表于 2011-8-23 21:37:44 | 显示全部楼层

lovepx 发表于 2011-8-25 15:46:52 | 显示全部楼层
回复 1# mcnynbajay 7 E$ `. Y' x/ t5 ]* ?
& `' k" a& e+ H# l( m( S( h
  m% W4 k: N0 A# z6 U
    咦?!我冇见到外传?!