跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [至愛阿V系列][不思議遊戲 Fushigi_Yuugi][DVDrip][外挂音軌][TV+外傳 全集完]

mcnynbajay 发布于2011-8-17 20:41 5320 次浏览 51 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2011-8-18 00:27:37 | 显示全部楼层
我仲以为有齐封装版 下载先!!咁自己去片源先了!!!

devilpine 发表于 2011-8-18 01:29:30 | 显示全部楼层
很好,我已经不知道说什么了,知道柳宿是男的之后……

zeronan 发表于 2011-8-18 02:36:13 | 显示全部楼层
系一部好经典嘅动画,都有打算再一次重温嘅!!

Ace0210 发表于 2011-8-18 08:14:29 | 显示全部楼层
回复 1# mcnynbajay
* o% [) k& z! Q* r  Z, n1 Z1 V9 f5 [3 y

0 o5 v; {' H. d7 N, f2 Z; }) w傑基兄
0 R4 h9 y9 m+ ?2 j4 p9 L終於搞掂呢套野??

bobee 发表于 2011-8-18 08:14:44 | 显示全部楼层

) [8 `% \  i0 b' Z6 T+ z劉姵穎是我最欣賞和最鐘愛的女配音員啊!. v$ i6 H/ A1 x. @* z
; e. A) V8 Z4 T" i5 g
這部動畫都是因為她配音才看的.現在有封裝版, 當然要收藏啦!
, f7 F. b/ t% S$ E' H+ y0 I% J1 y+ Z
謝謝樓主上傳分享

基拉杰特 发表于 2011-8-18 10:15:33 | 显示全部楼层
你又升到4级
* ?0 Z5 ?/ }0 o: v5 y* \$ U6 I% _. Elovepx 发表于 2011-8-17 21:29

$ g5 C: T: F+ x% T1 u# _5 o! O$ S8 |* g0 A5 [0 e/ ]
0 [& [! O0 Z( J$ ?' M, d- N
    升了好久了

基拉杰特 发表于 2011-8-18 10:17:06 | 显示全部楼层
边有理由,发觉压片后发布好唔划算,而且个衰网,想传都有心无力了.
# Y' m4 k, s$ \0 w3 Q! E" g迪格斯 发表于 2011-8-17 21:49
6 m9 I: l# Y, \$ w1 p# L
3 `6 \3 ?9 f6 }3 R; O

: @  K) {9 M4 c2 a- a    因为这套是你最爱系列啊嘛

help6288 发表于 2011-8-18 14:26:45 | 显示全部楼层
老傑...好耐無見@@

mcnynbajay 发表于 2011-8-18 23:52:34 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay
1 n' t* h$ l9 N6 w+ F+ U' Y5 P3 K
! O- p" C) y* s# e  N5 l: m- v3 p# W8 ?9 ~
    我睇过迪仔嘅版本嘅OVA,感觉D声音由RMVB到抽出嚟之后虽然有做过手脚,不过音质 ...- L5 o3 K) U- v8 Z2 s! S
netasa 发表于 2011-8-18 00:01
# q* l3 v4 `# N' M- J6 |; j& @5 V2 W
求之不得了~~我發現永光傳的第2集~~后部份,頻頻爆音~~花曬咁……5 t  Z% C" V  u, |. W) N4 l" _

5 ]# Q! V: H0 b9 P! l唔知你只碟,仲尚在嘛?6 ^3 k% r- `& Q0 Y/ k
, m  e9 X, _( f- a  Y! C/ G

后生真系好,可以咁不眠不休咁搞法,真系觉得无法解释 ,至于你话我被亞洲臺的剪接搏片给骗了我就唔多 ...
8 z) g; x0 M$ R, n% J3 f% b9 I迪格斯 发表于 2011-8-17 21:47
$ [3 X. b. m0 p' [% m2 N; |/ B

$ L5 Z" ~. z1 T+ D3 ]( a. I% i/ T3 [- `! q& ?) _/ c: g
    …………我根本就唔系講果度,我都懶得同你拗……# ~$ n: X+ ~, v: {( J: A6 Z
% v/ [7 ^8 ~* m
你自己再睇翻片源先了~~大概系13:14-13:30之間,心宿的對白+美珠許下第一願望后,背後有血跡位系CUT左的!

lwj23 发表于 2011-8-19 00:07:45 | 显示全部楼层
嘿嘿,大力支持~~4 s+ w3 h0 Q& G0 m+ z5 b
期待合成版

mcnynbajay 发表于 2011-8-19 00:27:05 | 显示全部楼层
片源址址在那里?& P5 }+ E0 ?9 M; f4 w$ H2 Y) U
平常心 发表于 2011-8-17 21:10

. @- t% Q9 N! g$ ?/ H
1 o! H( V8 {4 h5 k2 Q! C. p6 }/ T1 U3 @0 n% o
    一時忘記左~~已補上!請自行選擇JS或MU空間了!2 ]0 Q# E' T* E0 J: W

( n$ S- s1 n1 v* ~3 k8 G
3 s. ]% D1 `$ n+ w5 ?2 N; q封裝版,決定取消!對唔住,封裝WMV格式的初哥們!或者伸手黨們!
: y) e1 }0 d0 r$ E9 e0 `+ H
9 j$ y/ g- q: z' N始終上載20G封裝版,太食力了!

mcnynbajay 发表于 2011-8-19 00:28:01 | 显示全部楼层
嘿嘿,大力支持~~$ B* E9 Q! k0 c+ ]) d. v
期待合成版1 y/ O" v0 R8 G# m# M$ @
lwj23 发表于 2011-8-19 00:07
6 R* `) W( R2 W, x" @: b5 n( p# D

3 X: O* Q, E3 j$ e0 e
; I" C1 u7 z8 w# m    唔好意思~~~封裝版,唔打算提供了!自行封裝吧!