[I T 资讯] 征集一下各位社友对西数2TB绿盘使用意见

seed22 发布于2011-8-5 18:04 3307 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 seed22 于 2011-8-5 18:06 编辑 $ W' c" F9 s# w) N$ u, h- f

8 y* z* b0 i" m9 I6 [) i( g由于只用来收藏备份文件之用的,所以问下用过的朋友,觉得西数2TB绿盘怎样
4 E$ G1 S. S" f+ e& m6 A会不会容易损坏的呢!本人最注重这个问题

已有(39)人评论

chrisrex 发表于 2011-8-5 18:12:22 | 显示全部楼层
5g呢,用紧两只绿盘,冇问题.......

aubert22 发表于 2011-8-5 18:13:33 | 显示全部楼层
使用中~用咗几个月,暂无问题~~
+ b4 _: V( E2 a0 u  U: D4 N话数chinahdtv卖到400几咋喔~

kental 发表于 2011-8-5 18:24:56 | 显示全部楼层
呵呵,睇下自己买噶系点啦;有人话绿盘有时0读速;不过胜在好便,家下入翻个做仓库都唔错;可能速度慢D者;不过最后我都系买左希捷噶;

我冇野讲 发表于 2011-8-5 18:36:03 | 显示全部楼层
回复 3# aubert22
; Y. D( V# X1 c6 V- D2 ?* k4 R8 @, L8 b- W  h( k+ c- q

1 o& S0 M1 @4 G3 U" f    2t400几甘便宜,我有点怕

我冇野讲 发表于 2011-8-5 18:37:18 | 显示全部楼层
话说我个硬盘都坏了,我都要买硬盘啦。

aubert22 发表于 2011-8-5 18:46:53 | 显示全部楼层
回复  aubert22 ; y0 d: c- m+ X) M) [6 E

# I6 X/ I/ E' [' A6 s9 u" `" i% I; n8 o; w7 S
    2t400几甘便宜,我有点怕
# ?* K7 l: g# Y6 \: X我冇野讲 发表于 2011-8-5 18:36
! B/ ]! E: N+ G& c! y/ I; u4 u. h# t4 {
. h! I7 [  V4 N. o
4 z; g5 f* o+ i) A1 x! `3 z) r
    淫哋都算老牌PT高清站,卖开硬盘之类嘅,你怕系怕乜?怕淫卖假嘢?我觉得唔会咯,因为好多淫都买~+ p* [2 D: w8 n7 ^& A
如果你系怕买翻嚟易坏,我觉得买硬盘(坚嘢)会坏嘅多数系RP问题~

凹凸不平 发表于 2011-8-5 18:48:08 | 显示全部楼层
西数2T绿盘够晒便咯

我冇野讲 发表于 2011-8-5 18:52:15 | 显示全部楼层
回复 7# aubert22 " F. a& X. I+ T) g1 y# _

! O) ~# @  ~6 A# H$ w8 T0 ^* U$ a& G7 W) O9 l! Y$ h
    距中话装满你个硬盘,距有冇粤语卡通噶

by.iceb 发表于 2011-8-5 18:56:46 | 显示全部楼层
用咗半年左右,每日开机20小时左右,正常

aubert22 发表于 2011-8-5 18:59:46 | 显示全部楼层
回复  aubert22
3 y8 k. ~# P& y) i) M- d9 O! V: f9 |+ \3 r7 r* u

( I3 Y: T/ p# h- S& S( |& g    距中话装满你个硬盘,距有冇粤语卡通噶) h% D5 D7 v( `* n9 G+ Z- M; `
我冇野讲 发表于 2011-8-5 18:52

, |* m: P- C; y4 q& [. a2 f& y  T5 a* D! ]

9 T2 t5 P9 T( w5 H3 n$ ^    唔明你讲乜~~

我冇野讲 发表于 2011-8-5 19:02:11 | 显示全部楼层
回复 11# aubert22 # z# e$ D0 @: E  \6 Y
$ t9 @; ~  G- H1 k
: n1 p9 V. `* o  O: D$ f  L
    chinahdtv那里说你买了硬盘后会帮你填满,他果度有冇粤语卡通片噶。

1234下一页