[其它更多] 点解用Mipony下唔到MU文件嘎~!!

cuterinoa 发布于2011-7-10 01:56 3259 次浏览 35 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 cuterinoa 于 2011-7-10 13:11 编辑 6 v# `1 |; R- T! M+ @# s. m3 n- u9 w
* ~( H9 y! k( F# a* R' j
用MU网页开都唔得~!!  X0 }$ e9 h( \% }' [! e
有冇人可以回答我尼个问题??# d# _! C; B1 [6 T; n0 g
我想下载 百鬼小当家/滑頭鬼之孫 ... 上传者 店长漫步雲端
0 m  R# [2 c+ Z megaupload.png
4 Y5 X  l& ~# S' Z- }1 E$ Z普通打开网页下都唔得...   激死我喇~!!

已有(35)人评论

Ling1988 发表于 2011-7-10 02:21:28 | 显示全部楼层
回复 1# cuterinoa 7 E# _2 W7 b( M0 B2 F% J- j
& c+ w3 t0 x- u# s- s
1 O" E/ ^) H8 g& E, C$ G9 }
   一切正常!無問題啊

kental 发表于 2011-7-10 03:02:25 | 显示全部楼层
用那个IP法哇;直接网址唔得的吧!用IP法,IP法就係将地址中嘅“www.megaupload.com”替换成“http://209.222.148.132/”!甘罗!甘都唔得我帮唔到你啦哇

cuterinoa 发表于 2011-7-10 04:33:24 | 显示全部楼层
0 A3 D/ T! F( E

1 ~$ U3 G+ _; {( r2 G/ O6 R( {: J# G5 a5 U
回复  cuterinoa ' V, _3 R7 v9 y5 w3 D9 I) m
! F0 M+ O" O0 C. }8 A& k  P
3 [, e4 G8 o9 n" o
   一切正常!無問題啊
9 N5 N3 e/ m* V2 z, t& TLing1988 发表于 10-7-2011 02:21
# k) X; X1 l& _4 w

6 M) I, K2 |& M  K我要下就系冇文件...  以下MU文件...2 M5 ]+ D0 ]! c0 R

$ P/ g+ v& u& l! q' T( Z
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

天才不二 发表于 2011-7-10 07:31:54 | 显示全部楼层
回复 4# cuterinoa % \) s" m0 N, d8 U# q) }! U* s

) ?" f: \' b0 K- |: a3 r# F- n' z
8 O+ k% Z/ H6 z9 f. l方法1见藤椅
9 m% a. L% h2 @
) A+ s) ]$ G& _7 P) v方法28 u5 w5 ?9 C$ C) M
其实只要将MU链接中的“?d=”替换成“?&p=1&d=”即可,浏览器和白马都适用
4 I0 b; y# ?, E% P5 |, F  @: S唔信试试4 {5 e) ^7 f/ X4 H! W
+ s( S7 H$ ~, O( S4 A) q5 Y
http://www.megaupload.com/?d=DDZ5YYPF. h$ V  U4 L; |, B4 X' n' V( Y
替换后
# ?9 j' h! D0 e$ vhttp://www.megaupload.com/?&p=1&d=DDZ5YYPF7 h* `; o9 N- V" a9 {
happyh2h 发表于 2011-6-11 08:15

0 H* R/ ~( K, {8 p# t" }) d
" J: T& S. r  \: k- n+ K+ s% l方法3http://www.dreamxt.net/bbs/thread-75478-1-2.html

评分

kevinchan + 5 乐于助人

520free 发表于 2011-7-10 07:39:26 | 显示全部楼层
我都系上5到mu网 写住 无法进入 用ip都5得

xiaotian 发表于 2011-7-10 07:51:01 | 显示全部楼层
话说,类似的帖子这是第几帖了?

动感超人AB 发表于 2011-7-10 10:27:48 | 显示全部楼层
我宜家都上唔到呃.....   同求解決方法~!

cuterinoa 发表于 2011-7-10 12:04:09 | 显示全部楼层
唔好意西,我还住海外嘎~!! 以前可以用... 但系宜家用唔到...

telyfox 发表于 2011-7-10 12:47:58 | 显示全部楼层
回复 5# 天才不二
1 f! ^/ @$ A7 t: B& j; T4 v7 a
* B4 l2 y4 B) M6 ]" b貌似可以耶

xjiegogj3 发表于 2011-7-10 13:29:12 | 显示全部楼层
打开网页的话在?d之间加一个&号,那个小马怪就不清楚了,不过我是下第一个是没事,其余的都会出错

梦之星际 发表于 2011-7-10 14:12:21 | 显示全部楼层
白马好似一时得,一时唔得甘噶,宜家都系用换ip的方法打开,或者用那个解析高级会员地址的那个网站下载

123下一页