[动漫讨论] 问个问题, 关于【守護甜心】

cuterinoa 发布于2010-7-26 20:21 1725 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
守護甜心 一共有几多集
( K4 i$ F7 r) D. E2 W( _+ T; J
$ U, G+ w& i6 |' T4 p我传个图来比你地睇; G0 H# z3 a2 y" ]
004.jpg & a) |' y4 W4 F' i* w- P
: d. w9 Q7 q4 ?. k1 b% _ 002.jpg
: d8 M+ A2 o! G: e1 Z8 `  b* J4 D1 g 001.jpg
3 r9 @  \( f8 x' q
) t  }, k  _/ \4 Y8 b 稳佐好耐都稳唔到一共有几多集+ u$ X5 {5 r5 Q! C- A4 q, w5 Q( b
              好似一共有3部,但系都唔知1、2、3部有几集

已有(27)人评论

SA_127 发表于 2010-7-26 20:25:12 | 显示全部楼层
第1部 51集
( Z% O' E' g. H% S4 Y" B6 b第2部 51集4 {/ r9 V+ G( T4 q$ a) m$ ]
第3部 25集- m. S3 N  J' k; `7 e+ E
合共127集

漫步雲端 发表于 2010-7-26 20:43:54 | 显示全部楼层
樓上正解..我係嚟湊熱鬧的

cuterinoa 发表于 2010-7-26 20:45:32 | 显示全部楼层
我喺网上稳,youku 有131集... 比佢吓餐饱

kevinchan 发表于 2010-7-26 21:02:22 | 显示全部楼层
长见识了,飞过

cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:11:46 | 显示全部楼层
雀雀真系好厉害飞啵

lovepx 发表于 2010-7-26 21:12:50 | 显示全部楼层
LZ唔识搵百度 Google 维基

cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:17:09 | 显示全部楼层
维基我没用过,都唔知系乜网址

kevinchan 发表于 2010-7-26 21:22:54 | 显示全部楼层
维基我没用过,都唔知系乜网址# V+ g: w9 m) i8 n
cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:17

7 \. V! a1 ^1 D/ h; Q. D% h. Y
) Y1 o( `' L8 K( X  R% X- s3 Y6 h: Y! p
    维基可以通过百度或者google搜索出来,哈哈

kevinchan 发表于 2010-7-26 21:23:20 | 显示全部楼层
雀雀真系好厉害飞啵
$ A! Y4 I- h9 L3 ^# X  u# ccuterinoa 发表于 2010-7-26 21:11

& v' O& Z5 U7 A( j2 a' d
: D9 ]4 m/ r4 y2 _2 `
3 `" W; Y  `$ ?, }" {$ d2 q    唔係你估,雀仔飞得快过走

cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:29:14 | 显示全部楼层
唔係你估,雀仔飞得快过走
% z, y$ ?) K" m3 Lkevinchan 发表于 26-7-2010 21:23
) N  }! h" }0 W& i7 [: ]

2 M/ {4 S4 Q" E: ^. R快到可以同飞机 相提并论

cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:30:32 | 显示全部楼层
维基可以通过百度或者google搜索出来,哈哈0 T7 X, e+ R( B- [
kevinchan 发表于 26-7-2010 21:22

$ Y& T% W9 c4 \2 u3 F
3 D$ r" D$ \4 E, ^! c) A# R% R没用过 维基 ,我用搜狗 同 狗狗 稳唔到 维基

123下一页