[其它更多] 近期下午好少人【发生佐乜事】

cuterinoa 发布于2010-7-31 16:34 1726 次浏览 33 位用户参与讨论     [复制分享主题]
+ [* N* X6 @; \' O" ]/ x" S! C+ X6 a9 f; v; O! D9 C! N4 `4 Z: u
近期下午好少人【发生做乜事】
) E& g( s# t- p# r5 H在线会员 - 42 人在线 - 18 会员(2 隐身), 24 位游客
  d, g4 v' a0 E; J+ M% o+ [2 w% K+ y9 `2 Q
版主今日下午只得1位....  全部人去佐边度?
9 Y5 w. Y& V3 X& i" y& j; b+ N  ~拍拖? 行街? 旅行? 被绑票?
! N+ o0 b% M! r5 q$ v
+ Y. P9 H1 @0 m0 O: B6 ?1 Z$ u0 y42人系好多.... 不过都唔喺电脑面前.....

已有(33)人评论

cuterinoa 发表于 2010-7-31 16:40:43 | 显示全部楼层
过佐5分钟都未有人入来睇....

rihk 发表于 2010-7-31 16:41:50 | 显示全部楼层
我来左。头先同朋友出去睇车。。

cuterinoa 发表于 2010-7-31 16:44:26 | 显示全部楼层
我来左。头先同朋友出去睇车。。
' e/ f- b1 ~' U2 d6 Wrihk 发表于 31-7-2010 16:41

2 |# S4 Y4 x0 }7 @7 y- t, H, c+ Y
; J/ w' ]/ T( J, f你想买车"? 睇中乜车"?

cuterinoa 发表于 2010-7-31 16:46:52 | 显示全部楼层
我来左。头先同朋友出去睇车。。' t' S4 M( _& s+ s; L/ `
rihk 发表于 31-7-2010 16:41

9 c( N) ]% c' \6 a) L! d0 W0 W/ Y# R. M" w! I1 v
唔好话你睇紧尼度咖车啵 * {) T) K5 g: ~  {5 r
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-70933-1-1.html

基拉杰特 发表于 2010-7-31 16:53:13 | 显示全部楼层
不会是去拍拖吧?!!!谁!!

漫步雲端 发表于 2010-7-31 16:54:52 | 显示全部楼层
我估去曬拍拖多D啦

漫步雲端 发表于 2010-7-31 16:57:42 | 显示全部楼层
人人都去曬拍拖靜低我地呢D沒拖拍嘅人係度吹水

kenko 发表于 2010-7-31 17:01:23 | 显示全部楼层
我係一条存在咗係呢个世界上廿几年嘅光棍...

rihk 发表于 2010-7-31 17:14:36 | 显示全部楼层
回复 5# cuterinoa 7 t# I& T" @6 }1 O/ x
1 w" }3 Z5 c( e* D6 W

m" w! s& P" _$ `5 y# }# o$ X    去汽车卖场睇。几W蚊既车。。

ayimei 发表于 2010-7-31 17:49:47 | 显示全部楼层
过佐5分钟都未有人入来睇....
( J% c5 m+ r, w* u) w5 rcuterinoa 发表于 2010-7-31 16:40

0 K# V; c3 f+ F; }- d: Y* H- d: c5 ^$ E. p1 z# M

$ B# q2 z4 X( ^: y    CC.....终于见到你拉~~

cuterinoa 发表于 2010-7-31 17:51:08 | 显示全部楼层
CC.....终于见到你拉~~' i* z( W0 b0 y0 F
ayimei 发表于 31-7-2010 17:49
% n) K: b% g2 i3 n2 r2 H0 k2 z
8 W; I2 E& j$ F* c2 c

! C0 o/ {1 k) C7 P4 c  Z  W系呀....

123下一页