[新闻资讯] 沙尘暴"吞噬"美国凤凰城

cao0422c 发布于2011-7-7 13:55 1846 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-7-7 21:09:39 | 显示全部楼层
咩意思..睇唔明
* E0 H! V! e* \" M& w8 H今次诺亚方舟都唔掂啦...睇嚟神舟系列要快D升级
( B" {3 D# P4 J& b9 l  l( zcao0422c 发表于 2011-7-7 20:54

8 b1 s0 n, g  ?" D; c4 J* L" i) o) j. L
% a- x+ ?7 J9 G( y

6 X. K: ~- {$ m* L+ o沒咩意思,唔洗理...
9 U9 i+ k# z" k2 }! C+ J4 [! S9 a# |6 ^
诺亚方舟?銀河戰警個隻嗎

cao0422c 发表于 2011-7-7 21:21:09 | 显示全部楼层
回复 13# 漫步雲端
2 t' i, |! s: F5 @( v6 m" C# u' V. S0 w, `8 d- i. j1 p+ L
( s* v; R: k2 C. A) P! w# R* y
    你真唔知啶假唔知...9 t1 W  B1 R9 l* }
貌似系边个神话入边上帝落咗唔知几多日雨跟住诺亚带晒D动物咩乱七八糟嘅上艇避过咗呢场劫难...& J* W+ T' {$ m4 g/ h
故事大意好似系咁

漫步雲端 发表于 2011-7-7 21:31:48 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
: L3 ~; l( d& v4 O" v
5 K. I4 }* G1 r+ C9 r+ F+ h
, i7 ^/ F: S0 U  B. ?     你真唔知啶假唔知...; M, n# l& Y! \3 s
貌似系边个神话入边上帝落咗唔知几多日雨跟住诺亚 ..., s( {- N- v8 u9 G4 _2 X3 M* m
cao0422c 发表于 2011-7-7 21:21

# z! \' t  ]8 s- f% ^. _
2 B4 m  f0 @! J+ F/ i( [
5 H" Q3 q0 d  {. U. I    + g, \+ {5 Q2 F
真系唔知道,沒辦法我見識少

cao0422c 发表于 2011-7-7 23:02:58 | 显示全部楼层
回复 15# 漫步雲端 2 D; l, S( w1 o$ t6 @7 A

+ i6 U  J( N) S5 S6 W
; c  O$ m7 w! f    算啦..我都系知多你小小嘎咋

FeTale 发表于 2011-7-8 08:13:49 | 显示全部楼层
比北京还要严重?

老威 发表于 2011-7-8 19:10:27 | 显示全部楼层
打爆美国佬

ljm1991 发表于 2011-7-9 07:28:42 | 显示全部楼层
哇 恐怖 2010真的要来了吗??   我家乡以前从没有过地震呢 现在连我家乡都震了   我擦

kidhsu 发表于 2011-7-10 11:10:19 | 显示全部楼层
好恐怖啊,最重要的是保护环境。

telyfox 发表于 2011-7-10 15:02:10 | 显示全部楼层
好犀利的沙尘暴,长见识了

eegbook 发表于 2011-7-10 19:13:34 | 显示全部楼层
美国系咁架啦~唔使理佢

3366112 发表于 2011-7-11 10:17:36 | 显示全部楼层
工业发展的后遗症吧!!!!