[每日闲聊] TVB做乜啦???

袁美 发布于2011-5-29 22:42 7131 次浏览 69 位用户参与讨论     [复制分享主题]
asd123456 发表于 2011-5-31 01:56:56 | 显示全部楼层
回复 32# eegbook ! y6 U; e4 e" T6 W) l! U  @
) C' v, G2 q0 c/ [7 [( |
3 p8 X( ], J  w/ e: M$ t
    接句子.....

kyo1983 发表于 2011-5-31 08:42:50 | 显示全部楼层
虽然我宜家无乜点睇电视,不过TVB应该唔至于无播动画吧

eegbook 发表于 2011-5-31 14:46:10 | 显示全部楼层
虽然我宜家无乜点睇电视,不过TVB应该唔至于无播动画吧
; a) C7 Y6 {. c2 w" gkyo1983 发表于 2011-5-31 08:42
+ L5 v. u/ y8 F+ r3 Q
' l+ B$ O/ i# m6 N

1 u. q. u4 X  ]: @    佢大把钱呢。所以,无有使惊

kyo1983 发表于 2011-6-1 13:42:36 | 显示全部楼层
回复 39# eegbook
4 h& ^9 P2 v/ o: X4 o' J3 }6 z1 I( r( z& ?2 V9 b

7 T1 P- o$ P" B5 \. q8 G2 m4 t( V    话虽如此,都要顾下观众感受咖

eegbook 发表于 2011-6-1 15:02:51 | 显示全部楼层
回复  eegbook
6 t1 D  e& G) y! R) ]( h1 [. I$ D; R+ T8 a' H
( e( }' q  a# `& x! o
    话虽如此,都要顾下观众感受咖, j+ w* Y; z6 f
kyo1983 发表于 2011-6-1 13:42
- h$ u) M5 k5 F. j3 ~8 ~0 t, t

" {5 W3 V* L( _3 Z) [$ {) l% O8 k
8 l: Q, D) ]8 j/ _4 c  P    无错无错,唔学得似国内D电视台咁样,佢钟意点就点,因为,佢乜都未惊过

kyo1983 发表于 2011-6-2 15:38:39 | 显示全部楼层
回复 41# eegbook
2 O8 z8 V0 x7 ?$ {) @+ l6 s1 N3 p9 J/ g5 q" w( d
# w' Z1 z9 X. g: A6 ]9 W' w
    我宜家好少睇电视了,一般都系睇下新闻,更唔好讲国内电视台

eegbook 发表于 2011-6-2 17:45:01 | 显示全部楼层
回复  eegbook
. C7 |) t2 N/ u, @$ G1 @7 n/ V
) I3 i% @2 V& h1 Y6 X) j; |& c0 h& l: d
    我宜家好少睇电视了,一般都系睇下新闻,更唔好讲国内电视台
+ r- f8 s; N! j' o" |; ^kyo1983 发表于 2011-6-2 15:38
7 c+ Y% Y" S, d$ {" t2 f. a
$ }; O. R/ Q. z8 f; K5 k: s

1 a- N! ~2 o3 N$ J    讲真,我就仲少。

kyo1983 发表于 2011-6-3 08:56:47 | 显示全部楼层
回复 43# eegbook
4 N/ @5 @# d- \7 D, _/ E  ~+ o& f; f1 @
4 V) c( \- ?+ [- H7 ?
    我基本都系down落来睇,online都少

gdldly 发表于 2011-6-19 16:24:01 | 显示全部楼层
; U1 `2 L- K; E4 ^* k# S% D$ \1 @
tvb而家將D好睇嘅動漫都搬咗去J2台播喇,
2 {# K! }* r% f而tvb本台播嘅動畫就越來越低齡化......唉.....

ronald1423 发表于 2011-6-19 19:19:21 | 显示全部楼层
TVB而家D動畫多數去哂J2播\# o& T% n* Y2 H/ @) E: ]
得番1dd會係JADE ge星期6,日早上播炸

ce7441285 发表于 2011-6-21 03:15:36 | 显示全部楼层
中國電視廣播服務係世界之最!!————最差!

darryl08 发表于 2011-6-23 23:29:18 | 显示全部楼层
因為我地得翡翠臺睇,而家動畫片喺J2道播咖嘛