[其它更多] 反斗剑神 【九龙珠】。。大家醒唔醒起??

袁美 发布于2011-2-1 23:05 8485 次浏览 76 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(76)人评论

Kiver 发表于 2011-2-1 23:09:01 | 显示全部楼层
奇迹般有粤语版本?

袁美 发表于 2011-2-1 23:10:00 | 显示全部楼层
从 图 睇嚟 好似 有中字 版本嘅资源。。。不过 除咗 国语版本就冇 任何头绪。。冇晒乎。。。仲要 懵查查 添 。。。我接受唔到咯!!!!!

袁美 发表于 2011-2-1 23:13:25 | 显示全部楼层
回复 2# Kiver ( Y4 a; _5 R3 ~0 K; z) G& ?$ |: F3 d
* }  s9 f- v; s6 k

6 I1 Y) `2 m& z8 E) W+ J0 b    我 下嗰个 日语原版。。。冇字幕添。。。。不过 哩个 系rmvb格式..国语版 嗰个好鬼蒙咖!!!

Kiver 发表于 2011-2-1 23:19:32 | 显示全部楼层
回复  Kiver
( E! T; ^) s: b3 ]; o$ C+ p6 Q, n4 g. y( z- T* B7 {

, Q! O! N9 t6 }" Y) I$ O' R    我 下嗰个 日语原版。。。冇字幕添。。。。不过 哩个 系rmvb格式..国语版 嗰个好鬼蒙 ...3 p( O& z# F1 i& b3 C
袁美 发表于 2011-2-1 23:13

% J6 w& _3 `" A. p
9 y' s( ~4 _" w& \1 P5 L, {  C/ c2 }: S4 P" h7 S- b4 {
    我就只睇过国语5 ^4 w  g' u, l
想回味当年的粤语真的很难~~~

inber 发表于 2011-2-1 23:24:21 | 显示全部楼层
個名聽過
6 U; R! Z- m( w1 s4 T但系睇過D圖後完全無印象

袁美 发表于 2011-2-1 23:24:37 | 显示全部楼层
回复 5# Kiver 6 @* [# w5 G- T& V% l1 _0 \

% e! N, z7 ~6 T, w: \8 f& I. t" G9 H0 t% x9 V9 T
    国语版 嗰个我情愿唔睇。。。好鬼蒙。。。不过 睇日文 冇字幕 又。。。嘿。。真系 犯贱!!!!!{:5_318:}

wulove 发表于 2011-2-1 23:24:40 | 显示全部楼层
回复 1# 袁美
6 y) j  f% m4 {2 i5 U" w( ^
$ f3 }) Q7 u4 ^! `3 @3 u- C7 \' o: |' _. U) h: N
    我仲有GBA game 係到........

chrisrex 发表于 2011-2-1 23:27:29 | 显示全部楼层
gbagame咁hi卡?我得GB版..........

エツクス 发表于 2011-2-1 23:33:15 | 显示全部楼层
想有番粤语版本仲难过登天啊

袁美 发表于 2011-2-1 23:35:04 | 显示全部楼层
顺带 系度 做个 寻物启事。。。边位 有图片 所示嗰个 版本嘅资源【清晰 rmvb 中字】, 麻烦 通声。。。千奇唔好 攞嗰个 蒙查查 嘅国语版 嚟敷衍 我。。。。

ninihaoha 发表于 2011-2-1 23:49:00 | 显示全部楼层
细时好仲意