[其它更多] 反斗剑神 【九龙珠】。。大家醒唔醒起??

袁美 发布于2011-2-1 23:05 8513 次浏览 76 位用户参与讨论     [复制分享主题]
袁美 发表于 2011-2-1 23:50:37 | 显示全部楼层
边个要下载 日语冇字幕版 嘅。。。http://www.ku-jiu.com/ResourcesShow.aspx?resId=73453
  X5 C, S0 M% J唔知仲 D资源郁唔郁。。。

Laputa81 发表于 2011-2-1 23:52:30 | 显示全部楼层
可惜动画出咗半就冇出
( D: {: }5 N# L+ \后半段剧情更精彩

袁美 发表于 2011-2-1 23:58:44 | 显示全部楼层
回复 14# Laputa81 2 S, Q- \/ F9 ?; ]2 P; G

3 v' d; P0 K& {9 R' E' s  [6 v; G: H: {
    咁 你有冇 漫画 之类。。。介绍 分享 下哩??? 仲有 后半截。。。听到就兴奋!!!!

panzcheng 发表于 2011-2-2 00:03:12 | 显示全部楼层
本帖最后由 panzcheng 于 2011-2-2 00:06 编辑   }' m6 \+ U3 ?4 S5 s0 w0 h

9 Y! {% n( B; y0 N5 P- X+ S# X睇下啊GT悟空仔會唔會出現先~~我知啊悟空仔有珍藏版的~~

ET0-0 发表于 2011-2-2 00:46:40 | 显示全部楼层
风水雷 将珠放系剑柄中间就有神奇力量 本来就系有粤语版喇 我小学时睇过 所以记得好清楚 Game Boy 游戏

kichun220 发表于 2011-2-2 01:20:28 | 显示全部楼层
記得粵語主角是沈小蘭配音的~

种子VV 发表于 2011-2-2 01:38:17 | 显示全部楼层
可惜动画出咗半就冇出
$ [1 G( Y" f: V后半段剧情更精彩) t+ k0 P( o" }8 \) K& S( I
Laputa81 发表于 2011-2-1 23:52
2 c8 R: x: l* W" a9 P
+ `4 T  D4 Y7 H  B% |
& Y7 y6 T8 N# ]+ _4 ^
但系我记得TVB应该有播晒成套动画啊。
6 X* ?: K3 e! N1 C* I只不过动画改咗漫画嘅结局同少咗D剧情而已!

chakfung2 发表于 2011-2-2 03:11:33 | 显示全部楼层
醒起但係冇睇過...

基拉杰特 发表于 2011-2-2 08:41:16 | 显示全部楼层
国语版我没下,粤语版找不到,漫画看到烂

guyoushi 发表于 2011-2-2 09:09:33 | 显示全部楼层
这个?>跪求大神的出现.

Laputa81 发表于 2011-2-2 10:06:32 | 显示全部楼层
回复  Laputa81 : O" V1 M2 K0 F3 W2 o

/ }0 C# P8 c# R+ _/ y) @. F, \& r8 D# r2 G
    咁 你有冇 漫画 之类。。。介绍 分享 下哩??? 仲有 后半截。。。听到就兴奋! ...+ K/ U" K5 [  c' n$ P
袁美 发表于 2011-2-1 23:58
3 p+ Y7 s+ m0 h2 X$ i# J% c
/ [: T$ O/ ^& P& c3 j7 ~
5 [7 I' x3 B7 C3 [" E; Z
可以去漫画网站搜搜“城市风云儿”,译得怪怪哋
$ `! f, n, [  S# J+ _# l5 o& ?6 S
0 O2 U( ]# O: a/ B+ h网址我就唔帖出嚟嘞,免得有卖广告嘅嫌疑
; N+ ~; x+ u- F
2 M8 \; W' C7 C7 A( l: P4 q应该都会搜得到,因为已经出完N年嘅嘞

Laputa81 发表于 2011-2-2 10:10:13 | 显示全部楼层
但系我记得TVB应该有播晒成套动画啊。3 o1 n, c+ N+ i. y
只不过动画改咗漫画嘅结局同少咗D剧情而已!  ~5 {2 a) x; y- |" X* u) V. M5 D0 F2 N
种子VV 发表于 2011-2-2 01:38

- O( j& @0 B1 V5 G7 b3 H1 B, a* V; L% ]. _& k
/ [; n: |) `: x; ?  C3 \" v# }+ Y- ^
可能喺我讲得唔清楚
% x, l  W6 D! f; i/ R) F我嘅意思喺动画只出到成个故事嘅一半( Q% X: G0 a% `! C, S2 N$ h4 ?
  |+ R$ s/ u5 p( _
后半段我都喺睇漫画咋