[每日闲聊] 杯具。。。TVB唔再续播 高达 系列!!!!!

袁美 发布于2011-5-31 11:30 3201 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(45)人评论

袁美 发表于 2011-5-31 11:31:30 | 显示全部楼层
高达 末落了。。。。。。

gulliver 发表于 2011-5-31 11:56:59 | 显示全部楼层
边到收翻来架料啊?

qumjl 发表于 2011-5-31 12:00:42 | 显示全部楼层
唔好啊.....起码都重播W啦....手头上呢套W合成版是VCD粤语的....
4 `6 t& T$ K, q8 R, L: |希罗还是想听翻梁伟德把声

tiansuo 发表于 2011-5-31 12:02:53 | 显示全部楼层
这个已经是比较落后的了,还准备翻新啊

guyoushi 发表于 2011-5-31 12:06:15 | 显示全部楼层
悲剧,从哪里找出来的新闻啊!!!!

lovepx 发表于 2011-5-31 12:31:00 | 显示全部楼层
楼主讲紧咩啊~佢话嘅除独角兽全部都播过..
9 [, W' i% s" \" M佢冇可能5播..bandai嘅高达边个买

inber 发表于 2011-5-31 12:40:30 | 显示全部楼层
http://www.dreamxt.net/bbs/redir ... 7&fromuid=92365' ^: V7 H0 j5 F* K

/ [: y/ b$ L- P0 ^+ U! |終於等到樓主出現7 g8 V# P. k- @; {/ i$ d
唔聽11樓講
$ o# [/ V& d/ O3 |/ ]
' x$ A$ j+ U8 u& Y咬!

凹凸不平 发表于 2011-5-31 12:49:26 | 显示全部楼层
这消息来自哪里???

漫步雲端 发表于 2011-5-31 12:52:19 | 显示全部楼层
終於等到樓主出現
' g4 j6 j  R$ x4 H+ `4 S唔聽11樓講
1 q: C' A$ @' }7 }
0 ?' W: W- v, I5 n" t% z  o$ {咬!
- S$ c! I% o( |& Tiamaboyandog 发表于 2011-5-31 12:40

/ p' \. v/ m1 Q$ v& p( ?! e5 k8 E1 z/ {% p% Z3 X
& J) \$ n* S1 k) q9 a
    ' G( J) H; b/ ^/ g* U& I9 v
I版好恐怖

inber 发表于 2011-5-31 12:55:26 | 显示全部楼层
I版好恐怖; J7 q8 }/ n4 f( G2 S
漫步雲端 发表于 2011-5-31 12:52

" T- N" y& W# @/ V, H7 \* ]2 `) H. y" w- z8 J" G( e
7 {- N' M4 l4 c
比曬機會: ~. e% }+ r) }
等佢出現先理
* V  i! d( _2 |: ~' `
! q. m3 M4 Z% }) x1 N9 ?5 J點知佢唔理其他版主的警告

漫步雲端 发表于 2011-5-31 12:56:45 | 显示全部楼层
比曬機會
6 c( T- [. q: w2 G0 P0 P等佢出現先理
! B( u' F( S- Z3 t1 z2 }+ }! }( i# F: h  |4 {
點知佢唔理其他版主的警告
- A. N: Q9 }$ c5 _iamaboyandog 发表于 2011-5-31 12:55

& d0 \, w0 y, h6 c' m9 i6 T9 B) D) s" B6 F9 `+ E' i

8 o' T( `: q+ u/ E4 `# R    ( @, o  }0 Z* R# \1 X
咁就抵咬啦

1234下一页