[每日闲聊] NM 纳米盘 系咪报废喇???

袁美 发布于2011-2-22 10:01 1534 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
寒假 转逝在即。。。我先发觉原来 我成个 假期 都用唔到 NM纳米盘。。。。唔知距系咪报废咗哩???

已有(20)人评论

袁美 发表于 2011-2-22 10:02:22 | 显示全部楼层
本帖最后由 袁美 于 2011-2-22 10:03 编辑 ; {+ d8 S& B% Z4 Q1 s7 d( A

. C+ I4 A' S8 X  Z囧 到痹。。。。NM纳米盘 系咪出左咩意外啊嘛?????  大家嘅又系咪咁哩???

inber 发表于 2011-2-22 10:07:18 | 显示全部楼层
我一直都唔識用呢個盤
: _( I3 m. U- h- Y; Z- P系唔想用
7 y4 }) a5 a3 Z" Z  E0 v: x真的好慢

袁美 发表于 2011-2-22 10:12:56 | 显示全部楼层
回复 3# iamaboyandog ) W3 x  w/ c1 U# }6 ^1 o
( ^) }) Z) i8 Q" V( n& o
) M0 T2 H# b8 l( }
    距系 郁都唔郁。。。咁先激气!!!!

eegbook 发表于 2011-2-22 10:21:07 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog * p5 a* e9 q/ q6 @8 @1 h
+ _/ a" Y9 o! O# e

% i+ _+ y% H+ R# J; i    距系 郁都唔郁。。。咁先激气!!!!
' d/ |' k% s7 W5 s8 k& P6 V/ Y袁美 发表于 2011-2-22 10:12
5 z' U7 r9 u) o% e
: y5 N1 C  s, y/ u; B# l$ z
( Q% E0 f9 g! w0 @/ \
    就系听嘛,又弱鸡,所以我已经有成年都无彩过呢个东东。

Kiver 发表于 2011-2-22 10:22:34 | 显示全部楼层
囧 到痹。。。。NM纳米盘 系咪出左咩意外啊嘛?????  大家嘅又系咪咁哩???
" m" X  H9 ?6 N" r% C8 m袁美 发表于 2011-2-22 10:02

7 Y0 K- E  v: K& D. j# F$ `- j$ y& |2 a/ J8 w$ P( b
8 ^& w+ ~( |0 d0 L
    应该是OVER左了

熊猫仔 发表于 2011-2-22 10:32:32 | 显示全部楼层
08年暑假经常都用NM,之后都无用过啦

基拉杰特 发表于 2011-2-22 11:17:01 | 显示全部楼层
一直对这个盘没好感,没去用过

eegbook 发表于 2011-2-22 11:21:42 | 显示全部楼层
08年暑假经常都用NM,之后都无用过啦
4 e( k( t1 x/ b# `* @& E熊猫仔 发表于 2011-2-22 10:32
6 u6 V: ~6 R9 i/ f! S$ d0 l1 N( X1 u
- W+ A5 n$ |: F. _- C

/ [! p' }2 b% R  }4 o    R盘我都已经无用,经常性去到99%就下载失败。简直就系浪费时间。

flymonkey 发表于 2011-2-22 11:23:28 | 显示全部楼层
很久很久以前。。。。曾经用过

timaousi 发表于 2011-2-22 11:30:08 | 显示全部楼层
一年前用過系得嘅~之後幾次用居然唔提示更新~我諗彎左拉~

天才不二 发表于 2011-2-22 12:39:45 | 显示全部楼层
纳米盘在我心目中从来都是报废的

12下一页