[每日闲聊] TVB做乜啦???

袁美 发布于2011-5-29 22:42 7135 次浏览 69 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-5-30 15:52:16 | 显示全部楼层
神雕侠侣唔错~不过故事唔系原创; Q$ d# q) h2 H
凹凸不平 发表于 2011-5-30 15:17

& z' ^5 ]2 y( j: p0 f7 i' c# T  h4 Q. E/ v- x

! Q, R2 U8 I5 _2 P/ y, o0 M9 \, k    乜唔系日本整嘅咩?

凹凸不平 发表于 2011-5-30 15:53:26 | 显示全部楼层
回复 25# eegbook . Z4 a/ X2 i1 H* Q) o& \

2 P# A8 R/ b/ _0 S( u1 c  s# L  ^, Z  p8 Y- j  b) y: B8 W2 w
    香港噶~动画版的系香港噶

谁明我心 发表于 2011-5-30 16:01:52 | 显示全部楼层
回复  eegbook
% V, i, E. ~% g( `8 F; O% D5 V. g
8 c+ e7 o, ]; {4 F, m6 d/ U$ h+ C7 {9 {0 X+ w
    香港噶~动画版的系香港噶2 z/ R* p4 z* X2 I/ |" Z. V8 z$ I1 x
凹凸不平 发表于 2011-5-30 15:53

2 \; ^* X4 l/ b  Z& [: q+ T' ~3 o# u; P" z  k, }6 G
6 H$ Q6 L6 X, q
    第一部系同日本合作,后面噶系本土制作

凹凸不平 发表于 2011-5-30 16:03:25 | 显示全部楼层
第一部系同日本合作,后面噶系本土制作
$ x. u) A; P1 F! U3 l5 P谁明我心 发表于 2011-5-30 16:01

6 g" C7 y+ z. `' B1 K# t) ^- H4 t- [2 u: K9 ~
7 V2 t  q1 G2 P! T8 ?" g
    详情不太清楚

qawsed300 发表于 2011-5-30 18:27:47 | 显示全部楼层
回复 10# QQ车
- p1 H/ b( k: v. t" ~1 w5 D5 l# F4 a4 F( P4 ?% q4 @

( ^' H9 x% a0 a$ Z: A    我都系甘啊,好惨啊,我依家TVB睇紧SD高达三国传

asd123456 发表于 2011-5-30 19:22:38 | 显示全部楼层
回复 7# 小c
8 A/ s. q" g) H+ ^5 r% n: y
' r6 S0 t2 P2 Q! C) m* N6 m* _0 z& c! X5 X, L
    自己骚,没机会讲人骚,,。,

asd123456 发表于 2011-5-30 19:23:28 | 显示全部楼层
回复 9# eegbook # l* ^/ q/ L, c$ b2 ~/ m4 k

9 \5 c9 n, a! a2 c  ]4 f4 l- Z9 o: p# m5 {; [
    要铁猫接下去。。

eegbook 发表于 2011-5-30 21:13:42 | 显示全部楼层
回复  eegbook . N: j6 J+ D) f  z

3 Z3 X% K, |; y' u$ [( a% u2 S$ Q- C4 x3 p
     要铁猫接下去。。
/ d. o5 ^# `1 V5 _4 i; L( oasd123456 发表于 2011-5-30 19:23
. x2 Q) }5 F# D+ D+ f- T! Z
0 {! C, b8 ~, Q1 d
3 v4 v/ F$ B' g+ Q3 G" i7 W) i
    咁,我会随时接住嘅。你快扔过黎啦

eegbook 发表于 2011-5-30 21:14:52 | 显示全部楼层
第一部系同日本合作,后面噶系本土制作, n" n, K* s2 a
谁明我心 发表于 2011-5-30 16:01

- r; N( F6 r- L9 t$ d8 {7 {* A! j

1 D& p  z  m3 l# _3 @; V- D( I  B- I    唔怪得啦,还以为日本制作,点解OP会咁差添

hikaruyin 发表于 2011-5-30 21:28:55 | 显示全部楼层
自己上TVB睇節目表啦

kevinchan 发表于 2011-5-31 01:23:32 | 显示全部楼层
乜都冇睇嘞,楼主推荐就差唔多,哈哈

迪格斯 发表于 2011-5-31 01:41:43 | 显示全部楼层
完全無睇,所以無法介紹你有乜好野唔好野。因為我根本唔清楚好定唔好。