[迅雷快传] +115礼包]噬魂师[粤日双语][DVDrip_576P][51集完][12.95G]

天才不二 发布于2011-5-17 14:35 4887 次浏览 65 位用户参与讨论     [复制分享主题]
p1426819 发表于 2011-5-19 07:57:00 | 显示全部楼层
這部我有在電視上看過* v+ D* y6 v! M
: ]6 y$ v; N6 c, k. E+ i
特別是他們魂的共鳴# o; c4 z% P( h$ d2 y; j
6 p2 n  X) D0 r& u+ [' _
還蠻有一番趣味性的高潮* M5 i2 `' j: u7 n: g

2 j5 S& {7 f6 C$ ], ?謝謝您的分享~~~~

zs5502485 发表于 2011-5-19 14:09:57 | 显示全部楼层
回复 1# 天才不二 + ~8 ^  N  f! n6 M" t

# |5 O5 l: ]4 ]  A/ G# h/ z  b5 B1 J: r: O2 T- W
    下载唔到啊

天才不二 发表于 2011-5-19 14:28:22 | 显示全部楼层
回复  天才不二 8 e0 Q- N5 y" S6 I* g

7 n* e: h; E5 C
5 e6 S7 `3 \& r4 ?8 T9 u, b    下载唔到啊
8 g9 y+ m. a3 f, T5 Nzs5502485 发表于 2011-5-19 14:09

6 O1 s# z$ n, y0 p8 F. T3 z& ?, S& S9 e0 o9 l% x
2 X) Q7 P. m& I
连接都无问题,你自己网络下唔到115就无野好讲,米误导其他人

xuqirong1 发表于 2011-5-19 14:51:19 | 显示全部楼层
哈哈,我不支持,谁支持啊,多谢楼主

by.iceb 发表于 2011-5-22 02:24:41 | 显示全部楼层
不二高产了..

qlcforever 发表于 2011-5-22 14:42:18 | 显示全部楼层
拿走先,dvd都好啊,睇完先算

king8360 发表于 2011-5-22 14:50:02 | 显示全部楼层
楼主太厉害了,严重支持一下!谢谢楼主

chanwm123 发表于 2011-5-22 15:08:53 | 显示全部楼层
點解用EvilKo既字幕,唔用埋拒既音頻既?

qlcforever 发表于 2011-5-23 18:03:16 | 显示全部楼层
回复 1# 天才不二 + J& s6 n5 h. E1 z+ }3 A7 c1 E- n9 p
# }7 I4 d7 a3 C2 V7 x

! q5 p; l. o& }, S    我想问我睇唔到tvb个字幕系衰边泛?要点整?

天才不二 发表于 2011-5-23 19:48:14 | 显示全部楼层
回复  天才不二 7 c$ g+ @+ T. A9 Z: M. @

u3 K- e. ]( C; w1 K8 K# m5 N; k& {# R
    我想问我睇唔到tvb个字幕系衰边泛?要点整?
9 D* n) J" o  w! y' h3 ]  Lqlcforever 发表于 2011-5-23 18:03
2 O2 b/ Y/ h8 s8 z

) R9 U  l2 B: @) p; ?* Z衰播放器,用完美解码最新版肯定无问题(我就系用哩个),其他播放器唔敢包

天才不二 发表于 2011-5-23 19:56:19 | 显示全部楼层
點解用EvilKo既字幕,唔用埋拒既音頻既?
0 J7 Y. ?7 w* f4 _, F  `; ~" gchanwm123 发表于 2011-5-22 15:08

/ q# O! [5 g/ z! {7 _& F; a. `0 S
5 |# S/ l7 G0 R; c0 Y/ u# p. K
4 @4 D4 h+ q" ?$ B1 v$ r: @. D因为咁多录影人中只有EvilKo有放TVB外挂字幕,不过EvilKo更新唔够on9及时,我集集都系调完音频再慢慢等字幕下载

梦之星际 发表于 2011-5-23 20:01:40 | 显示全部楼层
衰播放器,用完美解码最新版肯定无问题(我就系用哩个),其他播放器唔敢包+ {2 ]% ~( M, i# K/ X. p
天才不二 发表于 2011-5-23 19:48

# @% @/ i( e1 f% i- Y: I; N# A/ B. e- r- ~
楼主,我估你无改过custom color吧,EvilKo的字幕一向都打开左呢个参数,打开了再内挂,就部分播放器看不到了(目前知mpc,pot,暴风,装解码的wmp都睇唔到),关左距就物播放器都睇到的了