[迅雷快传] +115礼包]噬魂师[粤日双语][DVDrip_576P][51集完][12.95G]

天才不二 发布于2011-5-17 14:35 4888 次浏览 65 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2011-5-17 17:01:47 | 显示全部楼层
我等BD..哈哈!!驱魔少年有冇粤语啊??

漫步雲端 发表于 2011-5-17 17:02:09 | 显示全部楼层
系人地張帖道幫自己宣傳
5 {7 d  A& b! O" d; Eiamaboyandog 发表于 2011-5-17 16:53
6 Z- Z0 [, S# f5 h" ?& K
! T! r1 {/ j! S% @! Z0 S. z
5 v8 X/ j0 @4 s! Z$ v5 Q
    * m, o: q# S9 |' O0 `# Q  [* y
人地不二都未出聲,你咁基動做咩?

inber 发表于 2011-5-17 17:08:34 | 显示全部楼层
我等BD..哈哈!!驱魔少年有冇粤语啊??; B2 p1 B6 m" y# ]4 s% y; U; `
lovepx 发表于 2011-5-17 17:01

$ k) J: B2 Z8 t# C4 O3 y" f) B+ }: M  K' B0 `- X  p
! M7 [  `/ `2 B1 H
有粵語嘅咩 ' a7 X0 A9 ?; ?
未聽過的1 R' P5 F! E, S4 h9 u5 }7 ?
0 H4 x9 {$ h2 [) r
睇黎我呢D卒仔好多野都唔知6 ?, L! g# v4 v+ {
0 f( q8 Y, A3 Y- X
/ a8 z; n2 \) r" t
漫步蝦我 % K4 w: K3 Y; G& V$ Y& Q) K2 Z
我唔回佢了

timaousi 发表于 2011-5-17 17:16:55 | 显示全部楼层
有粵語嘅咩
5 A/ J# ^9 X5 m- [未聽過的' D% {. d( _& |1 j; m
0 N/ p% K( M3 a4 x  U: g8 q+ T
睇黎我呢D卒仔好多野都唔知
* I2 Y! k8 b* F& r/ i$ t/ n) v2 `. b- ?: }; ^! e

; e$ e) \( p! \* S: ]9 V& k+ F, ~1 p漫步蝦我
$ t  f) {" I* }0 i+ b, c5 ~' b我唔回佢了1 o( x$ j- T7 _6 V* J- R. c8 b
iamaboyandog 发表于 2011-5-17 17:08

3 x' Q2 J8 J) O' y$ j0 [. p5 ?# r; V5 |' |% @8 a
! U" F! C# s4 u7 G- C  j
    支持~不過都系等BD~
' u7 H) |/ W" ?- {
7 P5 A9 q4 z7 U  t    水王I成日話自己系卒仔~

eegbook 发表于 2011-5-17 17:18:19 | 显示全部楼层
不二兄又来新作,支持。

chrisrex 发表于 2011-5-17 17:20:23 | 显示全部楼层
好彩仲係首页,支持天才兄

kast 发表于 2011-5-17 17:31:43 | 显示全部楼层
支持下先!图系睇唔到!

无双MR 发表于 2011-5-17 17:43:25 | 显示全部楼层
51集不算多,先收藏着,有时间再看吧.

无双MR 发表于 2011-5-17 17:45:15 | 显示全部楼层
51集不算多,先收藏着,有时间再看吧.

评分

iamaboyandog -5 重复发帖

inber 发表于 2011-5-17 17:59:25 | 显示全部楼层
51集不算多,先收藏着,有时间再看吧.. p# _& C5 l2 K; D% O4 _
无双MR 发表于 2011-5-17 17:45

% N5 z. h! Z# D8 }* t' U+ K  \& E( `- e
- r8 U) M" h, o: W6 W. F: X
重帖
0 C! ^; \2 J1 O& S$ `5 E4 A你搞惦定我搞惦

天才不二 发表于 2011-5-17 18:21:44 | 显示全部楼层
回复 2# kevinchan
8 ?9 a, j3 o5 E: S  H3 }3 V0 l( z- V+ E$ S6 u7 a  U

. l, j/ L' `% L3 Q9 q7 w4 T BD出晒再搞

Batcat 发表于 2011-5-17 18:41:57 | 显示全部楼层
我都系一樣等下bd版先,! [4 I; C( e9 e  L7 Y# J
吐槽一下:個結局太坑人了!!!