跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [轉載+繼續衝刺][羅密歐的天空 Romeo][DVDrip][外掛音軌][01-33話][全集完]

mcnynbajay 发布于2011-4-27 20:57 5642 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-4-28 12:41:13 | 显示全部楼层
打扫烟囱的细路和妮基塔在小说中有交代的,不过没有中文译本暂时无法知晓了!" i; ~& ~  M0 m/ Q  r! a. c

/ l5 p' d0 \: v- y2 g8 F2 \! v' m
这里有日文小说的介绍$ A0 ?' v. ^  k1 l& n
happyh2h 发表于 2011-4-28 12:32

( ?& B2 @$ n* e+ o5 r9 X: l, d# j9 @
%>_<%~~只得男主角的結局知曉的~~其它乜鬼都無交代~~好大抽象力了~~' V& F, G) F& p

* A7 W/ t0 I- V" k% x( t$ T% E$ w4 d系呢,你附送的《南瓜酒》?做乜貼埋哩個片源俾我嘅?有粵語嘅咩?我睇怕無可能了,有字幕?你做字幕? ~~幾搞笑,但幾多H情節!

inber 发表于 2011-4-28 13:50:34 | 显示全部楼层
( b  a# D$ t6 Z" |: x+ C
你又學埋文學基個句口頭禪“意志力”我而家合緊嘅老物有 飛天少女豬事丁,銀河戰警,馭龍 ...
7 q) Y/ h4 z& I7 U2 g漫步雲端 发表于 2011-4-27 22:36

" w( z3 \" \( Z, Z$ D. o& f% k0 R, k4 U% o+ s
1 W# N/ j! s7 V7 I. ^
銀河戰警,你唔系合過嘅咩2 d, [& m1 f7 b7 D$ r1 h" A7 z
dvdrip的5 [) j. v5 b) s5 f
而家合bdrip的?
1 n) A! D5 l; x2 r. d
7 h7 r, V+ N/ \7 s; ~$ t4 B己知道原因

LAIKAHEI 发表于 2011-4-28 14:01:11 | 显示全部楼层
睇过一集~~感觉不错~~加上有字幕的就太好了

漫步雲端 发表于 2011-4-28 15:43:56 | 显示全部楼层
銀河戰警,你唔系合過嘅咩
0 ]5 V" }9 J5 E* J: _$ bdvdrip的, H% [' z! o0 p3 F
而家合bdrip的?
" L  f, c7 U+ s" c- t: F& P( s
: r! d# T# E: g5 R8 W, J: f2 @己知道原因2 _0 G; \, L- P$ K. v! G8 m
iamaboyandog 发表于 2011-4-28 13:50
2 R6 ~) x( ?; E3 F
8 c. Q. T8 b/ J9 I, {- v

' K4 t+ \  H- J" l我以前用錄影版合過 今次用靚音頻合過多一次,片源當然系bdrip啦

最爱粤语 发表于 2011-4-28 17:13:12 | 显示全部楼层
有系  世界名作啊  ,好啊,一直想稳翻成套的,宜家 再收藏  多一套先

happyh2h 发表于 2011-4-28 21:16:42 | 显示全部楼层
%>_
9 t' \1 }+ z6 C" l5 V+ n: A2 w: lmcnynbajay 发表于 2011-4-28 12:41
, i% \2 t9 S3 e: M

, @3 z& L& ?. V! C+ `
( y+ }& E/ ^1 ^2 V2 f  ?    南瓜酒啊,只是昨天上传第18话粤语音轨的时候发现之前传左有无共享,所以贴出来而已,无乜其他意思!百度话,南瓜酒以前ATV播过的,不过我就无印象啦!

marcofeng 发表于 2011-4-29 13:30:10 | 显示全部楼层
南瓜酒啊,只是昨天上传第18话粤语音轨的时候发现之前传左有无共享,所以贴出来而已,无乜其他意 ...
! {  d8 @, T; ~7 i5 M9 Yhappyh2h 发表于 2011-4-28 21:16

) H/ T  Q$ Z$ M* q
8 e3 w, ?) p8 p; n0 c& v# }  \
南瓜酒,系当年亚视下午6点半播放,佢系橙路结局后紧接住播出咖动画。唔记得系唔系梁翠茵主唱op,首歌拍得住原版日文op。真难得你有呢套动画,多谢上传。

happyh2h 发表于 2011-4-29 22:01:57 | 显示全部楼层
南瓜酒,系当年亚视下午6点半播放,佢系橙路结局后紧接住播出咖动画。唔记得系唔系梁翠茵主唱op,首歌 ...3 z0 t' j- P# U! K
marcofeng 发表于 2011-4-29 13:30
& h/ @$ v$ y% g5 I( j' w

[' l/ ]! ~; a# h
7 E" T* y5 z/ t% p  ]' i2 ^# o
1 S! n. c* l7 ?, h7 z   我应该无睇过啦,以前细细个对ATV 有点偏见,极少会睇ATV的节目!4 ]+ l. e- P, _0 g
你仲记唔记得  梁翠茵主唱 的主题曲叫乜名?!

bill203 发表于 2011-4-30 00:06:48 | 显示全部楼层
实在太经典啦,多谢楼主分享

asd123456 发表于 2011-4-30 12:14:40 | 显示全部楼层
dotmu   分太少,要系依度罗资源了.

cancomcom 发表于 2011-5-1 17:26:20 | 显示全部楼层
小時候很愛看!!!

maplep 发表于 2011-5-1 20:16:38 | 显示全部楼层
人气好高,好多人买