[动漫歌曲] 原创 怀旧粤语动画歌曲MV(第二辑)

czxzero 发布于2011-4-25 11:25 2002 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
% m3 L& `5 v" b# W# V
# S* F5 |! t1 e' r+ M第二辑制作完成。
9 g; a2 Y3 Q/ `

评分

kevinchan + 3 + 62 原创内容

已有(16)人评论

凹凸不平 发表于 2011-4-25 11:39:37 | 显示全部楼层
{:4_316:}足球小将旧版本,之前好似未听过

noriko 发表于 2011-4-25 11:55:35 | 显示全部楼层
有边d动画呢 睇睇先!

kevinchan 发表于 2011-4-25 13:55:00 | 显示全部楼层
楼主原创,厉害,继续加油

mcnynbajay 发表于 2011-4-25 18:51:07 | 显示全部楼层
辛苦曬了~~整得唔錯的~~
& b- r! n+ Z& h: l# Y
1 u: @$ m, s) [) {7 B8 u: @據葛影所講,婚紗小天使的原唱者系姚琇龄
7 X5 G7 P/ ?+ f0 m+ A4 Z$ v$ p) z8 U# e4 q, R" Z4 ?
還有,我覺得你用靜態式動畫的相冊模式有D OUT了~~滿足唔到某 ACG迷咯!* P( y3 J# j6 q  m* G) p; E
$ n* ]! n# l* r! |0 C
都系比較熱棒果D,引用大量的視頻數據的整成的MAD,較為歡迎的~~難度相當高!有機會整翻個了!

czxzero 发表于 2011-4-25 18:55:03 | 显示全部楼层
辛苦曬了~~整得唔錯的~~' A0 O1 S# @: p5 F! w$ J* C

# V5 Y' u, |) B' P9 _; f4 h據葛影所講,婚紗小天使的原唱者系姚琇龄& r: r' \. |" z4 X

% p" b* u. s. c還有,我覺得你用靜態式動畫的相冊 .... y, S7 k5 K: }! I: s' Z% p5 F
mcnynbajay 发表于 2011-4-25 18:51
, H! M  ~: ^/ D& X7 O/ k) g4 I

7 [) D$ \0 ^) U% ]; ]6 t8 g' K9 n2 U* n- }, `* [7 M
    冇你甘好技术啊,我新手来的。

hjdeng 发表于 2011-4-25 20:25:58 | 显示全部楼层
哇,好清渥

vskenying 发表于 2011-4-25 21:22:19 | 显示全部楼层
喜歡懷舊,頂下先,多謝!!!!

heihu 发表于 2011-4-25 22:05:19 | 显示全部楼层
有冇「機甲創世紀,超時空世紀,小忌廉」嘅歌?

czxzero 发表于 2011-4-25 22:33:28 | 显示全部楼层
有冇「機甲創世紀,超時空世紀,小忌廉」嘅歌?
7 J6 p+ L) [3 q( k5 S; W- u  nheihu 发表于 2011-4-25 22:05

9 @" l# D% ?3 W5 D4 O$ r" u* S7 X1 ^; v$ ~) x
6 i# s# r: m9 @8 L% u2 c
    小忌廉第一辑里有,其他两个就冇。

heihu 发表于 2011-4-25 22:54:02 | 显示全部楼层
小忌廉第一辑里有,其他两个就冇。
7 ]% Z$ V4 o% Oczxzero 发表于 2011-4-25 22:33
! T1 ^7 B! K+ T9 X
- Y9 r7 I; k) r3 p2 t5 z

6 Z' g" `8 j8 W/ R0 m    其實嗰三個動畫連續集我都有齊,就偏偏冇佢哋嘅廣東版本。請問響呢度有得下載冇?

czxzero 发表于 2011-4-26 00:22:15 | 显示全部楼层
其實嗰三個動畫連續集我都有齊,就偏偏冇佢哋嘅廣東版本。請問響呢度有得下載冇?; |4 k0 E6 Q" x* c; V
heihu 发表于 2011-4-25 22:54
" T: T3 k1 K6 z- J* k. E/ W  S

4 \  H, F1 I$ `! _! @
8 h! l" B# B5 D) i0 S& G* a    唔清楚,你搜索下。

12下一页