跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [繼續計劃][GAOGAIGAR_FINAL 勇者王終極任務][DVDrip][校正音軌][01-08集][全集完~]

mcnynbajay 发布于2011-4-13 23:56 5173 次浏览 62 位用户参与讨论     [复制分享主题]
bill203 发表于 2011-4-16 20:00:32 | 显示全部楼层
OVA有埋粤语版实在太好啦,多谢分享

袭影如形 发表于 2011-4-16 20:29:59 | 显示全部楼层
谢谢LZ分享~~~~~~希望是高清晰版

zhongzich 发表于 2011-4-17 08:02:56 | 显示全部楼层
2蚊都要买 照杀

Batcat 发表于 2011-4-17 11:41:27 | 显示全部楼层
可以收了!!近期先做住伸手党先!!

chrisrex 发表于 2011-4-17 13:17:37 | 显示全部楼层
第一集下载不能,证实了........

zhongzich 发表于 2011-4-17 14:12:16 | 显示全部楼层
这蛋疼 居然要200分先可以下载到d音軌

袭影如形 发表于 2011-4-17 18:30:49 | 显示全部楼层
LZ第3话无法下载~~~~~~

inber 发表于 2011-4-18 09:49:59 | 显示全部楼层
/ g9 B8 O9 s0 C
我多數覺得會好唔夾的~~我覺得~~港版同日版有偏差!. M, W/ B' C7 A9 {. w8 _0 G# c
    " g2 C$ ~  h( T, |

4 w$ f$ s" h6 D- D; B 每個人的校正處理,都有 ...( `& \" \) `' J4 F; f# s. F
mcnynbajay 发表于 2011-4-14 10:27

, b* }5 _$ O& v# [* T! D- `( ]0 C1 G  P+ \# e+ y
. Q. v; Q  I, `0 ^
己經証實同超三轉帖的為同一資源
( d; ]0 z+ t4 S所以無必要分流片源了5 O2 x/ z+ g. h' K
(當中第一,二集的檔名少左幾隻字手動改返,但應該都是一樣的)
5 C* i  R6 A/ ]$ weg.[POPGO][FREEWIND][The_King_of_Braves_GAOGAIGAR][DVDRIP][WMV9_AC3][01].avi
0 I' {4 g, G! q: `* I9 l! h* E9 s2 N& ~9 {4 \/ r. l4 f$ K9 U) S5 Y

# k9 L/ a+ |/ E' V$ U6 { 未命名.jpg

hecatcat 发表于 2011-4-19 11:32:18 | 显示全部楼层
收藏先,等有空间先down

梦之星际 发表于 2011-4-20 20:37:04 | 显示全部楼层
唔知楼主中有无留住原来的tvb粤语音频(未校正个的)或者原来的录影版

mcnynbajay 发表于 2011-4-20 20:41:06 | 显示全部楼层
唔知楼主中有无留住原来的tvb粤语音频(未校正个的)或者原来的录影版
. Y- a6 u$ ]! E! @8 G4 G梦之星际 发表于 2011-4-20 20:37
# R. G* @- ?: a5 w1 W$ G, _- z

/ E! l4 h% T. N3 }
2 T* g7 q( y) Y   問來做乜?TVB原音軌,應該無刪了~~但就唔知擺了邊~~/ n; u+ O. x7 T- \  u" _
; m- @  j; a. O) V
錄影版,向小冰同H大叔摞了~~我無……

梦之星际 发表于 2011-4-20 20:50:35 | 显示全部楼层
問來做乜?TVB原音軌,應該無刪了~~但就唔知擺了邊~~2 O$ S; Z: p) t
# B% m) I3 N3 O: R% `8 H
錄影版,向小冰同H大叔摞了~~我無……2 {6 Y9 x9 v/ J3 _: T2 w$ z6 P
mcnynbajay 发表于 2011-4-20 20:41

( C1 B: {- ~+ ]; p; i. ^; Z3 p/ z/ {: O" G& y3 F5 [, B  `& a( `1 M
想试试校正呢的旧片,好似系变速的喔,睇下点变速法3 d( I, V1 h5 y/ K" |6 P! [1 O

$ f2 _2 |/ S% H3 a哦,你稳稳摆系边?稳到唔想稳就算了,我试试稳距地两个罗睇睇得无