跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [繼續計劃][GAOGAIGAR_FINAL 勇者王終極任務][DVDrip][校正音軌][01-08集][全集完~]

mcnynbajay 发布于2011-4-13 23:56 5171 次浏览 62 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-4-14 11:39:19 | 显示全部楼层
我宜家比心机甘下紧黄金勇者个x264片源。。。睇下你个音轨岩5岩使先。。。。。调下喇 感觉就只有独 ...; b3 q" X# e% v2 }! B
ConvoyChan 发表于 2011-4-14 11:24

4 Q' I- s; `' G  u! K1 D8 p; R! a  r
X264編碼的黃金勇者,小懵早就人私人幫我分流了~~
0 G; ^; z% s" g. z: g4 d: c8 Z9 y" [9 B6 U
話明系首次合成作品了~~絕對好有瑕疵的~~絕對偏差0.5秒都有的~~因為發現首次合成校正方面好唔準確的~~系睇口型為主~~而家以BGM+口型為主的!
2 g8 u% H' Q( m$ X* l3 C5 h
& G4 d0 ?% o% A! h% n咁其實,集集的廣告過渡?無重複的?TVB梗會CUT了重複的畫面的~~~

ConvoyChan 发表于 2011-4-14 12:07:26 | 显示全部楼层
X264編碼的黃金勇者,小懵早就人私人幫我分流了~~7 T" G7 N9 x5 x7 q- N9 N9 _7 a! Z

( k0 h& I3 |" }7 k話明系首次合成作品了~~絕對好有瑕疵的~~ ...
7 M/ t3 b) L/ |6 vmcnynbajay 发表于 2011-4-14 11:39 AM

1 w; _' C3 t; P& S/ l1 p" S' g+ F3 `" s7 ]' T- N) h. \

/ ]  O; D3 O; ~' H0 d+ c3 l   原来你都有了 甘你个音频岩用吗 仲有就系你个x264版有冇hash文件啊 既系sfv md5 或者种子之类咧。。。。。难道你的处女座就系黄金勇者? 冇听你提过波 连张贴都冇写
5 Y# G* t8 V, c" D3 q2 j4wd brother既话 我印象中貌似只有第一集有重复片段

gm0100 发表于 2011-4-14 12:16:46 | 显示全部楼层
楼主厉害加油哦

mcnynbajay 发表于 2011-4-14 12:41:16 | 显示全部楼层
8 O5 F+ W) s+ ^5 G
原来你都有了 甘你个音频岩用吗 仲有就系你个x264版有冇hash文件啊 既系sfv md5 或者种子之类咧。 ...
/ n' s! C6 R% J" [3 }$ j( u3 ]ConvoyChan 发表于 2011-4-14 12:07

; W. |7 D3 e" z0 I( U. C( v4 R+ e% }. }4 Q4 ]0 ?1 T/ ]4 D
聽你咁講你唔系BT下載或PT了?音軌我未試過的~~我果陣,一DOWN完片源就過左刻錄盤~~無位同時間來試~~$ o  s) b* a" y* ]  b: n8 h
1 c9 b2 g! _1 j) W
我有寫明的“首次"?唔通後來刪了?$ r$ b# F# x# [: f
6 Q# @; h) m2 O) G6 G6 P' [
第一次見到片源應該系某FTP的~~來源講真,真的唔知~~可能系nyaa的~~或PD的~~
5 p$ q  K. h2 }; Z+ V* Q& ~1 i
1 G, w. h  K7 ~. Fhash我就無了~~不過多數分流者都貼埋SFV的校驗碼的~~
3 ]; r+ f! n/ Y8 @5 m5 t! S/ L7 n# D' I1 s
哦哦~~又咁啱睇了第一集就頭痛了~~無睇落去的~~

kental 发表于 2011-4-14 12:49:11 | 显示全部楼层
后面的都缺乏信仰了

ConvoyChan 发表于 2011-4-14 12:54:59 | 显示全部楼层
本帖最后由 ConvoyChan 于 2011-4-14 12:59 编辑 7 t8 C( {2 |* f& K  @
聽你咁講你唔系BT下載或PT了?音軌我未試過的~~我果陣,一DOWN完片源就過左刻錄盤~~無位同時間來 ...1 S, n% R" I" H8 V
mcnynbajay 发表于 2011-4-14 12:41 PM

; |7 t5 r& a8 D& T8 p( c
4 u+ P/ G1 z% |# o+ B9 z. G
% V7 u1 z2 l& E9 o  ^   我系mu下的 超三转个130g合集呢 我都5觉得你有写首次。。。。另外今次既分流意外的乜效验码都冇。。。。。

wulove 发表于 2011-4-14 13:57:48 | 显示全部楼层
收下音頻......

guanriru123 发表于 2011-4-14 15:50:09 | 显示全部楼层
要200积分啊

guyoushi 发表于 2011-4-14 17:07:56 | 显示全部楼层
感谢楼主分享,支持啊...

hikaruyin 发表于 2011-4-14 22:15:04 | 显示全部楼层
收埋呢套先!THX~_~

hikaruyin 发表于 2011-4-14 22:17:01 | 显示全部楼层
要200积分啊
9 F6 Y9 R* a9 {* o& ^2 \guanriru123 发表于 2011-4-14 15:50

* F2 g) L* q- |! \* @$ p% G! j; i$ f那你就要加油了!

blue2018 发表于 2011-4-15 00:33:14 | 显示全部楼层
现在再下剑勇传说,改天再收藏此作品