[每日闲聊] 今天发现电脑有个这么穿越的文件

zjt 发布于2011-3-19 12:57 2440 次浏览 38 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(38)人评论

eegbook 发表于 2011-3-19 12:59:33 | 显示全部楼层
哇!!!唔通系未来嘅人发比你嘅?!

Ling1988 发表于 2011-3-19 13:08:56 | 显示全部楼层
樓主您甘強啊!睇韓文?

eegbook 发表于 2011-3-19 13:13:38 | 显示全部楼层
樓主您甘強啊!睇韓文?$ }- t5 Q( X/ W7 p4 H3 Z4 N
Ling1988 发表于 2011-3-19 13:08

# `; `& f0 \/ m& K+ M( M, b0 `8 g, M7 d5 u
8 B2 X" j# w3 {3 f% k
    你又几快手啵~~~我刚刚吃过饭~你呢?

基拉杰特 发表于 2011-3-19 13:21:51 | 显示全部楼层
快点说是不是来自未来的信息

エツクス 发表于 2011-3-19 13:29:42 | 显示全部楼层
真係无有见过啲咁嘅情况呢
7 [3 w" \4 _" k* m8 Z5 o我只有试过中毒,一下间啲文件全部唔见晒,连想收藏嘅都一瞬间无晒。而且係上个星期嘅事来添

dears 发表于 2011-3-19 13:31:24 | 显示全部楼层
中国就系人多,特别系闲人. . . . . .

chrisrex 发表于 2011-3-19 13:35:03 | 显示全部楼层
Y9D0MM(ERU3`RO9[RIW%8_N.jpg 原来系我发畀你嘅5 i" ?- |& P6 W5 u, M& J  ]

eegbook 发表于 2011-3-19 13:43:34 | 显示全部楼层
原来系我发畀你嘅( `( V& H! m7 G3 x
chrisrex 发表于 2011-3-19 13:35
& _# g9 A( l3 a: \" V( Z
% v( x; m$ k. B  }( C

# u( R6 {: q$ {: b4 _8 z) ^9 b    乜原来你就系果位,“未来战士”吖?

chrisrex 发表于 2011-3-19 13:46:40 | 显示全部楼层
乜原来你就系果位,“未来战士”吖?
, E; \$ c& Z3 M7 f; }eegbook 发表于 2011/3/19 01:43 PM

% ~& ^# \! k4 R2 H+ P8 ^1 n
- x/ x) \1 K" B9 U7 ~; C9 U# B7 v6 ^9 `) h6 h
    嗯,杜拉格斯借我时光机了 IB78}5{C0%WYPOW6)NXFZ81.jpg

yqt 发表于 2011-3-19 13:46:56 | 显示全部楼层
应该系你down呢个文件之前个文件嘅修改时间就系咁噶啦ww

eegbook 发表于 2011-3-19 13:49:36 | 显示全部楼层
嗯,杜拉格斯借我时光机了5 @. J* C- L9 D' S
chrisrex 发表于 2011-3-19 13:46

& q* q3 u) J% q* H. _. M6 u3 ]' K2 c) s8 q, @; g

7 N- g. ]; l8 L& F6 q, H    果然系超三,果然够“梗‘~~

1234下一页