[其它更多] 大家想要电影资源同卡通资源啊?

HKM@MYC 发布于2011-3-19 00:50 7402 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(73)人评论

vskenying 发表于 2011-3-19 00:57:35 | 显示全部楼层
童夢TV版,任何版本都要,當然越清晰或粵語越好啦.

hiimayay1 发表于 2011-3-19 01:05:46 | 显示全部楼层
变形金刚84版粤语

迪格斯 发表于 2011-3-19 01:20:25 | 显示全部楼层
你班友仔,一离就问人要绝版野,真系唔客气。。。。。不过如果有我都唔驱嘅。。。。

by.iceb 发表于 2011-3-19 01:31:29 | 显示全部楼层
绝版嘢我就唔求了..
/ \9 d3 [2 Q$ p9 ?0 `; O  x$ o, A) u( I& _% r6 ^
求抵死泰山dvdrip 粤日双语

chrisrex 发表于 2011-3-19 01:31:37 | 显示全部楼层
不如整个list嚟睇睇,等人慢慢拣

HKM@MYC 发表于 2011-3-19 01:36:10 | 显示全部楼层
回复 7# by.iceb 2 r6 T' f; J# [3 O& }% z! e8 E

6 {+ V* j9 H/ g# g* ]7 T% I7 E2 w7 {) w7 ~
    低死泰山,唔系好清涡,我要过多个礼拜上去,去买只清晰版

HKM@MYC 发表于 2011-3-19 01:36:50 | 显示全部楼层
回复 8# chrisrex
$ s- F3 r$ ~, C2 e5 F! I- }
; P8 T0 w4 J* _: X5 @% a3 U" x! \. D$ d  Y3 A
    大佬你讲中文OK无啊?

chrisrex 发表于 2011-3-19 01:42:36 | 显示全部楼层
回复 10# HKM@MYC 2 l' A0 ?; {) X% ~5 `) t6 [1 \

W5 u7 G! b. J' c. m8 [) m/ L
3 k3 ?* j: O5 L( b$ n   将你手头上有嘅dvd整个列表出嚟,等人慢慢拣

HKM@MYC 发表于 2011-3-19 02:11:18 | 显示全部楼层
回复 11# chrisrex " O& q9 _/ r  h( ?3 `) e" C, P

I$ {. z' f( T  i7 v. ?5 k
3 {) x4 a0 @& Y) ^9 Z7 _. H    你建议都唔错,不过我甘做,就系睇下边D人想要既片,距地揾唔到,我得闲顺边去揾下

LAIKAHEI 发表于 2011-3-19 03:46:35 | 显示全部楼层
勇者傳說....古怪獵人....疾風境界
" ?8 L) @! p3 w/ N超時空金牌小女將....超魔神英雄傳
: ?' _% u' D" J& V$ h1 _" j: C1 A反斗神劍...全部都想要...係tvb粵語就得

vskenying 发表于 2011-3-19 07:44:22 | 显示全部楼层
回复  chrisrex
3 \) M. P% p7 [4 R. `  Z# B3 \$ c# Q7 W: k* p
! Q4 y. b. i/ d% X7 N
    你建议都唔错,不过我甘做,就系睇下边D人想要既片,距地揾唔到,我得闲顺边去揾 ...2 a% u( r7 |9 L# j
HKM@MYC 发表于 2011-3-19 02:11

- Y* l- [2 O9 F; W0 m! e, V# y7 u- ^+ Q2 ^. \) o

4 K/ p* @' E  G- [& a/ {5 v# m    去便度揾啊?我都想知道便度有稀有資源揾.