[其它更多] 大家想要电影资源同卡通资源啊?

HKM@MYC 发布于2011-3-19 00:50 7407 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]
vskenying 发表于 2011-3-19 07:45:53 | 显示全部楼层
& s# i, @7 y. V5 o# _
你班友仔,一离就问人要绝版野,真系唔客气。。。。。不过如果有我都唔驱嘅。。。。
% D4 {" ]# ]8 x9 f: u# e% x迪格斯 发表于 2011-3-19 01:20
* }2 M9 o8 n" v
. Q. G% m0 O' s: p" f3 }) K" `

q' y4 w" U& y. d/ e  Y6 R8 `) X    如果唔繫甘稀有就唔駛勞煩人地啦.

vskenying 发表于 2011-3-19 07:48:03 | 显示全部楼层
還有吳大為拍的真人版電影<男兒當入樽>.

エツクス 发表于 2011-3-19 08:31:58 | 显示全部楼层
要超时空工要塞7,TVB配音嘅

基拉杰特 发表于 2011-3-19 10:05:37 | 显示全部楼层
梦幻战队! 还有就是,改了标签,社区发布很有问题

梦之星际 发表于 2011-3-19 10:30:34 | 显示全部楼层
个个都来求,我都问下楼主有无超时空少年的TVB粤语版

基拉杰特 发表于 2011-3-19 11:15:45 | 显示全部楼层
我是来看有没改子标题,顺便问楼主的DVD有没楼上的问的资源!列张表出来更好

最爱粤语 发表于 2011-3-19 11:27:26 | 显示全部楼层
如果有街头霸王DVD那更好啊

asd123456 发表于 2011-3-19 11:28:02 | 显示全部楼层
我要加旋,101-150  加唱K小鱼仙1 40集TVB 有字幕的,就系甘多~!!>.
. t# ~& n, D& m
- A6 I6 k  I, o$ ?; o  你有可以比我.

by.iceb 发表于 2011-3-19 11:29:17 | 显示全部楼层
回复  by.iceb
; q  t! t9 A" P$ ^( X6 X* g# x( ]% q, }6 O

, ?. m1 z$ S3 o    低死泰山,唔系好清涡,我要过多个礼拜上去,去买只清晰版, h; z8 ]; g% `8 x( b9 @. |
HKM@MYC 发表于 2011-3-19 01:36

9 v. {6 y) g, ^2 M* @0 e
) P( A, z' j9 @6 N+ J. E
. }% G! j2 d+ q9 s$ v    上去?唔知你去边买

mcnynbajay 发表于 2011-3-19 11:40:53 | 显示全部楼层
4 ~% M0 x3 q3 |, E0 G: B
個個都求埋D無乜可能的……但哩個世上絕對有人有(某某人),死攬住唔放……8 o1 e3 t8 p4 `- |% f4 N+ o
6 e6 d1 F; N$ n
不如大家集體去HK,之後集體摞支機關槍打劫TVB片房仲實際了……不過傻先會咁做(正確最好搵錢搭路梗實際了)

HKM@MYC 发表于 2011-3-19 12:52:21 | 显示全部楼层
回复 20# asd123456 7 q+ u+ i7 t  M5 x

% Y' _6 ^8 z, [( R" D" l% M$ G
$ l5 t* W0 b% x9 W! K. E  C    系咪小神童加旋啊?

huang 发表于 2011-3-19 13:10:31 | 显示全部楼层
摆街的东西完全无视,
; _% c$ {4 o; X$ Q6 B" q9 [只对博物馆里面的东西有爱,! A% k9 Y, q8 O/ ?! M  J: `
鱼既不是馆长也不是收藏家,
+ B  ]5 C, P# b# {鸟说了也没用