[其它更多] 大家想要电影资源同卡通资源啊?

HKM@MYC 发布于2011-3-19 00:50 7403 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]
yqt 发表于 2011-3-19 13:18:05 | 显示全部楼层
同求出list俾人地慢慢拣www

基拉杰特 发表于 2011-3-19 13:20:52 | 显示全部楼层
個個都求埋D無乜可能的……但哩個世上絕對有人有(某某人),死攬住唔放……- F; L  Z- g7 u$ U
+ M1 E) Z# S. u6 Q, }: g& D: o) |/ k& [
不如大家集體 ...
7 D# v) G! A+ K" C7 zmcnynbajay 发表于 2011-3-19 11:40

' C: j6 p! r) N
) z; ~& J/ ?; [; M! c; ^' N8 |
, x6 ^2 P6 a/ z% r9 C    有钱一早去片房啦!

eegbook 发表于 2011-3-19 13:25:11 | 显示全部楼层
楼主楼主~~我想要至尊勇者,粤语,有无办法?

eegbook 发表于 2011-3-19 13:26:56 | 显示全部楼层
个个都来求,我都问下楼主有无超时空少年的TVB粤语版
; X5 P' u& X) [# Z- U梦之星际 发表于 2011-3-19 10:30

* O' I# W4 U! z( ?$ B% ^' c6 L* P+ h2 n
/ A* D$ O: ~1 V  q- Z
    呢套野正吖,当年我都无睇到个结局。

梦之星际 发表于 2011-3-19 13:31:55 | 显示全部楼层
呢套野正吖,当年我都无睇到个结局。$ U+ @7 z$ m- O0 I( T
eegbook 发表于 2011-3-19 13:26

# B4 t4 f, Z( ~, }: F. e2 W" O" [: X# P
! a) d+ d# C+ G* H' y
    系啊,当年没办法 要返学,睇悟到了,记得都系断断续续甘睇,宜家超想睇翻

eegbook 发表于 2011-3-19 13:42:45 | 显示全部楼层
系啊,当年没办法 要返学,睇悟到了,记得都系断断续续甘睇,宜家超想睇翻
4 }! C4 S8 O! [* h; k! U* ^5 A梦之星际 发表于 2011-3-19 13:31
1 f7 F  U) _4 n4 K4 r0 R+ K. S

3 M6 f4 c9 |/ C5 _4 r; s
% x; _9 g8 j) x/ G    天时冻果阵要戴手套,就会学主角咁,然后出绝招。 真系好怀念,又过瘾。

梦之星际 发表于 2011-3-19 13:48:14 | 显示全部楼层
# d* A3 B/ I6 a
天时冻果阵要戴手套,就会学主角咁,然后出绝招。 真系好怀念,又过瘾。
# B6 ~9 x5 n7 M  f/ J8 Meegbook 发表于 2011-3-19 13:42

5 z0 W$ M5 i6 T& _5 {( f
4 O/ C' I1 P& Y$ G; i7 u0 l9 c( m6 A
+ n/ o' t  i: c/ T5 s4 _    哈哈,系啊,然后讲句“黎啦黎啦黎啦,掂啦掂啦掂啦,天马雷动光”剩记得呢句,其他绝招忘啦

asd123456 发表于 2011-3-19 14:01:23 | 显示全部楼层
回复 23# HKM@MYC 5 }# V$ I5 m: O) S; C# m& d
3 ?; o* q6 M' t4 d2 R

/ U' i7 z% c% d7 L    系啊,TVB录影加字幕。。

guanriru123 发表于 2011-3-19 15:22:56 | 显示全部楼层
有超时空少年粤语就好了

inber 发表于 2011-3-19 15:25:26 | 显示全部楼层
回复  HKM@MYC + V6 z+ p! t8 B. e
+ d3 W+ r+ C/ b2 m- n7 H, ~

; s1 Q* o' b6 `/ ?. D    系啊,TVB录影加字幕。。* n+ L% N6 k$ j. U
asd123456 发表于 2011-3-19 14:01

2 O2 S% t- ]. |" {, `
% V$ p/ |, |, H' N# H5 k
2 c/ f5 K1 M6 H/ w只是錄影網上都有8 o' i) d( m; a2 C. j9 L
你的重點是字幕
. d9 n- C* {+ ]* a0 o# o" T5 \/ y, ?  m; _0 u
出售动漫
' R" e3 T' T/ }: b" Z的圖片傳好未

leafir 发表于 2011-3-19 16:28:53 | 显示全部楼层
有很多想要的都有人说了,那我就顺便再求个铁臂阿童木第一部啦,亚洲影带出的VCD粤语版也没关系的,52集的那个,发行时好像叫小飞侠.

guyoushi 发表于 2011-3-19 18:27:23 | 显示全部楼层
这里是粤漫社,当然是要卡通啦.