[每日闲聊] 2010TVB年度動畫配音大賞--獲獎名單

as499383231 发布于2011-3-18 23:29 5311 次浏览 72 位用户参与讨论     [复制分享主题]
雪比 发表于 2011-3-26 19:08:18 | 显示全部楼层
回复 58# eegbook
: ]: |- h0 w) T$ ?9 ?
+ L! E2 i) k; R" i& h8 F
, \9 _* R" R6 j    多谢欣赏啵!

eegbook 发表于 2011-3-27 20:23:03 | 显示全部楼层
我有好多都未得闲睇。
# _, ?4 j$ |7 O. }% x: p睇下几时放大假,全部恶补下至得。

eegbook 发表于 2011-3-27 20:59:55 | 显示全部楼层
回复  eegbook
* X* n3 k# X) B# d, R7 J( S  c& ^0 f, `$ o% D

3 g) ]! G8 N" M% }9 e. l    多谢欣赏啵!
( z2 g% m: C3 I) o雪比 发表于 2011-3-26 19:08
/ k( X1 X+ z$ {

8 \8 }, f6 V. j2 I
- _$ f/ v% C4 V* @/ O; W+ G4 v9 T4 v    系咪你自己整伽?

雪比 发表于 2011-3-28 19:46:17 | 显示全部楼层
回复 63# eegbook * l0 f- ]' L3 H3 }

: n9 t" F' T3 K系呀~~之前见到好多人的签名都好靓,又羡慕
$ Y' l! U7 a9 K甘就自己学人整下咯,结果觉得都整得唔错,就摆埋上去~~~

eegbook 发表于 2011-3-28 20:01:14 | 显示全部楼层
回复  eegbook
4 ]$ a* d* F5 t* Q( E' [" x8 w4 l* h- Q
系呀~~之前见到好多人的签名都好靓,又羡慕
9 t( U5 P# ?/ v& E5 `( f5 _甘就自己学人整下咯,结果觉得都整得唔错 ...
. j4 ]+ Y# V* _4 n$ z0 u) ~雪比 发表于 2011-3-28 19:46

* i; I. X/ B, S: z, m
. u1 S. c. b0 I. B# F) m( F: b+ P3 D
. H" a  r) d% A* l6 p! T) t    昨时得闲,你整咗个新嘅,就比个旧嘅我用下哦~~~

雪比 发表于 2011-3-28 20:15:16 | 显示全部楼层
昨时得闲,你整咗个新嘅,就比个旧嘅我用下哦~~~
8 K0 I& k' L! }$ Z$ x1 jeegbook 发表于 2011-3-28 20:01
8 h9 M. U& O: R- h; f  t* Y4 S! d
: p; I- T" S" ^! L
我中未舍得换啵 0 m% m4 d; v  m* n
: z# \1 W5 l5 A7 }$ w) k  [' I4 `1 ~* T
不如你自己整番个中好啦
7 f7 s1 {* F) Z4 Q4 M' R  z, L5 e, }* q2 ?, V
好简单啧嘛~~

eegbook 发表于 2011-3-28 20:20:58 | 显示全部楼层
我中未舍得换啵
. k; l. J, t! k$ w
' _' w" H2 D4 u' k- p不如你自己整番个中好啦
+ d2 F% R2 l: X' ?! G# r; \9 d6 m% `1 b; Y
好简单啧嘛~~
2 V, n6 Z* A, R5 Q3 P0 Z% [雪比 发表于 2011-3-28 20:15
3 d8 h0 [6 C. v( @4 o! S1 D
5 W3 w# [0 G; x& h

/ W! a' ]( Q/ z    咁我就等下先,哈~~
$ C) ?  c3 I+ `: |反正我一直都系“赤身上阵”。

雪比 发表于 2011-3-28 22:08:57 | 显示全部楼层
咁我就等下先,哈~~
, X4 p  ^3 r4 ^8 ^反正我一直都系“赤身上阵”。
8 u( t& ?3 T$ L( j+ N$ e2 o' Neegbook 发表于 2011-3-28 20:20
! i, [  M) t" o
. M, y4 i) P- ^7 q8 a9 Y
  d* k  a& o& O  u4 j% D
等我稳到新“目标“之后,就换左它,借你用下啦!
; x* s8 x0 N: k. `+ P0 O1 ?费事你”冷伤风“啦~~~

ycx15 发表于 2011-3-28 22:39:31 | 显示全部楼层
tvb的配音确实比广州几个台的配音专业和敬业

43431261 发表于 2011-3-29 16:31:48 | 显示全部楼层
还不知道有这个奖项呢

昌兆及冢 发表于 2011-3-30 19:30:39 | 显示全部楼层
先顶一下再看

salvia126 发表于 2011-4-2 21:15:42 | 显示全部楼层
钢炼FA...超级好睇