[动漫周边] 动新101豪华版QB枕头~~~~~~~大家睇下

as499383231 发布于2011-7-8 13:36 2162 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 as499383231 于 2011-7-8 14:36 编辑 : |4 D9 W5 p) y% [( D2 ?

, t& b- g7 A/ I8 F2 @' x! x3 X 2011-07-08_13-11-19_417_清远市_副本.jpg
1 j, c  P0 L& @0 Y* H# ?9 y3 u给大家欣赏下,刚稳到枕心
8 r5 Y0 v% r1 b+ ]3 E8 O9 _# S. k! t“如果边个系清远想买噶噶,你可以联系115:eric92”

已有(15)人评论

FeTale 发表于 2011-7-8 14:23:30 | 显示全部楼层
应该是只萌物……LZ有爱就好

kental 发表于 2011-7-8 14:41:53 | 显示全部楼层
超讨厌呢只甘噶死鬼也!超黑人憎噶哇!我林睇过madoka噶人无几多会中意距

基拉杰特 发表于 2011-7-8 15:50:45 | 显示全部楼层
这个就没兴趣了

HARO-哈罗 发表于 2011-7-8 16:32:31 | 显示全部楼层
喂喂,你又哇唔要价?坤人啊你....

昌兆及冢 发表于 2011-7-8 16:54:39 | 显示全部楼层
幾得意 我都想要

ksisibi 发表于 2011-7-8 18:36:04 | 显示全部楼层
我期期都买噶,CLANNAD特刊都唔错噶

as499383231 发表于 2011-7-8 19:07:40 | 显示全部楼层
喂喂,你又哇唔要价?坤人啊你....( h$ A2 ]. [' T
HARO-哈罗 发表于 2011-7-8 16:32
0 W3 d6 d0 o9 b9 m9 k

" S( Y0 W+ ?" O, W& M/ A. z- i0 y
    哪个系我朋友店里面单独拿货翻来卖噶

HARO-哈罗 发表于 2011-7-9 00:27:44 | 显示全部楼层
哪个系我朋友店里面单独拿货翻来卖噶+ J4 a# E( e  @" f6 F1 F
as499383231 发表于 2011-7-8 19:07

0 m: e. k$ ^" b$ G
7 M  G0 Y. l  B* k5 t& h1 T8 Q' ?; E4 h& K- _
    呃 ......甘都得......刚刚先体到最后个行 ,不过话时话你起清远价,清远边啊

as499383231 发表于 2011-7-9 07:27:12 | 显示全部楼层
呃 ......甘都得......刚刚先体到最后个行 ,不过话时话你起清远价,清远边啊[em2 ...
" q$ W- y) V8 tHARO-哈罗 发表于 2011-7-9 00:27
. Y  n9 L% r; v2 r6 B6 c
2 f; ?* B+ R! p% _4 x+ e

" O, K$ O, w  y. |; _( r' q! h$ X    清心书园,你知唔知道系边啊

HARO-哈罗 发表于 2011-7-9 18:01:41 | 显示全部楼层
: L' a. ?7 w4 p4 P- Q
清心书园,你知唔知道系边啊& T( `$ I- u, B9 k8 o# j: v
as499383231 发表于 2011-7-9 07:27

- b+ _# c( }7 ~9 ~5 b! C' q( w% H5 {- X/ h6 v6 o( e& {
- I4 W; I' ?6 x  x. W0 s
    呃 .....话时话我真是唔识,不过我有个表哥起大湾,年头果阵我先去过来,仲过左去奇石河一转,好似有路过清心书园,好似是三水上点,嘻嘻 ......

as499383231 发表于 2011-7-9 20:44:50 | 显示全部楼层
呃 .....话时话我真是唔识,不过我有个表哥起大湾,年头果阵我先去过来,仲过左去奇石河一 ...! b& Q: W. t" k' Y
HARO-哈罗 发表于 2011-7-9 18:01
: }9 a0 E2 ^. d# l
' \3 f  G" f$ k: a' u

5 M$ I: O9 Q- q& T    我讲噶清心是系大观街距到,你系唔系清远人啊

12下一页