[粤语动画] 求超时空要塞7(TVB粤语)

エツクス 发布于2011-2-6 21:06 3783 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
粤语行星 发表于 2011-2-10 17:29:31 | 显示全部楼层
回复 21# エツクス
2 h5 }, U/ t: Q+ k如果是甘,真是帮5到你拉,因为我是个电脑白痴

sbvfhpusr 发表于 2011-2-16 11:25:58 | 显示全部楼层
如果下载可能好难稳..在线的我就有啦..我睇佐几次

エツクス 发表于 2011-2-16 13:21:46 | 显示全部楼层
如果下载可能好难稳..在线的我就有啦..我睇佐几次
( D9 @( Q& i/ e5 ?& v1 ]* ~7 csbvfhpusr 发表于 2011-2-16 11:25 AM

0 X. K* ^7 j( \. E6 g+ l3 u  |. T
3 b. e4 f1 }" s2 y3 o" e" C# V7 K2 b4 V/ {. x
    但佢唔係TVB配音,网上我查唔到先係度求

sbvfhpusr 发表于 2011-2-16 15:55:04 | 显示全部楼层
回复 27# エツクス
: C7 Z! a2 \, y* G4 Q
+ E# N$ q7 B2 V% d$ D( P5 \$ O5 T, @0 e8 v) E
    www.tvbkt.cn里面大多数都系起土豆同优酷里面稳的...我睇过..好似系TVB配音嘎..你去睇下啦

种子VV 发表于 2011-2-16 16:31:22 | 显示全部楼层
回复  エツクス + u9 t: g5 e! {, S, s$ ~# J& w6 e+ A9 q
9 @( y+ [) D# ]# l( z
# D2 I) h; \- ^7 {/ S, m
    里面大多数都系起土豆同优酷里面稳的...我睇过..好似系TVB配音嘎..你去睇下啦
, ]5 Z6 R1 X+ X+ T2 [1 Zsbvfhpusr 发表于 2011-2-16 15:55

4 [4 f9 N+ V! Z7 t( _9 _
, X1 u3 o; s& @& R
) [, q5 A! ]* ~   呢个网嘅超时空要塞7唔系TVB粤语,网上就算有顶多都系得一集!
' ?# H* |, m7 k. j' P7 T现在唯有等TVB买到版权后重播啦!  {4 F& l9 t" c# T6 `
都好希望可以听翻郭志权嘅巴沙拿同埋沈小兰嘅美莉啊!