[其它更多] 为何我打开所有帖子都系雪白无暇的?

エツクス 发布于2010-8-13 09:11 2313 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
8 ~) M0 \2 j: Z7 x' u
我入过帖子全部都系白板来,都唔知点解,知道的朋友发个短信或系我空间留言一下。唔该晒!!

已有(22)人评论

基拉杰特 发表于 2010-8-13 10:03:46 | 显示全部楼层
纯路过的!等其它高手

ConvoyChan 发表于 2010-8-13 10:39:58 | 显示全部楼层
因为楼主太纯洁了 所以都雪白无暇。。。。。。
3 I# ]3 {: I$ b, S$ l" J# X系了 如果你睇到我个回复就5好话雪白无暇了

victorsengmo 发表于 2010-8-13 12:19:52 | 显示全部楼层
唔純潔的人欺負純潔的人...

kevinchan 发表于 2010-8-13 12:59:38 | 显示全部楼层
雪白无暇都可以发帖,楼主是世外高人

cancomcom 发表于 2010-8-13 14:35:41 | 显示全部楼层
唔係好明樓主想問咩!!!!

MUfans 发表于 2010-8-13 16:23:02 | 显示全部楼层
原因  C3 [) L) S% X" X% J8 u# M

* @2 y5 W' P) N$ S6 g1.系咪浏览器嘅屏蔽广告插件搞嘅事?
' E( W( S7 S4 J, Z
& E: G: b9 |) {! h$ i# s2.LZ用乜浏览器 FF随时出事的- {' q. Y  }; E: j( N: {

i% \: }8 |9 w: b: u; ^! @3.lZ确实是出淤泥而不染

timaousi 发表于 2010-8-13 16:50:53 | 显示全部楼层
換瀏覽器試下!不過你都睇唔到我講也啦!

小c 发表于 2010-8-13 17:23:42 | 显示全部楼层
回复 5# kevinchan , h7 A! C* i+ _3 B: Y7 W) k
  d. c$ g0 X! R; Q- {: X. z  G! G
/ }# O$ D4 h8 I  |  ]. z
    我都觉,睇五到,仲可以发帖,莫非系纯水系开贴灌水!

kevinchan 发表于 2010-8-13 20:00:52 | 显示全部楼层
回复  kevinchan   i  ]7 S9 z% x" Y- F; q8 Y( _
" D8 i- ~# F2 l# @. K( ]5 H
+ }, Q& S; p2 y% z# u5 a' I  [1 w
    我都觉,睇五到,仲可以发帖,莫非系纯水系开贴灌水!3 K) F: }4 @7 w& t1 r3 @% z
小c 发表于 2010-8-13 17:23
0 i. b  C2 o. l; I+ J

4 }# P* o1 \! k; l6 f# S* a+ j3 V! ]) l. q) c2 N1 q  d$ C' \' {
    我觉得佢又未至于开贴灌水嘅,佢都係想我哋帮下佢啫,但实际发表建议嘅人又真係无几个= =我自己都水埋一份

DANTE0083 发表于 2010-8-14 10:03:38 | 显示全部楼层
我就系エツクス,点解就系旧个号咩到睇唔到,但我开个新号就睇得番,知唔知点解啊各位?

DANTE0083 发表于 2010-8-14 10:11:42 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 0 {% x% j7 Y- B, b1 m
' v7 K) q& m, C1 d3 o+ V

' [5 ^( E. \- D# _. R: _    我都觉,睇五到,仲可以发帖,莫非系纯水系开贴灌水!
! u2 r' V& G5 u& Y9 S; F小c 发表于 2010-8-13 17:23
& x# U: R# X" }* i" o! d

% r7 F: h! }: e3 Z
) W+ y6 q$ _/ `# m    我不是水帖啊,我都系发佐帖之后都系睇唔到自己张帖的,所以一早就写佐请大家去我个空间主页度留言咯

12下一页